Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar, ölücem göğüslerimin kasintisindan uyku uyutmuyor yada uykumdan uyandiracak kadar kuvvetli. Vaselin sürdüm bioderma sürdüm. Bana misn demedi ! Var mi ayni dertten muzdarip

Benim doktorum tam bir magnezyum hapı düşmanı, günde iki bardak süt iç, akşam yemeği ile ve gece yatarken birer kase yoğurt ye, her sabah peynirini ye böylelikle içerisinde bir sürü kimyasal olan hapları içmek zorunda kalmazsın diyor. Bana da tüm bunları yapmaktansa o kimyasalları içmek daha mantıklı geliyor

Ayrıca gece yatmadan önce yediğin bir kase yoğurt reflüye de engel olur böylece renin ya da gaviscon içmekten de yırtarsın diyor. T TTKA

Gerçekten 6 gün çalışanları ne gösteriyorlar acaba bu durumda yani hafta içi hem 8-6 çalışıp hem de ctesi yarım gün çalışanlar
Canım sen hafta içi 7.5 saat çalışma hakkını gönül rahatlığı ile kullanabilirsin cumartesi de yarim gün gelirsin yada haftaici tam çalışıp haftasonu gelmeyebilirsin hamile kadın 45 saatten fazla çalışamaz maddesi var
Mesai ve vardiyeye de dönemez

Kızlar bir fikir verin bana yakın arkadaşım doğum yaptı,altın aldım altüst takım,yağmurluk,patik birde kehribar bileklik mı alsam değişik ne görürsem bilemedim ben
Bebişe çok hediye almışsın bence anneyide mutlu etmek önemli anne- baba kupası alabilirsin Paşabahçeden yada bebeğim büyürken diye ani defterleri bebisin ilk ayak izi ilk fotisi tarzı şeyleri sakliyacagi , emzirme örtüsü yada kitap alabilirsin

Zalim adam! Halden anlamayan insanlar umarım kendilerinde aynı duruma düşerler ..
Böle insanlara kuzu raporunu alıp oturacaksin evde gorucekler gününü

Kanguru daha kullanisli evet ama ben evde de kullanabilecegim bisey düşündüm mesela yemek yaparken tasiyabileyim dedim kanguru ev icin uygun mudur ki ay bu konuda cok cahilim
Benim eltim evde de o sekilde kullaniyor dogumdan sonra bende alicam evden cikmak icin bahane olur instagram da cok sling kullanan var ama videolariizlerken bile sıkkınlık geliyo bana sar sar sar bide ayarlayamaz misim cocugu cok sıkarmısim gbi geliyor

Anneye de al bence kehribar cok iyi geliyor

Günaydın herkese öncelikle iyi ve enerjik haftasonları. Bugün benim biraz enerjim düştü dün 2.5 3 saat karnım açık kalınca detaylıda üşütmüşüm sanırım. Ama toplarım diyorum

Ya kızın inadına kaldık öyle bizi şimdiden maymun ediyor dün doktor da gördüğüm en inatçı bebek dedi. İşim var.

Ondam bitane de bende var hiç sorma aynı perinatologa 3üncü kez gidiyorum bugün. Amaç çay kaşığı kadsr kalp kapakçığını emin olana kadar görmek ilk gittiğimde 22 haftaydım,pazartesi 27 olucam biz hala milimetrik kapağı göremedik doktor amca gene göremezse, doğduğunda getiririm zaten ne kaldı dicem utanıyorum artık adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…