Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu araadaaa saglik ocagi bepantol verdi hemde 2 tane prima bez de dagitiyodu anket verdi ama bez vermedi kalles iyi gari dedim krem 1 bezden pahali cenemi kapadim ciktim. Ugrayin yani, alin hedayelerinizi
Benimki vitamini vermiyo, birak krem ile bez versin

Primanın 3 numaraya kadar olan bezleri sızdırma yapıyor ozellikle erkek bebeklerde yandan tepesine cikiyor cocugun cisi kaka da arkadan enseye kadar cıkıyor. Eger çözüm bulmadılarsa yeni doganda prima önermem
Ben kızımda hep prima premium care kullandım. Hiç akıtma taşma olmadı. Normal prima diyorsanız onu bilmiyorum ama

Benimki vitamini vermiyo, birak krem ile bez versin
benim sağlık ocağı boşuna yazdırma ilaçları biz veriyoruz dedi kan ilacı damla ne gerekiyorsa hatta bitince senin gelmene bile gerek yok birisini gönder veririz dedi birde 32. haftadan itibaren eğitim vereceklermiş müsait olursan gel dediler

1 yaşında 10-11 kg oluyorlar, canım her çocuk sevmez ki onu. Tutumlu anne ve letgodan bakabilirsin çok daha mantıklı olur sevmezlerse satarsın. öyle uzun süre kullanan arkadaşım olmadı 4-5 aylık olunca kendini atıyorlar.. kötü hikayeler yazmak istemiyorum ben çok korkuyorum yazmazsam da içim rahat etmeyecek üstümde kalacak sanki, on gün önce bir bebek böyle bir ana kucağından dönüp düştü bebek arabasının ana kucağına koyar yanımda tutar yemek yapardım kemerini bağlamadığımda olurdu elbette, bu son olayda çok üzüldüm yıkıldım ya benim başıma gelseydi diye

Çocuk sallanmayı bil
meden doğuyor,eskiden sallanan ana kucağı mı varmış kızzz birini kocan birini sen sallaa oldu bitti
Ben kizimda sallamaya alistirdi kv, ömrümü yedi bitirdi bacaklarim kopardi sallaya sallaya uyutana kadar, tövbe ettim, oglumda hic alıştırmadım, koyuyodum yatagina döne döne uyurdu kendi oh be dediydim, hayatta sallamaya alistirmam çocuğu akıllandım kimseyide karıştırmam artik işime

sağlık ocaklarına zaten ücretsiz ilaçlarrveriliyor üzerlerinde de kaşeleri var sağlık bakanlığının

5 Gün çalıştığım için ben o hakkı kullanıyorum saat 16,30 da çıkıyorum 17,10 da evde oluyorum...

Bebde şikayet ettim zaten canım, hakkindan gelir herhalde bakanlık

valla bende hiç sallamadım ne beşikte ne ayakta çok rahat oluyor.

Kizlar gunaydiiiin gogus pompasi almak isteyrnler vardi jokerde saatlik indirime girmis haberleri olsun listeyi birileri bir daha atabilir mi acaba

Pijama 1, gecelik 2
Lohusa geceligi pijamasi
Hırka
Çorap patik
Terlik
Iç çamaşırı
Ped hasta bezi
Dis fircasi macunu
Saç fircasi
Krem
Çıkışta giyilecek kiyafet
Islak mendil
Küçük havlu
Toka

Bebek için
2 adet hastane çıkışı
2 tulum
2 adet ic zibin seti
2 corap
2 eldiven
1 yelek
Ağız bezi
4 battaniye
Bez
Temizleme pamuğu ıslak mendil
Biberon
Kaşık

Bunu bende şimdiden herkesle paylaşıyorum ama Allahım inşallah buna ayak uyduracak bir bebek nasip eder. Ağlasada sabredebilir ve düzene zorlarsak başarabiliriz gibime geliyor. İnşallah

Bu araadaaa saglik ocagi bepantol verdi hemde 2 tane prima bez de dagitiyodu anket verdi ama bez vermedi kalles iyi gari dedim krem 1 bezden pahali cenemi kapadim ciktim. Ugrayin yani, alin hedayelerinizi
Ben daha dun ordaydim seker yukleme icin hic oyle birsey yoktu sizin saglik ocagina ozel birsey olmali

4 yasinda ve uyku saati geldiginde sallayin beniggggg dye isyan moduna giriyor ve 20 kilo kendis

Aminn kuuzumm gece esimle tartisip yattim 12de 1de altima isiyorum diye kalktim cok utandim bi de anlamasin diye milim milim kalkiyodum yataktan kalktim kapiya gelmemle bbir surahi su bosaldi anlamamam mumkun olmadi

Kızlarr burun kuruluğu yaşıyorum çok fenaa. Buna bağlı olarak heralde her sabah burnum kanlar içinde uyanıyorum kaloriferleri açtığımızdan beri aynı artık illallah ettim havayı nemlendiremiyorum burun kanaması yaşayan başka var mı benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…