2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
birde evim yeni kurulucak.. perdesi halisi mutfak esyalari hersey... sifirdan ev o kadar gozumde buyuyor ve korkuyorum ki..
Kisin ev bulmak zor kiraciysan tabi. Keske yazin tasinsaydiniz. Bizde tasinabiliriz ama tabi boyle bastan esya almicaz. Allah yardimcin olsun canim

Bende 17+6 hissetmiyorum gecen haftlara kadar gidiklanma oluyodu ama demekki bebek degilmis o
Evet ya bi aralar içimde bi hareketlilik gibi bişey hissettim ama sonra Yok oldu .dediğin gibi bebek değilmiş demek. Kimisi 16 haftadan sonra hissetmiş ve internette 18 yada 20 haftaya kdr hissedilir diyo

Evet ya bi aralar içimde bi hareketlilik gibi bişey hissettim ama sonra Yok oldu .dediğin gibi bebek değilmiş demek. Kimisi 16 haftadan sonra hissetmiş ve internette 18 yada 20 haftaya kdr hissedilir diyo
Ben kime sorsam 22-23 haftada hissetmisler oyuzden cok kafama takmiyorum erken zaten ilk bebekse birde endiselenme canim daha 17 haftadayz 20li haftalarda olup hissetmezsem endiselenirim

Ne guzel masaallah Gulerek kullan :)

Ben kime sorsam 22-23 haftada hissetmisler oyuzden cok kafama takmiyorum erken zaten ilk bebekse birde endiselenme canim daha 17 haftadayz 20li haftalarda olup hissetmezsem endiselenirim
Daha üç hafta olmadı kontrole gittim ultrasonda belliydi hareketleri .ama yinede ister istemez insan endişeleniyor .bide kilo varsa daha geç hissedilir diyorlar

İlk bebek mi canim? Ben kizimda 21. Haftada detayli usgde anladim hissettigimi. Ertesi gun ilk saglam tekmeyi yedim :)

Kesinlikle hersey sifir olunca birde biranda yuklenmez ustune yavas yavas once yatak odan sonra mutfagin derken bence yeni ev yerlestirmesi daha kolay tasinmaktan paketlemesi falan ayri dert

Daha üç hafta olmadı kontrole gittim ultrasonda belliydi hareketleri .ama yinede ister istemez insan endişeleniyor .bide kilo varsa daha geç hissedilir diyorlar
Kilon varmi ben cok kilolu degilim sadece gobegim vardi biraz ameliyat oldum ordan sonra eritemedim valla gobek kaldi :)

50 ile hamile kalıp şuan 56 kilo olan bana demeeee beee aslikls

cok iyi bence 5. aya yaklaşmışsınnn böyle devam edersen çok iyi ben de dikkat etmeye çalışıyorum tatlı ve hamur işleri yerine dengeli güzel şeyler yemeye çalışıyorum açıkcası hem sağlık açısından hem kilo :)) ayrıcaaa evlendiğimde 55 kiloydum 63e cıktım düşün artık psikolojiyiii diyet yapmaya karar verdiğimde de bebek düşündük ve kaldı kilolar :))))

Bizim biraz daha emse travmaya donecekti. Benimde kizim bastan istemedi annemle kaynanam zorla tutturdu bebege. Yaklasik 2 ay once 25 aylikken bıraktık. Hâla emzik gorunce içi cız ediyo
Ben de emzik emen bebelere özeniyorum, kizim sutten kestikten sonra parmak emmeye alisti, 3 yasinda hala biraktiramadik. Emzik gibi degil ki saklayasin. Dr sorun degil uzerine gitmeyin diyor ama parmagi parmakliktan cikti artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…