- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Bende 55 kiloyum inşallah yakında hissederimm :)Ilk gebeligim ama zayifim diye heralde 16 gibi hissettim 1 haftadir duzenli olmasada sertlesti tekmeleri :)
Ins cnm :) eninde sonunda hissediceksin zaten kacisin yokBende 55 kiloyum inşallah yakında hissederimm :)
Haklısın canım bir kestirip atabilsem ahh ahh bu konuda kendime çok kızıyorumYeni anne adaylari , tecrubeli anne q
ben oyle oldugunu bilseydim. Yok canim tesekkurler deyip kestirirdim ama ben oyle insanlardan nefret ediyorum yüz bulmasin kim olursa.. ama iste hata mi yapiyorum bilmiyorum ama herkes haddini bilmeli.. Eşime sorayim diye asla cevabini bilecegim seyi sormazdim.. ama ben kiriyorum dokuyorum belki snin yaptigin daha iyidiraman umrunda olmasin unut gec.. ya oyleydi felan ama biz aldik toparladik saol ya dersin gecersin ya da.
Aynen canım valla bizim kıyafetlere pahalı durum böyle olunca valla baştan alabildiğim almayı düşünüyorum birde diğer ikisinde aşırı abartmışım bunda daha bilinçli olacağımı düşünüyorumEsin iyi demis cnm sonradan basina kakicaksa hic alma kafan rahat olur.Bizim icin rahat oldu acikcasi buyuk yukun bi kismini hafifletmis oldular saolsunlar az para degil kiyafetler birde aldiklari kaliteli hep.
ben 75 i hala hamilelik oncesi sudyenler oluyor bende 80 olsam keske diyorum sirtim buyurse buyur anca goguslerden buyumem olmuyir bi de 2. cocugum ilkini de 30 ay emzirmeme ragmenKızlar yazdıklarınıza baktım da hepinizin mi göğsü küçük benimki devasa anlamadım. Zaten 90 bedendim kilo aldığımdan 95 i bulmuştu. Şimdi muhtemelen 100 civarı olmustur. Çünkü elbiselerimin göğüs kısmı kesinlikle olmuyor. Doguma kadar 110 falan olacak anlaşılan
Orgu ormeyi biliyorsaniz cok basit sadece diz ve ters baska bir numarasi yok youtube kadife ipten bebek battaniyesi yazinca cikiyor ben yatiyorum iki haftadir kanamam var kendimi oyaliyorum bununlaNasil oruyosun canim anlatsan kolaymi acaba yapabilirmiym
Aminn ya inş canım inşSen gonlunu ferah tut Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insalllah
Diger modeller icin bisey diyemem ama bu model cok kolay duz ve ters orguyu biliyorsaniz yaparsinizBende dusundum ama beceremem diye cesaret edemedim
17+5 im ben de Daha yeni yeni başladım hissetmeye zayıflar daha çabuk hisseder derler ne kadar doğru bilmemBen 16 bitcek yarın nasipse ama daha hic bisey hissetmedim ilk cocukta da 18. Haftada hissetmiştim acaba ne zaman hissederimm :)
3. CnmIlk bebekmi ikincimi :)
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almahı nasip etsin inşallah.Kiyafet mevzusu açılmış.Gorumcem saolsun gecen sene dogum yapmisti onunda erkekti.Ilk oldugu icin biraz abartmis kendisi bir kere giydirmis cogu seyi hepsini bana verdi bende duzgun kullanilabilecekleri aldim bi baktim kiyafet konusunda disarda giyilecekler haric hepsi var tamamlamis oldum.3 hafta oncede bi bakalım soyle e bebege ilk kez girdik fiyat konusunda aklimizda biseyler olussun dedik besigi bebek arabasini sut sagma makinesini emzirme yastigi nevresim takimi ve sivi deterjani almis olduk dayanamayip :) 3 4 gun onceki kontrolumde de baska brbek magazasina girdik disarida giyebilecegi 0-3 tulum 2 tane cingırakli 0-3 yas alt aldik.annemde nevresim takimi yorgan yolladi gecen hafta kargoyla kv de saolsun internette brgendigim 2 orgu modeli kendisininde begendigi ufak tefek birkac model yapmisti.nerdeyse hersey tamamlanmis oldu :)
Yaptirmadim hic haftaya asiya gidicem yapicaklarmi bilmiyorumKızlar sağlık ocağında kan tahlili yapılıyor mı bu haftalarda bi bilginiz var mı?Ben şimdiye kadar bir kez yaptırdım kan tahlilini.hamileliğin ilk başlangıcında
Bende bende bndeee görmeyeli 6 gün olduYarın sabah kontrolüm var kızlarrrr prensesimi görmek için saatleri sayıyorum
Canim cok guzel olmuş ellerine saglik. Bende kizima koton ipten ormustum oda cok guzel olmustu. Bu battaniyenin ismi bende yapabilirimKuzuslarima battaniye oruyorum teyzoslari.. size fikir olsun .. iplerin tanesi 8 tl ye aldim. 7 ip aldim 56 tl ye mal oldu.. disarda 150-250 arasi boyle el isi battaniye satiliyordu.. sizede fikircok zewkli begenenlere youtube da nasil orulecegi anlatiliyor merak edenlerle paylsirim. İp markasi: alize softy plus.. hem cok hafif cidden oluyor hem kadife ipler gibi kaba degil, hemde yumusacik..
Kadının fendi erkeği yendiDaha cook vaktimiz var buluruz elbet isim canim :) benim esim israrla AFRA istiyor. Aslinda ilkim afra diyodu ama vazgectirdkm ilkimden :))
Ne guzel anlatmissin. İlk bebegimde kimse destek olmadi bana. Simdi uzunsure emzirmis arkadaslarimdan destek isteyecegim. Ben sanirim kizimi dogru emzirememistim. Göğüs ucum hic oyle emziren annelerinki gibi cikmamisti...Kızlar özellikle ilk bebişi olan arkadaşlar sizinle bazı tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Emzirme konusu kesinlikle kafa rahatlığı ile doğru orantılı başarı sağlanan bir konu. Ne kadar rahat olup kendinize güvenirseniz o kadar bol sütünüz olur. Herhangi bir çaba sarfetmenize gerek yok. En önemli noktalardan biri de beslenme. Doğum anından itibaren doktorunuzun müsade ettiği andan itibaren sağlıklı şeyleri bol bol yiyin. Sadece gereksiz besinlerden kaçının ama asla öğün atlamayın. Bu hatayı ben ilk başta yapmıştım. İştahım kapalıydı ve sütüm az sanıyordum. Süt az olunca emzirseniz de bebeğiniz doymaz. Ağlayınca emzirdim nasılsa diyip aç olduğunu farketmezsiniz ve gerilirsiniz. Kilo alımı yetersizse ve doktorunuz önerirse formül mamalar dan da korkmayın. Mama tattirirsam memeyi istemez mi diye de çekinmeyin. Emmeyi seven bi bebek mutlaka memeyi hiçbir şeye değişmiyor. Yani kızlar siz keyifli olun rahat olun ki bebisiniz de rahat olsun. Üşümeyin, özellikle göğüs bolgenizi soğuktan koruyun. Yediğiniz içtiğiniz şeyleri çoğu zaman ılık tercih edin. Aşırı soğuk sıcak tüketmeyin. En önemli 2 şey stres yapmamak ve güzel bolca beslenmek. Bolca da su tabi. Kilo almaktan korkmayın. Kilo çabuk verilir. Azimli iseniz bebeğinizi emzirmeyi bıraktığınızda forma girersiniz. Bir de meme ucunuz yoksa da çıkarmak için bazı aparatlar var. Hemşireler yardımcı olabilir veya eczanelerde olabilir. Yani siringanin iğnesiz kısmı gibi bi aparat, göğüs ucunu hafif belirgin hale getiriyorsunuz. Başka sebeplerden dolayı emzirmezseniz de yine dünyanın sonu değil. Önemli olan yine sizin ve bebeğinizin keyifli olması ve karnının doymasi. İnşallah hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım ve güzel güzel kendi sütümüzle besleyelim❤
Kihkihkih :)Bende bende bndeee görmeyeli 6 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?