Kulağa çok sempatik geliyor bence. Bende böyle bir öneriyi kabul ederdimIsim hakki babaninmis dinen ama maalesef yani ondan sorulcakmis uygun isim koyulmazsa :) Tabi ben esime birakmadim sadece aklimda hic isim yok icime hicbisey sinmiyor onun aklinda bu 2isim vardi birini begenmedim digerine olur dedim yaninada ben bulurum artik onunda rizasini alirim ortak kararla :) Sence nasil afra ismi
Canım kimseden destek bekleme hiçbir konuda. Allah kimseye muhtaç etmesin. Benim kendi ablam , ilk emzirecegim zaman meme ucun hiç yokki, bebek böyle tutamaz demişti. Sonra hemşire geldi . Dediğim gibi şırıngayıdan çok basit bi aparat yapmışlar. Siringanin pompasını tutup çekince göğüs ucum belirginlesti ve elhamdülillah kızım hemen tuttu. Ben de ablama bakakalmıstım. Öyle yani kendini de şartlama. Bu şekilde stres olursun. Zaten bebeğin Allah'ın verdiği için güdü ile tutacaktır seni. İlk bebeğini emzirmedin diye de düşünüp kendini üzme. Bu emzirme konusu annelik deryasında sadece bir damla.. ❤Ne guzel anlatmissin. İlk bebegimde kimse destek olmadi bana. Simdi uzunsure emzirmis arkadaslarimdan destek isteyecegim. Ben sanirim kizimi dogru emzirememistim. Göğüs ucum hic oyle emziren annelerinki gibi cikmamisti...
Sıkma canını hallolur bende taşınalı 2 hafta oluyor. Çok yorucu birsüreç ama olabildiğince etrafından yardım al. Bize yardım edicek kimse yoktu mafolduk eşimleherkes ne guzel odalara baslamis esyalara baslamis ben ise gunlerdir ev bakiyorum... 1+1 de oturuyorum... esimin gamsizligindan 1 ay oldu ev bakmaya baslayali... ve bulamiyoruz... isin en kotu tarafi evide komple yeni bastan kurucak olmamiz... nolur bana dua edin.. en kisa zamanda evi bulayim ve bende evimde huzur icinde dogumumu bekleyeyim...
Sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yaptırabiliyoeuz evet. Ama bizim sağlık ocağında sadece sabah saatleri ve perşembe günleri hariç yapılıyor. Bunu da sağlık ocağındaki hemşirene sorabilirsin. Benimde doktorum tekrar istedi tahlil bu cuma gidip yaptırmayı düşünüyorum.Kızlar sağlık ocağında kan tahlili yapılıyor mı bu haftalarda bi bilginiz var mı?Ben şimdiye kadar bir kez yaptırdım kan tahlilini.hamileliğin ilk başlangıcında
Bizim biraz daha emse travmaya donecekti. Benimde kizim bastan istemedi annemle kaynanam zorla tutturdu bebege. Yaklasik 2 ay once 25 aylikken bıraktık. Hâla emzik gorunce içi cız ediyoKızım emzik tutmamisti ilk zor olsa da ilerleyen zamanlarda çok iyi oldu emzik bırakma travma yaşamadık.
Şimdi de emzik kullanmak istemiyorum
Fırsat buldukça emziriririm diye düşünüyorum
Bizim biraz daha emse travmaya donecekti. Benimde kizim bastan istemedi annemle kaynanam zorla tutturdu bebege. Yaklasik 2 ay once 25 aylikken bıraktık. Hâla emzik gorunce içi cız ediyoKızım emzik tutmamisti ilk zor olsa da ilerleyen zamanlarda çok iyi oldu emzik bırakma travma yaşamadık.
Şimdi de emzik kullanmak istemiyorum
Fırsat buldukça emziriririm diye düşünüyorum
Canım kimseden destek bekleme hiçbir konuda. Allah kimseye muhtaç etmesin. Benim kendi ablam , ilk emzirecegim zaman meme ucun hiç yokki, bebek böyle tutamaz demişti. Sonra hemşire geldi . Dediğim gibi şırıngayıdan çok basit bi aparat yapmışlar. Siringanin pompasını tutup çekince göğüs ucum belirginlesti ve elhamdülillah kızım hemen tuttu. Ben de ablama bakakalmıstım. Öyle yani kendini de şartlama. Bu şekilde stres olursun. Zaten bebeğin Allah'ın verdiği için güdü ile tutacaktır seni. İlk bebeğini emzirmedin diye de düşünüp kendini üzme. Bu emzirme konusu annelik deryasında sadece bir damla.. ❤
Ben dün akşam tartıldım 63le hamile kalmıştım 66,5 çıktım açıkcası evlendikten sonra çok kilo almıştımKizlar hic tartiliyor musunuz kac kilo aldiniz hamileligin basından beri
Maşallah canım benim darısı bana inşallah biz daha hiç bir şey almadık çok yakın arkadaşım var çok iyidir ama biraz ukaladır o yeni doğum yaptı kız çocuğu geçen aradı illa vercem diye kıyafetleri açıkçası ikisini nasıl büyüttüysem bunuda çok şükür bakabilecek durumdayım kırmamak adına eşine sorayım dedim tabi eşim kesinlikle olmaz dedi 10parça giumezde beş parça alırım dedi bende arkadaşa nasıl söylesem bilemiyorum gerçekten candan olduğunu bilsem kim olursa olsun kullanırım ama sonrasında neler duycağımı bildiğim için yok diycem ne güzel yapmışsın bak sen en iyisi valla
Yaaa ellerine saglikkk coook guzel olmuş.. bayildimDaha bitmedi ama yumuşacık kadife ipten sicacik tutuyor daha once gorumceme yapmistim kullandim elim ayagim oldu cok memnun kaldim dedi cok sicak da tutuyormus
Kayınvalidem başlamıştı örmeye sarı- beyaz yapıyordu. Yakın zaman da hamile kalacağımı hissetti heralde.Elle orulenleride var bu iplerin daha kalini yumaklari kendiliginden sadece icinden gecirerek yapiliyor kalin bir battaniye oluyor aslinda ondan istiyodumda hic tuhafiyeye gitmek nasib olmadi daha alize puffy battaniye modeli - Google'da Ara
Bu benim en buyuk krizim sanirim.. kusmam 16. Haftada kesildi. Ve 1 ayda 4.5 kg aldimKizlar hic tartiliyor musunuz kac kilo aldiniz hamileligin basından beri
50 ile hamile kalıp şuan 56 kilo olan bana demeeee beee asliklsBen dün akşam tartıldım 63le hamile kalmıştım 66,5 çıktım açıkcası evlendikten sonra çok kilo almıştım((
Hepimiz harikayız..Tek kelimeyle harikasin!!!
aslında bazı erkekler böyle şeylere gurur yapabiliyor . Hani ben alamayacakmıyım bakamayacak mıyım kafasında oluyorlar. Böyle diyebilirsin...Maşallah canım benim darısı bana inşallah biz daha hiç bir şey almadık çok yakın arkadaşım var çok iyidir ama biraz ukaladır o yeni doğum yaptı kız çocuğu geçen aradı illa vercem diye kıyafetleri açıkçası ikisini nasıl büyüttüysem bunuda çok şükür bakabilecek durumdayım kırmamak adına eşine sorayım dedim tabi eşim kesinlikle olmaz dedi 10parça giumezde beş parça alırım dedi bende arkadaşa nasıl söylesem bilemiyorum gerçekten candan olduğunu bilsem kim olursa olsun kullanırım ama sonrasında neler duycağımı bildiğim için yok diycem ne güzel yapmışsın bak sen en iyisi valla
Aynen öyle canım sonrasında üzülmemek için Red edeceğim dediğin gibi sonuçta giyeceği kaç gün ama milletin ukalalığını çekemem birazda takıntılıyım kaşı gözü oynasa sorun ederim o yüzden gerek yokBizde cocugun yedigi helal, giydigi haram derler .. Cok cabuk buyudukleri icin bizim cevremizde kiyafetlerinden arac gereclerine kadar surekli el degistirir arkadaslarimda ailemde ama boyle birseyini paylasip sonrasinda laf eden bir insan varsa ip bile alma en sevmedigim insan tipi simdiden uyuz oldum tanimadigim haldesonucta kimse alamayacak durumda degil sadece ona yapacagin masrafi baska bir ihtiyacini alirsin gozuyle bakiyoruz biz boyle kotu niyetli insanlari anlamiyorum ya ..
Saglikla kucagina al buyut bebegini
57 aç 57.5 toktumKizlar hic tartiliyor musunuz kac kilo aldiniz hamileligin basından beri
Ya evet gem kolay hem cok sık annesii .. yumoş gibi bebegin icinde sicacik olacakDiger modeller icin bisey diyemem ama bu model cok kolay duz ve ters orguyu biliyorsaniz yaparsiniz
Doğduktan sonra da neler neler yaptırmaya çalışcaklar. Çok uğraşcaz ama dirençli olmamız lazım. Yetişkinlikteki birçok mide barsak rahatsızlığının bebeklikte yanlış beslenmeden kaynaklandığı söyleniyor. 6 aylık olana kadar midede süt harici şeyleri işleyecek enzimler üretilmiyor. Su bile verilmiyor düşünün, soda nedir afedersin cep boy insanadoğar doğmaz bir çay kaşığı soda içirince hiç gaz problemi olmuyo diyo annemler ama korkarım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?