Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
B
Meslektasmisiz canim, seni çok iyi anlıyorum. Terbiyesiz bencilin tekiymis müdür, ettiğini bulur umarım. Zor sektör vallahi ben kendi işimi yapıyorum bir süredir izin durumumu işe musteriye göre zor zahmet ayarlayabiliyorum. Hastanede evde heryerde telefon görüşmesi, haftalardır akşam ve gece geliyorum eve

Nasıl ağrıların varr balıkcık
Bel ağrısından bahsetmek bile istemiyorum o artık kronikleşti bu akşamda böyle sol kaşığıma 2 dakikada bir değişik bir ağrı giriyordu biraz uyumuşum geçmiş. Böyle sıkılıyor gibi hissediyodum tamamı değil ama sadece solu

Bebişler büyüdükçe işimiz zorlaşıyor demekki ama bizim gibilerin biraz daha erken başladı sanırım. Son 3 ay zor derlerdi halbuki dimii? Bol bol dinlenmece bi de magnezyum içmiyosann ihmal etme

Maşallah sağlıcakla büyüsün gelsin kızın

Bebişler büyüdükçe işimiz zorlaşıyor demekki ama bizim gibilerin biraz daha erken başladı sanırım. Son 3 ay zor derlerdi halbuki dimii? Bol bol dinlenmece bi de magnezyum içmiyosann ihmal etme
Doktorum vermedi daha ama kendim başlamalı mıyım bilemedim. Kontrolümde ayın 8 inde. Bu ay öyle uzun verdiki randevuyu 1 ay tam

Ben defactodan dar kesim hamis pant. almistim kot.
38 oldu esnek zaten dedim 40 beden alimde hamileligin sonuna kadar giyerim.
Beli komple dipledim artik lastiginden ama dustu durdu habire.
Yukari ceke ceke gezdim durdum.
Karnim daha doldurmuyor ondan dusuyor.
Ben hamile tayti esofmani almistim.
Ust icin sadece 1 tane aldim.
Salas kazaklarim var, penyelerim falan onlarla takiliyorum.
Hastaneye giderken ya da arkadaslara falan elbise giyiyorum.

Uyku saatim geliyor midem yine costu napcami sasirdim artik sac bas yoldurur cinsten ya
Benim kadar bu konuda muzdarip kimse yok Baharatliydi, yagliydi, tuzluydu boyle seyler zaten yemiyorum.
Aksam sadece yogurt ve 2 etimek yedim bastirir belki diye ama yok yok.

Aksam 9dan sonra yemeyi kesip oyle ölçmeniz gerekiyor. Siz nasıl yaptınız?

Bu ürüne bende bakıyorum, çok kafamı karıştırdı. Ya çok iyi ya çok kötü yorumları Bir de mamajoo'nun var ikisi arasında kaldım
Lansonih cok tavsiye etmiyorum kizlar philipse gore cok gucsuz kaliyor ikisini de denedim mamajoo dan cok memenun kalan var onu denemedim bilmiyorum

Bu ürüne bende bakıyorum, çok kafamı karıştırdı. Ya çok iyi ya çok kötü yorumları Bir de mamajoo'nun var ikisi arasında kaldım
Lansonih cok tavsiye etmiyorum kizlar philipse gore cok gucsuz kaliyor ikisini de denedim mamajoo dan cok memenun kalan var onu denemedim bilmiyorum

pilli değil de fişteyken kullanmak gücü açısından daha iyiymiş

pilli değil de fişteyken kullanmak gücü açısından daha iyiymiş
Ben cok kotulestigim birgun( mastit olmustum yine istanbuldaydim kendiminki yanimda degildi ) bir arkadasimn getrdi kendininkini lansonih di onunki allahim boyle bir eziyet yok sadece can acitiyortiyor mumkun degil 1 damla sut cikartamadi fise de takmistik ama pille de mi calisiyormus philipsin boyle bir ozelligi yok

Normal prima icin soylemistim premium care icin bilmiyorum
Bende hep normal prima aldim kizima devlt hastanelerinde dogum yapanlara bol bol numune veriyorlar bez markalari mama markalari en iyisi primaydi ama beyaz paket hic kullanmadim erkek olunca farkli mi oluyor ki 3 paket kadar prima aldim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…