Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Defactodan ben de aldım bi tane pantolon hiç memnun kalmadım dediğin gibi elim belimde çekerek gezdim sürekli en iyi kalıp lcw kesnlikle. Miden konusunda da belki vücut yapısıdır bebek midene daha fazla baskı yapıyodur çok yukarı çıkmıştır canım gaviscon rahatlatıyorsa onu iç

Doktorum vermedi daha ama kendim başlamalı mıyım bilemedim. Kontrolümde ayın 8 inde. Bu ay öyle uzun verdiki randevuyu 1 ay tam
Az kalmış iyi bari ama ağrılarım var dersen verecektir eminim. Normal olması gereken 1 ay zaten canım riskli bi durum yoksa

Tansiyon probleminiz olabilir bnmde oyle oluyordu esimin aklina geldi bir sabah bir olctukki 17 olmus
Hamilelikte kan basıncı arttigı için burun kanamaları varis gibi problemler olabiliyor burnu nemli tutmak icin odaya nemlendirici cihaz veya peteklere suluk koyabilirsiniz burun icin okyanus suları kullanabilirsiniz.

Hamilelikte kan basıncı arttigı için burun kanamaları varis gibi problemler olabiliyor burnu nemli tutmak icin odaya nemlendirici cihaz veya peteklere suluk koyabilirsiniz burun icin okyanus suları kullanabilirsiniz.
Bnmki tansiyondan kaniyormus az yukselse burnum sizliyor ordan anluyirum zaten biz evde buhar makinesi surekli olarak kullaniyoruz bu arada

Bende hep normal prima aldim kizima devlt hastanelerinde dogum yapanlara bol bol numune veriyorlar bez markalari mama markalari en iyisi primaydi ama beyaz paket hic kullanmadim erkek olunca farkli mi oluyor ki 3 paket kadar prima aldim da
Aynı zamanda dogum yaptıgım 3 arkadasın da erkekti ve hepimiz baska markalara gecmistik. Ama kızlarda belki farklıdır. Bez stok yapmayın derim 1-2 paket alıp duruma gore dogumdan sonra da alınır.

Aynı zamanda dogum yaptıgım 3 arkadasın da erkekti ve hepimiz baska markalara gecmistik. Ama kızlarda belki farklıdır. Bez stok yapmayın derim 1-2 paket alıp duruma gore dogumdan sonra da alınır.
Esim cok stokcu bir insan bez islak mendik pamuk mendil internet uzerinden tane hesabina gore uygun buldukca aliyor insallah kullanabiliriz ne dyim

M mommis mimarlari üçleyelim ben de varim

Az kalmış iyi bari ama ağrılarım var dersen verecektir eminim. Normal olması gereken 1 ay zaten canım riskli bi durum yoksa
Kendi doktoruma 15 haftalikken gittim en son sadec ayrintilya grdim 21. Hastada sonuc gosterdim kapidan onumuzdeki hafta mi gitsem dye dusunuyorum 2.lerde boyle oluyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…