- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
Ben yemek pisince mutfağa bile giremiyorum yapmadığım halde çok kötü oluyorumBenimde cok bulantim oldugu icin maalesef yapamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yemek pisince mutfağa bile giremiyorum yapmadığım halde çok kötü oluyorumBenimde cok bulantim oldugu icin maalesef yapamiyorum
hoşgeldin geldinMerhaba mekanın sahibi geldiEvdeyim, bulantıdan çıkamıyorum bir yere kendimi magazine vurdum kızlar
![]()
erkek miydi minnak ☺Bugün benimde kontrolum vardı. Baya hareketliydi yine.. cinsiyeti yine gözüktü. Dayanamadım bi tane zıbın aldım ben de. Size özenipİkili tarama için haftaya gün verdi. 4.30mm daha..
Aynen bende ya. Bir an once duzelmek istiyorumBen yemek pisince mutfağa bile giremiyorum yapmadığım halde çok kötü oluyorum![]()
Merhaba benim bir arkadaşım maske kullandı koku hassasiyeti vardıAynen bende ya. Bir an once duzelmek istiyorum
ne güzel işte cok şanslısın:):)Benim miğdem bulanmıyor tiksinmiyorumda bişey yerken olmamasıda normalmi ya![]()
Ogluma hamileyken bende öyleydim. Mide bulantisida yasamadim.Benim miğdem bulanmıyor tiksinmiyorumda bişey yerken olmamasıda normalmi ya![]()
Sagol canm. Yarin ogleden sonra gidecegim Cok endiseliyim bakalim ne olacakCanım kontrole gittin mi
Sen gittin mi canmCanım kontrole gittin mi
Hayırlı olsun cinsiyeti ne tam olarak kaçıncı haftadasınBugün benimde kontrolum vardı. Baya hareketliydi yine.. cinsiyeti yine gözüktü. Dayanamadım bi tane zıbın aldım ben de. Size özenipİkili tarama için haftaya gün verdi. 4.30mm daha..
Yaa bende kızıma hamileyken bulantıdan kafam kalkmıyordu ama şimdi hiç bi şeyim yok acaba oğlan mı şimdiki sağlıklı olması en önemlisi ama bu hamilelik benim çok farklı geçiyorOgluma hamileyken bende öyleydim. Mide bulantisida yasamadim.
Ama simdi..
Etten tiksindim, ne kokusunu duymaya tahamüllüm var ne adina.
Gün boyunca bulantim var, kusma yok allahtan.
Yemek istegim 0. Ac kalmiyayim ve mide bulantisini belki keser diye atistiriyorum birseyler.
Allahn izniyle guzel haberlerle geliceksinSagol canm. Yarin ogleden sonra gidecegim Cok endiseliyim bakalim ne olacak

Ins canm Allah razi olsunAllahn izniyle guzel haberlerle geliceksin![]()
Hahah Hadise kokan hareketler bunlarMerhaba mekanın sahibi geldiEvdeyim, bulantıdan çıkamıyorum bir yere kendimi magazine vurdum kızlar
![]()