Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bunu bende şimdiden herkesle
Tansiyon probleminiz olabilir bnmde oyle oluyordu esimin aklina geldi bir sabah bir olctukki 17 olmus

Şeker yüklemesine sempatksin,terlik taç neymiş pipican seni ne hallere soktı
Sorma yaa minik pipilim bana asla yapmam dedigimseyler yaptiriyor
Canim uyudugunuz odanin petegini cok acma zaten kaliteli uyku icin hafif serin olmasi gerek. Benim de kuruma cok oluyordu ben 2 tane petek suluğu aldim koydugumdan beri rahat ettim. Gecici cozum icin islak havlu koyabilirsin ama yine de olabildigince az ac petegi yoksa hemen kurutur havluyu da.

Ben de aynı şeyi yaşıyorum, kuruluktan dolayı kanıyor evet. Buhar makinesi aldım bakalım işe yarayacak mı

Şimdi geldiğinde dener ona göre değiştirirsin. Son 2 ay göbek ve kilo alıp başını gidiyor. Ona göre değerlendir gelen takımı. İade var di mi?
Valla ben de bu sebeple gecelik işini erteliyorum. Daha çok kilo alacam bu gidişle çünkü 24. Haftada +10
40. Haftada +25olursam XXXXXXL lazım olabilir.

Bu sefer de üşütüp hasta olmaktan korkuyorum canım. Bi tane suluk var ama yetmiyor iki tane koyup deneyeyim bari bi de havlu da koyayım

Ben de aynı şeyi yaşıyorum, kuruluktan dolayı kanıyor evet. Buhar makinesi aldım bakalım işe yarayacak mı
Onu bende alacağım sanırım mecbur bebek doğduğunda kışın onunda ağzı burnu kurur kıyamam bizimle aynı odada olacak çünkü. Nasıl bişey aldınız

Gerçekten 6 gün çalışanları ne gösteriyorlar acaba bu durumda yani hafta içi hem 8-6 çalışıp hem de ctesi yarım gün çalışanlar

Zaten bebe ayaklanınca durmaz orda 10 kilo 2 yaşında falan oluyorlar. Kilo limiti yeterli yani canım ana kucağı için.

Benim kızım 2 yaşında 12 kiloydu 8-9 aydan sonra tombişlik bitti zıpırlık başlayınca.

Ben de çok kavga ettim sallatmadım. kafamı çevirsem sallarken buluyordum

Gece yatarken peteğin üstüne ıslak havlu koy. Ben de astım var tıkanıklık hep oluyor ıslak havlu sabaha kadar idare ediyor

Lohusa takımları niye belden ayarlı oluyor zaten hamilelik bitiyor,hafif danteli anlıyorum ama üzerinde kocaman güpür her yerde öyle satılıyor,incili taşlı birde iki yandan düğmeli tercih etmeyin bebek hep omuzda duruyor,tüy falan olmasın,birde dolap gibi 2.el sitelerinde fazla alıp hiç giymeyenler uygun fiyata veriyorlar,ben çok giydim ilkinde çok lazım oluyor daha rahat olanlari tercih edin kızlar

Ben de kötü bir tecrübe paylaşayım. Bi tane dantelli gibi olsun diye dantel midir küpür müdür öyle bişeyli aldım. Ucuz da değildi. O yakaları o kadar naylonlu o kadar hışır hışırdı ki boynumu yoldu resmen. Bir kere giydim, anında çıkardım bidaha da giymedim. Bilmediğiniz markalara aman dikkat edin

Ben de çok kavga ettim sallatmadım. kafamı çevirsem sallarken buluyordum
Bende ailemdeki herkese karşı çıktım sallamasınlar diye,sonrasında pişman oldum,sınav sorusundada vardı sallanan çocuk daha erken dalıyor ve ben öğlen uykusuna bir türlü alıştıramadım,oğlumu yeterki uyusun büyüme hormonu için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…