Ben de kötü bir tecrübe paylaşayım. Bi tane dantelli gibi olsun diye dantel midir küpür müdür öyle bişeyli aldım. Ucuz da değildi. O yakaları o kadar naylonlu o kadar hışır hışırdı ki boynumu yoldu resmen. Bir kere giydim, anında çıkardım bidaha da giymedim. Bilmediğiniz markalara aman dikkat edin
O da kaşındırırki ne zor olur..zaten tek gecelik 100 lira dan aşağı zor,özeniyorlar diye lohusalara fazla fazla etiket çıkartıyorlar ki 2 kez giyiliyor
Bende ailemdeki herkese karşı çıktım sallamasınlar diye,sonrasında pişman oldum,sınav sorusundada vardı sallanan çocuk daha erken dalıyor ve ben öğlen uykusuna bir türlü alıştıramadım,oğlumu yeterki uyusun büyüme hormonu için çok önemli
O da kaşındırırki ne zor olur..zaten tek gecelik 100 lira dan aşağı zor,özeniyorlar diye lohusalara fazla fazla etiket çıkartıyorlar ki 2 kez giyiliyor
Bende ailemdeki herkese karşı çıktım sallamasınlar diye,sonrasında pişman oldum,sınav sorusundada vardı sallanan çocuk daha erken dalıyor ve ben öğlen uykusuna bir türlü alıştıramadım,oğlumu yeterki uyusun büyüme hormonu için çok önemli
Zaten oyle bir drum ki elbise seklinde olani mecburen aliyoruz sezeryandan sonra ilk 24 saat giyoruz kapalilar icin bulmak cok zor saticilar da farkinda bunun tesetture uygun deyip 2 kati yaziyorlar fiyatlari ilk kizimda defolulardan secip 30 tlye aldim hastane boyuncada onu giydim dimdi gece yatarken giyiyorum cok rahat vala
Kızlar bir fikir verin bana yakın arkadaşım doğum yaptı,altın aldım altüst takım,yağmurluk,patik birde kehribar bileklik mı alsam değişik ne görürsem bilemedim ben
Sallamak çok zor olur diye ben de hiç sallamadım, emerek uyurdu ben de uyurdum genelde ama ben işteyken kv hamakta uyuturdu kolayca. Sonra memeyi bıraktı ve kitaplarını getirdik yatağa onları kurcalıyor iyice uykusu gelince bırakıp yatıyor kuzucuk. yine ben yokken kv evinde tv açtırıp ona bakıp uyuyor öğle uykusunda. aslında uyku seven çocuk her şekilde uyuyor ama sevmiyor ise yapacak pek birşey yok galiba.
Kızlar bir fikir verin bana yakın arkadaşım doğum yaptı,altın aldım altüst takım,yağmurluk,patik birde kehribar bileklik mı alsam değişik ne görürsem bilemedim ben
altın aldın yanına ne alsam mı diyorsun canım, aslında farklı olarak yağmur çizmeleri pek şirin baya da iş görür. oğluma almak istedim ama yağmur mevsimi olmayınca pahalı gelmişti bir de burada pek yağmur yağmıyor.
Kalkan var benim meme yaralarımı bir tek o geçirdi, aventin plastik olan ama asla rahat olmaz tavsiyem sütyen pedleri almıştım pentiden onları koyuyordum atletin içine canım. eski bir sütyenin de o kısmını kesebilirsin.