2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Haklısın canım bir kestirip atabilsem ahh ahh bu konuda kendime çok kızıyorum

Esin iyi demis cnm sonradan basina kakicaksa hic alma kafan rahat olur.Bizim icin rahat oldu acikcasi buyuk yukun bi kismini hafifletmis oldular saolsunlar az para degil kiyafetler birde aldiklari kaliteli hep.
Aynen canım valla bizim kıyafetlere pahalı durum böyle olunca valla baştan alabildiğim almayı düşünüyorum birde diğer ikisinde aşırı abartmışım bunda daha bilinçli olacağımı düşünüyorum

ben 75 i hala hamilelik oncesi sudyenler oluyor bende 80 olsam keske diyorum sirtim buyurse buyur anca goguslerden buyumem olmuyir bi de 2. cocugum ilkini de 30 ay emzirmeme ragmen

Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almahı nasip etsin inşallah.

Kızlar özellikle ilk bebişi olan arkadaşlar sizinle bazı tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Emzirme konusu kesinlikle kafa rahatlığı ile doğru orantılı başarı sağlanan bir konu. Ne kadar rahat olup kendinize güvenirseniz o kadar bol sütünüz olur. Herhangi bir çaba sarfetmenize gerek yok. En önemli noktalardan biri de beslenme. Doğum anından itibaren doktorunuzun müsade ettiği andan itibaren sağlıklı şeyleri bol bol yiyin. Sadece gereksiz besinlerden kaçının ama asla öğün atlamayın. Bu hatayı ben ilk başta yapmıştım. İştahım kapalıydı ve sütüm az sanıyordum. Süt az olunca emzirseniz de bebeğiniz doymaz. Ağlayınca emzirdim nasılsa diyip aç olduğunu farketmezsiniz ve gerilirsiniz. Kilo alımı yetersizse ve doktorunuz önerirse formül mamalar dan da korkmayın. Mama tattirirsam memeyi istemez mi diye de çekinmeyin. Emmeyi seven bi bebek mutlaka memeyi hiçbir şeye değişmiyor. Yani kızlar siz keyifli olun rahat olun ki bebisiniz de rahat olsun. Üşümeyin, özellikle göğüs bolgenizi soğuktan koruyun. Yediğiniz içtiğiniz şeyleri çoğu zaman ılık tercih edin. Aşırı soğuk sıcak tüketmeyin. En önemli 2 şey stres yapmamak ve güzel bolca beslenmek. Bolca da su tabi. Kilo almaktan korkmayın. Kilo çabuk verilir. Azimli iseniz bebeğinizi emzirmeyi bıraktığınızda forma girersiniz. Bir de meme ucunuz yoksa da çıkarmak için bazı aparatlar var. Hemşireler yardımcı olabilir veya eczanelerde olabilir. Yani siringanin iğnesiz kısmı gibi bi aparat, göğüs ucunu hafif belirgin hale getiriyorsunuz. Başka sebeplerden dolayı emzirmezseniz de yine dünyanın sonu değil. Önemli olan yine sizin ve bebeğinizin keyifli olması ve karnının doymasi. İnşallah hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım ve güzel güzel kendi sütümüzle besleyelim

Canim cok guzel olmuş ellerine saglik. Bende kizima koton ipten ormustum oda cok guzel olmustu. Bu battaniyenin ismi bende yapabilirim

Ne guzel anlatmissin. İlk bebegimde kimse destek olmadi bana. Simdi uzunsure emzirmis arkadaslarimdan destek isteyecegim. Ben sanirim kizimi dogru emzirememistim. Göğüs ucum hic oyle emziren annelerinki gibi cikmamisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…