O benim galiba ama ben o isi yapamadim ya canim cok tatli bir turlu cesaret edemedim. Bu gidisle seker yuklemesi yaptiricam cunku cok da vaktim kalmadi
Hamile değilken m giyiyordum, simdi l iyi oluyor ama insaallah kalibi rahattir ve yerindedir. Emanet gibi de durmasin dar da gelmesin bakalim nasil birsey gelecek
Yasa özel yada devlet farketmez günlük 7,5 saatten fazla hamile çalışamaz diyor ama özel sektör bizi 5 gün çalıştırıp 6 gün çalışıyormuş gösterdiği için o hakkı kullanamıyoruz Eğer bordronuzda 20 iş gününden çalışıyor gözüküyorsanız gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz , ben kullanmak istediğimde kullan ama cumartesi gel dediler :/
Hepimizin sonu oraya cikiyor yapacak bisey yok ben hergn muz ceviz mutlaka yiyorum bebegim biraz kilolu cikti bir hafta ondeymis ama sebebi bu yediklerim mi yoksa seker mi bilmiyorum riske atmamak icin yaptiricam
Hormonlardan yakında bebişimin ilk dışkısı partisi yaparız biz. Bi tanıdığım 36 haftalık hamile bebeğe Instagram hesabı açmış. Eşime dedim hormonlarım bana bunu yaptırırsa telefonuma el koy
Bu karnimdaki velet benim sag kaburgama dogru surekli kendini itiyor bazen irkiliyorum orda biseyler yapiyor anlamiyorum da bazen sanki icerden elleriyle kaziyormus gibi bir gidiklanma oluyor keske karnimiz seffaf olsaydi iceriyi gorebilseydik
Şu geçirdiğim her hafta güzel şeyi değil kötü olan şeyleri dikkat edip kafaya takma olarak rekora giderim hep bakmıcam artık desemde ne yazık ki en ufak şeyde Google da buluyorum kendimi
AESE
Ya o degilde hakikaten bana sacma gelen cogu seye merak etmeye basladim bknz lohusa terlik ve taci ciddi ciddi Eminonune gidicem bunlar icin alip kendim suslemek istiyorum boyle tuhaf meraklarim ortaya cikmaya basladi kapi susu de bunlara dahil
Ya o degilde hakikaten bana sacma gelen cogu seye merak etmeye basladim bknz lohusa terlik ve taci ciddi ciddi Eminonune gidicem bunlar icin alip kendim suslemek istiyorum boyle tuhaf meraklarim ortaya cikmaya basladi kapi susu de bunlara dahil
Alışveriş listeleri vardi burlarda bi yerlerde nereye gitti ya bulamiyorummm
He bu arada ben ikizler icin şu sallanir ana kucaklarindan almak istiyorum. Baby plus wind olani fiyat suan 629. Tabi ben bunlara carpi iki yapiyorum batiyorummm tutun.
Maksimum 10 kg kadar aliyomus. 10 kg yani ne kadar kullanirlar bide gercekten fuzuli bisey mi acaba. Maymun istahlilik mi yapiyorum bilemedim.
Bu araadaaa saglik ocagi bepantol verdi hemde 2 tane prima bez de dagitiyodu anket verdi ama bez vermedi kalles iyi gari dedim krem 1 bezden pahali cenemi kapadim ciktim. Ugrayin yani, alin hedayelerinizi
ben de tam o listeyi sormaya girmiştim kızlar biz kaç tane zıbın falan alcaz bi de niğdedeyim ben bebek mayısta buranın tam ara mevsiminde doğcak bişe alırken ince mi kalın mı alsam bilemiyorum
He bu arada ben ikizler icin şu sallanir ana kucaklarindan almak istiyorum. Baby plus wind olani fiyat suan 629. Tabi ben bunlara carpi iki yapiyorum batiyorummm tutun.
Maksimum 10 kg kadar aliyomus. 10 kg yani ne kadar kullanirlar bide gercekten fuzuli bisey mi acaba. Maymun istahlilik mi yapiyorum bilemedim.
Bu araadaaa saglik ocagi bepantol verdi hemde 2 tane prima bez de dagitiyodu anket verdi ama bez vermedi kalles iyi gari dedim krem 1 bezden pahali cenemi kapadim ciktim. Ugrayin yani, alin hedayelerinizi
bence de sallamaya hiç alıştırma etrafındaki herkesi de uyar benim ablamın da ikizleri vardı bir kere bile sallanmadılar öğrenirlerse isterler biraz zor olucak belki ama ilk başlarda uyutmak için bu yola başvurmazsan alışırlar sağlıkla kucağına al inşallah