Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ay Allah korusun hepsini
Tamm vazgectim galiba

Kızlar hep bebişlerle ilgili şeyler alıp duruyoruz. Biraz da kendimizi şımartalım ama di mi. Kendime şunu alayım diyorum. Nasıl sizce? Günlerdir sepete atıp atıp çıkarıyorum. Biri beni gazlasın

Eklentiler

• 8CB026EC-003C-42A6-ACB7-AD7999B661CC.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 475005B9-CAF3-487B-AE76-F62A149F8DB5.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar hep bebişlerle ilgili şeyler alıp duruyoruz. Biraz da kendimizi şımartalım ama di mi. Kendime şunu alayım diyorum. Nasıl sizce? Günlerdir sepete atıp atıp çıkarıyorum. Biri beni gazlasın
Çok güzel ve çok rahat oluyor bunlar. Markası ne desem, hatta link istesem ayıp olmaz dimi

Ben de çok seviyorum özellikle montları ama 1.60 boyunda olunca yürüyen palto oluyorsun hamileykenkarın büyüynce yuvarlanan palto olursun o ayrı
Ben de genelde oversize giyiyorum ama boyum uzun. Geçen bir yerde 6 aylık hamileyim dedim, karşımdaki diyor ki aa hiç belli olmuyor. Üstümde çadır gibi bir kazak tabi belli olmaz dedim

Arkadaslar seker yuklemesindeki kan degerleri kac olmasi lazim. Benim ilk kan 76 cikti ictikten sonra 148

Benim doktorum şeker yüklemesinden bahsetmedi bu kez. Ben de sormaya fırsat bulamadım. Her gebelikte bakılıyor mu, yoksa ilkinde bakmak yeterli diye mi acaba diycem. Ama gördüğüm kadarıyla herkes yaptırıyor kaçıncı gebelik olursa olsun. Sorayım ben bunu dra geç olmadan. Bir zaman aralığı var mıydı şeker yüklemesinin?

24-28. Haftalar arasında diye yazıyor okuduğum yerlerde canım ama doktorun daha iyi bilir

Bu ağrılar sürekli yüreğimi ağzıma getiriyp beden iyi düşünemiyorum hep kötülerde aklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…