Benimde peceteye sildikce geliyo ya delircem. Az mi seninde, yogunlastimkAra ara lekelenmem vardida bu baya dunden beri kirmizi kan ordan anladim oldugumuhap icmeye baslamistim 1haftaictim 2gun unutmusum o yzden oldum galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde peceteye sildikce geliyo ya delircem. Az mi seninde, yogunlastimkAra ara lekelenmem vardida bu baya dunden beri kirmizi kan ordan anladim oldugumuhap icmeye baslamistim 1haftaictim 2gun unutmusum o yzden oldum galiba
Yumurtaligin icindeki kistler ayri bu bildigin yumurtluyorum ama catlamiyo iste. Bu ayriymisZaten pco o cnm yumoslar catlamiyo![]()
Benimki 2de kalkti sonra o koltuktan okoltuga kendini atiyorTum babalar oyle bizimkide uyuycak ter ariyo ama firsat bulamiyorrins.cnm
![]()
Simdi anladim cnmYumurtaligin icindeki kistler ayri bu bildigin yumurtluyorum ama catlamiyo iste. Bu ayriymis
Hangi hapi iciyosun canim . Duzensiz devam ederse bnde hap dusunuyirum lekeden nefret ediyorum yaa bi sonuca baglanmiyoAra ara lekelenmem vardida bu baya dunden beri kirmizi kan ordan anladim oldugumuhap icmeye baslamistim 1haftaictim 2gun unutmusum o yzden oldum galiba
Emzirirken hap kullaniliyor mu, korunma hapi mi bahsettiginizHangi hapi iciyosun canim . Duzensiz devam ederse bnde hap dusunuyirum lekeden nefret ediyorum yaa bi sonuca baglanmiyo![]()
Evet cnm bazilari kullaniliyor . Bn kizimda duzenim bozulfukca kullandimEmzirirken hap kullaniliyor mu, korunma hapi mi bahsettiginiz
O zaman dra gidip konuşmak lazim bunu ya. Hem korunma olsun hem duzene soksunEvet cnm bazilari kullaniliyor . Bn kizimda duzenim bozulfukca kullandim
Merhaba. Benim memelerim çok dolup sertleştiği için bebeğim almaya çalışıp kavrayamıyordu. Şimdi çok dolunca önden biraz sağıp yumuşatıyorum öyle veriyorum alıyor.Merhaba bebeginiz memeyi aldi mi nasıl yontem izlediniz
Aaa bizim de muhabbet kuşumuz varBenimki 2de kalkti sonra o koltuktan okoltuga kendini atiyorkuslari temizledi vitrinin icini temizledi atilcaklari atti kaktusleri sularken cikarmisim topraktan ona bi dovustuk azcik
geri ekti
. Bana copcusun herseyi sakliyosun dio
napim meslek hastaligi hersey materyel eski okul oncesi ortmeninden kim kaldi
. Iki cocuk olunca mecbur onlatinda duzeni bozuluyo demi
![]()
Aynem canim markasini hatirlayamadim int vardir bak istersen. Ben pcoluyim diyimce bama dr hapnonermisti korunma yomtemi olarak qlaristamiydi neydi emin olamadimdaO zaman dra gidip konuşmak lazim bunu ya. Hem korunma olsun hem duzene soksun
Yaa cnm bizim 2tane torun bekliyoruzAaa bizim de muhabbet kuşumuz var![]()
Yaa cnm bizim 2tane torun bekliyoruzama olmuyo tup kus yaptircaz bu gidosle
![]()
Sağolasın, doktora gidersem konuscam insallahAynem canim markasini hatirlayamadim int vardir bak istersen. Ben pcoluyim diyimce bama dr hapnonermisti korunma yomtemi olarak qlaristamiydi neydi emin olamadimda
Ne bulursa yaliyo vallaKizlar bir sorum daha olacak. Bizim bebiş üstümüzü yalamaya başladı . Karnı tok olsa dahi. Sizde de oluyor mu neden yapıyor olabilir
en son mum dikip ufluycez galiba kakalari:)Ilk 2-3 gun oreo lu![]()
bizimki bu aralandı kalasını ellemek istiyor bezi acar açmaz elini aşağılara sokuyorO kadar değilde gercekten sekerli gibi geliyodu hoşuma gidiyodu. Artik biriktirip yaptigindan kaka temizleme fasli seri bi sekilde oluyo pek inceleme sansimiz olmuyo elleri ayri tutmaya calis ayaklari ayri bir yandan saga sola degdirmeyelim derken zar zor temizliyoruz. Hepte annemde denk geliyo evde olsa sokcam lavabonun altina![]()
Zeytinyağını doktorlar veriyor zaten ben büyüğünde de mamasına koyuyordum kimyon rezene de veriyor doktorlar.Zaten bunlar işe yaramazsa doktorun vereceği ya şurup ya fitil.Anne sütü alan bebeklerde kabızlık durumj söz konusu olmaz
Kusura bakmayın
Doktora sormadan saçma sağan şeyler vermeyin el kadar bebeye
Bizimki yedi gün geçmeden yapmıyor biz çok mutlu oluyoruz yapınca eşim dalga geçiyor gören de altın buldunuz sanır diyeen son mum dikip ufluycez galiba kakalari:)