2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar günaydın hepinize bende şubat ayında iki göğsümde toplamda 7 tane fibrokist bulundu. Bir tanesi 3 cm’in üzerinde hatta. Doktorum hastaneden ayrıldı. Ben özele gitmek istemiyorum güvenilir olmadığı sürece çünkü anksiyete bozukluğu ve panik atak hastasıyım. Eğer daha fazla para almak için beni korkutup daha fazla tetkik isterlerse Allah muhafaza o panikten çocuğum bile etkilenir. Ama gel gör ki devlet hastanelerinde ultrason için sıra bulmak imkansız. Ne yapacağımı şaşırdım. Düşünmek bile beni panik yapıyor. Doktor 6 ay sonra kontrole gel demişti ama arada gebelik çıkınca kaynadı tabi.
Şimdi ben şunu merak ediyorum. Gebelikten önce benim gibi kisti olan ve gebelikte kontrole devam eden var mıydı? Sonuçta göğüsler değişiyor, haliyle kistler de büyüyor, gerçek sonuç almak zor bence. Bir de bildiğiniz, paragöz olmayan, beni rahatlatabilecek psikolog gibi bir radyolog var mıdır İstanbul Avrupa yakasında?

dün kanuni sultan suleymana gittim hanimlar ordada kaydım olsun istedim sonra ozelde bir sıkıntı oldugunda kabul etmiyorlar takibimizde degilsiniz diye ilk gebeligimde preeklamsi yasandigi icin kayit olusturmak istedim ins gecirmemde perinatoliye ugramam sizede tavsiye ederim uni arastirma hastanelerinde kayitiniz olsun sonra ortada kaliyor insanlar özeller sanildigi kadar guvenli olmuyor riskli gebelikler icin bu arada 4lu tarama testi yaptiran varmi ben 2 li 3 lu yaptirmadim 4luyude hic dusunmuyordum ama dun doktor tatli tatli konusunca bisiy demedim verdim 1 tup kan hemende cikiyormus sonuc dun verdim cuma sonuc alacagim

Canım stres yapma yatak odan beşik sığacak yerin varsa 1 2 yıl senin odanda oluyor.
Ben ilk beşiğe yer açmak için iki komedin üst üste koymuştum.
Hiç stres yapma
eve biz bile sigmiyoruz hamile kalinca tasiniriz diyorduk hep.. gec bakmaya basladik.. simdi de ev yok...

Sıkma canını hallolur bende taşınalı 2 hafta oluyor. Çok yorucu birsüreç ama olabildiğince etrafından yardım al. Bize yardım edicek kimse yoktu mafolduk eşimle
yardim edecek kimse de yok kayin validem gorumcem miy miy insanlar ellerini surmezler...
annemin evi uzak kalicak yardim edemiycek...
kizkardesim ve gelinimiz de cocuklari var
hersey bana kalicak bak al gel yika yerlestir.. tum ev sifirdan kurulucak...

Bende sefakoydeyim. Bir kez gittim bir daha gitmedim oraya. Seker yuklemesi icin giderim. Doktor kime gittiniz, hayret memnun kalmissiniz :)

kendini yormadan yaparsın canım yeni ev güzel bir heyecan:) çok ağırlaşmadan halledebilirseniz iyi olur tabi

0 dan kurulcakmış ev daha kolay. Topla paketle ac yerleştir daha zor oluyor. Mağazadan alcan hop getircekler yıka yerleştir. Bir gün temizlikçi çağır mutfağı ona yerleştirt en sonda yerleri sildir çok büyük kolaylık olur sana

Benim dr um gerekli yok dedi.Ayrintiliya girersin dedi.

Kızlar suan 17+2 haftalıgım ama henüz bebeğimin hareketlerini hissetmedim .bu normal mi .ne zmn hissederim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…