Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
O da kaşındırırki ne zor olur..zaten tek gecelik 100 lira dan aşağı zor,özeniyorlar diye lohusalara fazla fazla etiket çıkartıyorlar ki 2 kez giyiliyor

Benim kızım uyuyor ama evet geç dalıyorlar

O da kaşındırırki ne zor olur..zaten tek gecelik 100 lira dan aşağı zor,özeniyorlar diye lohusalara fazla fazla etiket çıkartıyorlar ki 2 kez giyiliyor
Ahanda bu naylonlu gecelik
Resim yükleyemedim ama marka model Marilyn 9110.
Buldum eski alışverişlerden lohusa sepetinden almışım. Şuan 87tl

Onu bende alacağım sanırım mecbur bebek doğduğunda kışın onunda ağzı burnu kurur kıyamam bizimle aynı odada olacak çünkü. Nasıl bişey aldınız
Evet bende gece kaloriferi açamıyorum bu yüzden, bebek olunca mecbur açılacağı için aldım şimdiden. Şu ürünü aldım jokerde indirimde şu an

Ahanda bu naylonlu gecelik
Resim yükleyemedim ama marka model Marilyn 9110.
Buldum eski alışverişlerden lohusa sepetinden almışım. Şuan 87tl
Alacak arkadaşlara tavsiye olur,benim oğlan hep kucağımdaydı bu yandan düğmede hem yan hep açık kalıyo hemde iz oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20200131-134844_Chrome.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 40
Valla benimki uyuyordu ama 10 dk alıyordu, hayatta sallamam bida cooook zor valla neler cektiydim, ama tabi herkesin kendi tercihi

Zaten oyle bir drum ki elbise seklinde olani mecburen aliyoruz sezeryandan sonra ilk 24 saat giyoruz kapalilar icin bulmak cok zor saticilar da farkinda bunun tesetture uygun deyip 2 kati yaziyorlar fiyatlari ilk kizimda defolulardan secip 30 tlye aldim hastane boyuncada onu giydim dimdi gece yatarken giyiyorum cok rahat vala

Kızlar bir fikir verin bana yakın arkadaşım doğum yaptı,altın aldım altüst takım,yağmurluk,patik birde kehribar bileklik mı alsam değişik ne görürsem bilemedim ben

Valla benimki uyuyordu ama 10 dk alıyordu, hayatta sallamam bida cooook zor valla neler cektiydim, ama tabi herkesin kendi tercihi
Sallamak çok zor olur diye ben de hiç sallamadım, emerek uyurdu ben de uyurdum genelde ama ben işteyken kv hamakta uyuturdu kolayca. Sonra memeyi bıraktı ve kitaplarını getirdik yatağa onları kurcalıyor iyice uykusu gelince bırakıp yatıyor kuzucuk. yine ben yokken kv evinde tv açtırıp ona bakıp uyuyor öğle uykusunda. aslında uyku seven çocuk her şekilde uyuyor ama sevmiyor ise yapacak pek birşey yok galiba.

V yaka candır löp diye çıkıyor istediğin zaman memeler emzirme sütyeni falan hikaye geniş V yaka tişört her yerde işe yarıyor :)
Emzirme sütyenide benim meme küçük ama ucu belli oluyor,kalkan almam lazım herhalde

Kızlar bir fikir verin bana yakın arkadaşım doğum yaptı,altın aldım altüst takım,yağmurluk,patik birde kehribar bileklik mı alsam değişik ne görürsem bilemedim ben
altın aldın yanına ne alsam mı diyorsun canım, aslında farklı olarak yağmur çizmeleri pek şirin baya da iş görür. oğluma almak istedim ama yağmur mevsimi olmayınca pahalı gelmişti bir de burada pek yağmur yağmıyor.

Saçma mı olur,yanına koysam hangi rengi güzel sizce

Eklentiler

• Screenshot_20200131-150131_Instagram.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 35
Emzirme sütyenide benim meme küçük ama ucu belli oluyor,kalkan almam lazım herhalde
Kalkan var benim meme yaralarımı bir tek o geçirdi, aventin plastik olan ama asla rahat olmaz tavsiyem sütyen pedleri almıştım pentiden onları koyuyordum atletin içine canım. eski bir sütyenin de o kısmını kesebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…