- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Yok cnm rekor snd dgl.. ben 171 boyum 58 kg ile evlendim hamile oldugumda 70 olmustum ( tedavi ilaclar mahfetti) sonra ilk 4 ay kustum yemek yiyenedim 63 e dustum simdi 68 e dayandim.. kusuratlari demiyom amannnn57 aç 57.5 toktum
Şimdi 61.2 aç 61.9 tok
Rekor bende olabilir
Bende 63 le kalmıştım 66.5 ugum aynıyızBen dün akşam tartıldım 63le hamile kalmıştım 66,5 çıktım açıkcası evlendikten sonra çok kilo almıştım((
50 ydim 56 oldum kuzum keşke sende olsaydı rekor57 aç 57.5 toktum
Şimdi 61.2 aç 61.9 tok
Rekor bende olabilir
56 ile hamile oldum. Şuan 57,5 oldum. Tokken 58 oluyor. Şimdilik iyi gidiyor ama ilerde ne olur bilmiyorum :)Bu benim en buyuk krizim sanirim.. kusmam 16. Haftada kesildi. Ve 1 ayda 4.5 kg aldim
Masallah nazar degmesin :)))56 ile hamile oldum. Şuan 57,5 oldum. Tokken 58 oluyor. Şimdilik iyi gidiyor ama ilerde ne olur bilmiyorum :)
birde evim yeni kurulucak.. perdesi halisi mutfak esyalari hersey... sifirdan ev o kadar gozumde buyuyor ve korkuyorum ki..Insaallah canim ALLAH yardimcin olsun bende heran tasinabilirim dogrusu ama bakalim hamileyim diye harekete gecilmedi daha
eve biz bile sigmiyoruz hamile kalinca tasiniriz diyorduk hep.. gec bakmaya basladik.. simdi de ev yok...Canım stres yapma yatak odan beşik sığacak yerin varsa 1 2 yıl senin odanda oluyor.
Ben ilk beşiğe yer açmak için iki komedin üst üste koymuştum.
Hiç stres yapma
Hayirli olsun canim saglikla al kucagina bu haftami gosterdi oncesinde gostermedimiKızlar kontrolden geldik bizde bebişimiz erkekmişş
yardim edecek kimse de yok kayin validem gorumcem miy miy insanlar ellerini surmezler...Sıkma canını hallolur bende taşınalı 2 hafta oluyor. Çok yorucu birsüreç ama olabildiğince etrafından yardım al. Bize yardım edicek kimse yoktu mafolduk eşimle
Bende sefakoydeyim. Bir kez gittim bir daha gitmedim oraya. Seker yuklemesi icin giderim. Doktor kime gittiniz, hayret memnun kalmissiniz :)dün kanuni sultan suleymana gittim hanimlar ordada kaydım olsun istedim sonra ozelde bir sıkıntı oldugunda kabul etmiyorlar takibimizde degilsiniz diye ilk gebeligimde preeklamsi yasandigi icin kayit olusturmak istedim ins gecirmemde perinatoliye ugramam sizede tavsiye ederim uni arastirma hastanelerinde kayitiniz olsun sonra ortada kaliyor insanlar özeller sanildigi kadar guvenli olmuyor riskli gebelikler icin bu arada 4lu tarama testi yaptiran varmi ben 2 li 3 lu yaptirmadim 4luyude hic dusunmuyordum ama dun doktor tatli tatli konusunca bisiy demedim verdim 1 tup kan hemende cikiyormus sonuc dun verdim cuma sonuc alacagim
kendini yormadan yaparsın canım yeni ev güzel bir heyecan:) çok ağırlaşmadan halledebilirseniz iyi olur tabiyardim edecek kimse de yok kayin validem gorumcem miy miy insanlar ellerini surmezler...
annemin evi uzak kalicak yardim edemiycek...
kizkardesim ve gelinimiz de cocuklari var
hersey bana kalicak bak al gel yika yerlestir.. tum ev sifirdan kurulucak...
61 ile basladim 2 kilo vermistim basta gecen hafta tartildigimda 60 kiloyfum -1 le devamKizlar hic tartiliyor musunuz kac kilo aldiniz hamileligin basından beri
0 dan kurulcakmış ev daha kolay. Topla paketle ac yerleştir daha zor oluyor. Mağazadan alcan hop getircekler yıka yerleştir. Bir gün temizlikçi çağır mutfağı ona yerleştirt en sonda yerleri sildir çok büyük kolaylık olur sanayardim edecek kimse de yok kayin validem gorumcem miy miy insanlar ellerini surmezler...
annemin evi uzak kalicak yardim edemiycek...
kizkardesim ve gelinimiz de cocuklari var
hersey bana kalicak bak al gel yika yerlestir.. tum ev sifirdan kurulucak...
Benim dr um gerekli yok dedi.Ayrintiliya girersin dedi.dün kanuni sultan suleymana gittim hanimlar ordada kaydım olsun istedim sonra ozelde bir sıkıntı oldugunda kabul etmiyorlar takibimizde degilsiniz diye ilk gebeligimde preeklamsi yasandigi icin kayit olusturmak istedim ins gecirmemde perinatoliye ugramam sizede tavsiye ederim uni arastirma hastanelerinde kayitiniz olsun sonra ortada kaliyor insanlar özeller sanildigi kadar guvenli olmuyor riskli gebelikler icin bu arada 4lu tarama testi yaptiran varmi ben 2 li 3 lu yaptirmadim 4luyude hic dusunmuyordum ama dun doktor tatli tatli konusunca bisiy demedim verdim 1 tup kan hemende cikiyormus sonuc dun verdim cuma sonuc alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?