2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anne yani besik aldim ben ama bana alt sungeri alcak yani ince geldi bebisi rahatsiz edermj diye dusunmedik degil esimle dosek alsam cok kalin olur fikirleriniz varmi?
Reflü yatağı alıcam bn çevremdeki tüm yeni anneler şiddetle al dedi. Sende bak istersen süngerin üstüne koyarsın onu

herkes ne guzel odalara baslamis esyalara baslamis ben ise gunlerdir ev bakiyorum... 1+1 de oturuyorum... esimin gamsizligindan 1 ay oldu ev bakmaya baslayali... ve bulamiyoruz... isin en kotu tarafi evide komple yeni bastan kurucak olmamiz... nolur bana dua edin.. en kisa zamanda evi bulayim ve bende evimde huzur icinde dogumumu bekleyeyim...

Bizde cocugun yedigi helal, giydigi haram derler .. Cok cabuk buyudukleri icin bizim cevremizde kiyafetlerinden arac gereclerine kadar surekli el degistirir arkadaslarimda ailemde ama boyle birseyini paylasip sonrasinda laf eden bir insan varsa ip bile alma en sevmedigim insan tipi simdiden uyuz oldum tanimadigim halde sonucta kimse alamayacak durumda degil sadece ona yapacagin masrafi baska bir ihtiyacini alirsin gozuyle bakiyoruz biz boyle kotu niyetli insanlari anlamiyorum ya ..
Saglikla kucagina al buyut bebegini

Insaallah canim ALLAH yardimcin olsun bende heran tasinabilirim dogrusu ama bakalim hamileyim diye harekete gecilmedi daha

Orgu ormeyi biliyorsaniz cok basit sadece diz ve ters baska bir numarasi yok youtube kadife ipten bebek battaniyesi yazinca cikiyor ben yatiyorum iki haftadir kanamam var kendimi oyaliyorum bununla
Cok iyi yapmissin vakit gecer ellerine saglik. Örgü biliyorum diyemem sadece ters duz olarak yapabilirim ama farkli sekillere giremem :)

Kadının fendi erkeği yendi o kadar taşıyoruz çeşitli zorluklar yaşıyoruz tabiki isim koyma hakkı bizde olmalı
Isim hakki babaninmis dinen ama maalesef yani ondan sorulcakmis uygun isim koyulmazsa :) Tabi ben esime birakmadim sadece aklimda hic isim yok icime hicbisey sinmiyor onun aklinda bu 2isim vardi birini begenmedim digerine olur dedim yaninada ben bulurum artik onunda rizasini alirim ortak kararla :) Sence nasil afra ismi

Yaaaaa ne kadar guzell ne kadara ayliga kadar kullanilir bu?? Banada fikir veri ik evladim olacak napcam bilmiyom uc bes ay kullan sonra kenara koyda istemiyorum

İlk kızımda bu beşikden aldım inan 4ay yattı sürekli dönen bi çocuk hala öyle onda rahat uyuyamaz bizim yatağa alırdım
Sonra bi akrabama verdim
Kızıma başka beşik aldım onun dışında odası da vardı ama soğuk diye kıyamıyordum.şimdi 4yasinda o büyüyen yataklı odalar varsa kenar komidin çıkınca 180 oluyor boyu aynı genc odası gibi
Şimdi buna da sığmıyor nerdeys boydan değil enden bizimki iki dönüyor çarpıyor.
İlerde kızıma eni 120 olan tek kişilik bazalardan almayı düşünüyorum.
Neyse tamamen çocuğa göre değişir
Ama bu ilk beşik 4ay sonra verdiğim kişi 1yasina kadar kullandı mesela

Kızlar bu ölçüde illa bulmasaniz da olur tek kişilik çarşaf yatağın altına doğru serin
Zaten bebek yorganı kullanırsanız onlara diktirin ya da hazır da var .

Bence al o besikten hevesimiz gecsin en azindan ben coook begeniyorum yillardir gozum o besiklerde insallah yatirmak da nasip olur icinde
Sonrasinda da bakicaz ben simdi bakmiyorum aramiyorum da o zaman gelince bakariz

Bu besikleri dolap uygulama tutumlu anne de vs çok uygun satanlar oluyor ahşap olduğu için mikrop barındırmaz kendi uyku setinizi yeni kullanabilirsiniz .
Fikir olarak tabi .
Ben bebek arabası kızımda ikinci el almıştım satan kişi çok kullanmamış garantisi vs vardı hala sapasaglam şimdi de kullanacağım

Kızım emzik tutmamisti ilk zor olsa da ilerleyen zamanlarda çok iyi oldu emzik bırakma travma yaşamadık.
Şimdi de emzik kullanmak istemiyorum
Fırsat buldukça emziriririm diye düşünüyorum

Canım stres yapma yatak odan beşik sığacak yerin varsa 1 2 yıl senin odanda oluyor.
Ben ilk beşiğe yer açmak için iki komedin üst üste koymuştum.
Hiç stres yapma

Malt icecegi, rezeneli caylardan stok yapcam bu sefer sirf emzirmeye odaklancam
Emziren anne grubu vardı f..ta ben o grupta paylaşılanları okuyarak emzirebildim emme reddi vs yaşadığımda. Kesinlikle emzirmeye odaklan canım. 6 aylıkken de tadımlarla blw ye başlarız ben kızımda öyle yaptım çok şükür yemek seçmez pek zayıftır ama çeşitli beslenir.

İşe yarıyormu o caylar hummana mıydı neydi markalar var sanırım. İlk bebeğinizde kullandınız mı. Almak lazım mıdır.
Faydası olabiliyor. Şimdiden almaya gerek yok öncelikle bol su, dere otu ve lohusa şerbeti vs denenebilir yetmediği düşünüldüğünde mama almak yerine bu tarz çaylar kesinlikle denenmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…