Reflü yatağı alıcam bn çevremdeki tüm yeni anneler şiddetle al dedi. Sende bak istersen süngerin üstüne koyarsın onuAnne yani besik aldim ben ama bana alt sungeri alcak yani ince geldi bebisi rahatsiz edermj diye dusunmedik degil esimle dosek alsam cok kalin olur fikirleriniz varmi?
Maşallah canım benim darısı bana inşallah biz daha hiç bir şey almadık çok yakın arkadaşım var çok iyidir ama biraz ukaladır o yeni doğum yaptı kız çocuğu geçen aradı illa vercem diye kıyafetleri açıkçası ikisini nasıl büyüttüysem bunuda çok şükür bakabilecek durumdayım kırmamak adına eşine sorayım dedim tabi eşim kesinlikle olmaz dedi 10parça giumezde beş parça alırım dedi bende arkadaşa nasıl söylesem bilemiyorum gerçekten candan olduğunu bilsem kim olursa olsun kullanırım ama sonrasında neler duycağımı bildiğim için yok diycem ne güzel yapmışsın bak sen en iyisi valla
8 cm olanlardanmi sungeriAnne yani besik aldim ben ama bana alt sungeri alcak yani ince geldi bebisi rahatsiz edermj diye dusunmedik degil esimle dosek alsam cok kalin olur fikirleriniz varmi?
Insaallah canim ALLAH yardimcin olsun bende heran tasinabilirim dogrusu ama bakalim hamileyim diye harekete gecilmedi dahaherkes ne guzel odalara baslamis esyalara baslamis ben ise gunlerdir ev bakiyorum... 1+1 de oturuyorum... esimin gamsizligindan 1 ay oldu ev bakmaya baslayali... ve bulamiyoruz... isin en kotu tarafi evide komple yeni bastan kurucak olmamiz... nolur bana dua edin.. en kisa zamanda evi bulayim ve bende evimde huzur icinde dogumumu bekleyeyim...
Cok iyi yapmissin vakit gecer ellerine saglik. Örgü biliyorum diyemem sadece ters duz olarak yapabilirim ama farkli sekillere giremem :)Orgu ormeyi biliyorsaniz cok basit sadece diz ve ters baska bir numarasi yok youtube kadife ipten bebek battaniyesi yazinca cikiyor ben yatiyorum iki haftadir kanamam var kendimi oyaliyorum bununla
Oyyy ne guzel bende gormek istiyorum artikYarın sabah kontrolüm var kızlarrrr prensesimi görmek için saatleri sayıyorum
Bana eltim vericek onu bebegi 2 bucuk aylik en fazla bir ay daha yatar diyor cokta buyuk olmuyolar cunkuReflü yatağı alıcam bn çevremdeki tüm yeni anneler şiddetle al dedi. Sende bak istersen süngerin üstüne koyarsın onu
Isim hakki babaninmis dinen ama maalesef yani ondan sorulcakmis uygun isim koyulmazsa :) Tabi ben esime birakmadim sadece aklimda hic isim yok icime hicbisey sinmiyor onun aklinda bu 2isim vardi birini begenmedim digerine olur dedim yaninada ben bulurum artik onunda rizasini alirim ortak kararla :) Sence nasil afra ismiKadının fendi erkeği yendio kadar taşıyoruz çeşitli zorluklar yaşıyoruz tabiki isim koyma hakkı bizde olmalı
Yaaaaa ne kadar guzellne kadara ayliga kadar kullanilir bu?? Banada fikir veri ik evladim olacak napcam bilmiyom uc bes ay kullan sonra kenara koyda istemiyorum
Kesinlikle ben bilmiyodum 70x140 zor bulundugunu birtek cilekte var sanirim :) magazalara bakmadim daha ama internette yok yani olmadi ozel olcu yapan sitelere yaptiricam bikac model begendim eger istedigim gibi yaparlarsa bide fiyati iyiyse halledilir bu hafta sonuda besik olcusune uugun uyku seti aricam bakalm belkide vardir magazalarda
Bence al o besikten hevesimiz gecsin en azindan ben coook begeniyorum yillardir gozum o besiklerde insallah yatirmak da nasip olur icinde
Sonrasinda da bakicaz ben simdi bakmiyorum aramiyorum da o zaman gelince bakariz
Ben kizdan kalanlari ayirdim yikadim 1 kez. Detaylida kiz oldugu kesinlesince eksik birkac seyi daha alirim. Sonra kendime pijama vs eksiklere baslarim. Bu bebekte dogumdan once emzik biberon almasam diyorum. Sirf emzirme odakli olmak icin. Gogus pompasida hastane tipi kiralarim sutum gelmezse yada fazla olmazsa
Anne yani besik aldim ben ama bana alt sungeri alcak yani ince geldi bebisi rahatsiz edermj diye dusunmedik degil esimle dosek alsam cok kalin olur fikirleriniz varmi?
herkes ne guzel odalara baslamis esyalara baslamis ben ise gunlerdir ev bakiyorum... 1+1 de oturuyorum... esimin gamsizligindan 1 ay oldu ev bakmaya baslayali... ve bulamiyoruz... isin en kotu tarafi evide komple yeni bastan kurucak olmamiz... nolur bana dua edin.. en kisa zamanda evi bulayim ve bende evimde huzur icinde dogumumu bekleyeyim...
Merhaba. Hangi şehirdesiniz ve mesut bey dediğiniz doktorun soyadı polatmıydı.
Cm olarak degerlendirmedim ama ince geldi bize8 cm olanlardanmi sungeri
Mantikli saol cnmCanım pamuk bebek yorganı sermistim bende yumuşak olsun diye
Ya da bebek battaniye serip üstüne çarşafı şer istersen
Emziren anne grubu vardı f..ta ben o grupta paylaşılanları okuyarak emzirebildim emme reddi vs yaşadığımda. Kesinlikle emzirmeye odaklan canım. 6 aylıkken de tadımlarla blw ye başlarız ben kızımda öyle yaptım çok şükür yemek seçmez pek zayıftır ama çeşitli beslenir.Malt icecegi, rezeneli caylardan stok yapcam bu sefer sirf emzirmeye odaklancam
Faydası olabiliyor. Şimdiden almaya gerek yok öncelikle bol su, dere otu ve lohusa şerbeti vs denenebilir yetmediği düşünüldüğünde mama almak yerine bu tarz çaylar kesinlikle denenmeli.İşe yarıyormu o caylar hummana mıydı neydi markalar var sanırım. İlk bebeğinizde kullandınız mı. Almak lazım mıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?