- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Hayirli olsunnn :)Kızlar kontrolden geldik bizde bebişimiz erkekmişş
Bende 17+6 hissetmiyorum gecen haftlara kadar gidiklanma oluyodu ama demekki bebek degilmis oKızlar suan 17+2 haftalıgım ama henüz bebeğimin hareketlerini hissetmedim .bu normal mi .ne zmn hissederim acaba
Kisin ev bulmak zor kiraciysan tabi. Keske yazin tasinsaydiniz. Bizde tasinabiliriz ama tabi boyle bastan esya almicaz. Allah yardimcin olsun canimbirde evim yeni kurulucak.. perdesi halisi mutfak esyalari hersey... sifirdan ev o kadar gozumde buyuyor ve korkuyorum ki..
Evet ya bi aralar içimde bi hareketlilik gibi bişey hissettim ama sonra Yok oldu .dediğin gibi bebek değilmiş demek. Kimisi 16 haftadan sonra hissetmiş ve internette 18 yada 20 haftaya kdr hissedilir diyoBende 17+6 hissetmiyorum gecen haftlara kadar gidiklanma oluyodu ama demekki bebek degilmis o
Ben hemen kilo almaya basladim valla :) suana kadar 3 bucuk kilo aldimİlk 3 ay 1.5 kilo verdim 4.ayda 5 kilo aldım
Ben kime sorsam 22-23 haftada hissetmisler oyuzden cok kafama takmiyorum erken zaten ilk bebekse birde endiselenme canim daha 17 haftadayz 20li haftalarda olup hissetmezsem endiselenirimEvet ya bi aralar içimde bi hareketlilik gibi bişey hissettim ama sonra Yok oldu .dediğin gibi bebek değilmiş demek. Kimisi 16 haftadan sonra hissetmiş ve internette 18 yada 20 haftaya kdr hissedilir diyo
Ne guzel masaallah Gulerek kullan :)Kayınvalidem başlamıştı örmeye sarı- beyaz yapıyordu. Yakın zaman da hamile kalacağımı hissetti heralde.Ben bir de polar battaniye aldım e bebekten ,bu da olacak .Başka almayı düşünmüyorum. Belki alırsam bir tane daha müslin ve penye alırım
Bende 62 ile hamile kaldim 65.5 oldum kilo alimimiz ayniBend
Bende 63 le kalmıştım 66.5 ugum aynıyız
Daha üç hafta olmadı kontrole gittim ultrasonda belliydi hareketleri .ama yinede ister istemez insan endişeleniyor .bide kilo varsa daha geç hissedilir diyorlarBen kime sorsam 22-23 haftada hissetmisler oyuzden cok kafama takmiyorum erken zaten ilk bebekse birde endiselenme canim daha 17 haftadayz 20li haftalarda olup hissetmezsem endiselenirim
İlk bebek mi canim? Ben kizimda 21. Haftada detayli usgde anladim hissettigimi. Ertesi gun ilk saglam tekmeyi yedim :)Evet ya bi aralar içimde bi hareketlilik gibi bişey hissettim ama sonra Yok oldu .dediğin gibi bebek değilmiş demek. Kimisi 16 haftadan sonra hissetmiş ve internette 18 yada 20 haftaya kdr hissedilir diyo
Kesinlikle hersey sifir olunca birde biranda yuklenmez ustune yavas yavas once yatak odan sonra mutfagin derken bence yeni ev yerlestirmesi daha kolay tasinmaktan paketlemesi falan ayri dert0 dan kurulcakmış ev daha kolay. Topla paketle ac yerleştir daha zor oluyor. Mağazadan alcan hop getircekler yıka yerleştir. Bir gün temizlikçi çağır mutfağı ona yerleştirt en sonda yerleri sildir çok büyük kolaylık olur sana
Kilon varmi ben cok kilolu degilim sadece gobegim vardi biraz ameliyat oldum ordan sonra eritemedim valla gobek kaldi :)Daha üç hafta olmadı kontrole gittim ultrasonda belliydi hareketleri .ama yinede ister istemez insan endişeleniyor .bide kilo varsa daha geç hissedilir diyorlar
Evet tatlım ilk gebeliğim ama hiç bir hareketlilik hissetmiyorum ve çok hevesleniyorum bian önce hissetmek istiyorumİlk bebek mi canim? Ben kizimda 21. Haftada detayli usgde anladim hissettigimi. Ertesi gun ilk saglam tekmeyi yedim :)
Yani var biraz kilom cnmKilon varmi ben cok kilolu degilim sadece gobegim vardi biraz ameliyat oldum ordan sonra eritemedim valla gobek kaldi :)
Olsun ya elbet hissederiz bizde insaallah daha cok erken cok takilmayalm :)Yani var biraz kilom cnm
Ay inşallah cnm her ay stres oluyorum yaşıyor mu acaba diyeOlsun ya elbet hissederiz bizde insaallah daha cok erken cok takilmayalm :)
50 ile hamile kalıp şuan 56 kilo olan bana demeeee beee aslikls
günlerimiz de aynı hemen hemen :)))Bend
Bende 63 le kalmıştım 66.5 ugum aynıyız
Ben de emzik emen bebelere özeniyorum, kizim sutten kestikten sonra parmak emmeye alisti, 3 yasinda hala biraktiramadik. Emzik gibi degil ki saklayasin. Dr sorun degil uzerine gitmeyin diyor ama parmagi parmakliktan cikti artik.Bizim biraz daha emse travmaya donecekti. Benimde kizim bastan istemedi annemle kaynanam zorla tutturdu bebege. Yaklasik 2 ay once 25 aylikken bıraktık. Hâla emzik gorunce içi cız ediyo
20 21.haftayi bulabilir cnmKızlar suan 17+2 haftalıgım ama henüz bebeğimin hareketlerini hissetmedim .bu normal mi .ne zmn hissederim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?