Ondam bitane de bende var hiç sorma aynı perinatologa 3üncü kez gidiyorum bugün. Amaç çay kaşığı kadsr kalp kapakçığını emin olana kadar görmek ilk gittiğimde 22 haftaydım,pazartesi 27 olucam biz hala milimetrik kapağı göremedik doktor amca gene göremezse, doğduğunda getiririm zaten ne kaldı dicem utanıyorum artık adamdan
Hahaha aynı inat biz de doktor bırakmak istemedi önce poposu dönüktü sonra sırt üstü döndü dedi dönüyor bekleyelim ama doktor ultrasonu tuttukça bizimki tekme atıyor biz ara verdik 30 dk benden sonraki randevuyu aldı kız yaptırdı çıktı yüzünün resmini alırken de sorun yaptı eliyle yüzünü kapadı. Şimdi yarım yüz resmi var elimizde sadece.
Cumalarıda mı derken? Ben hergün geliyorum. 1.5 saat olan süt izninden mi bahsediyorsun? Özel sektördeyim ben,o izinler kısmetse doğumdan sonra. Senin söylemek istediğini anlayamadım.
Meslektasmisiz canim, seni çok iyi anlıyorum. Terbiyesiz bencilin tekiymis müdür, ettiğini bulur umarım. Zor sektör vallahi ben kendi işimi yapıyorum bir süredir izin durumumu işe musteriye göre zor zahmet ayarlayabiliyorum. Hastanede evde heryerde telefon görüşmesi, haftalardır akşam ve gece geliyorum eve
Biz erkek olsaydı Ares Demir diyorduk. Asil ismi de güzel erkek için. Doğan var mesela. Pamir istiyor kuzenim bana hitap eden bir isim değil ama. Uras var güzel isim olarak. :) Erkek olarak aklımdaki isimler bunlar belki faydası olur.
Kızlar hastanede damar yolunuzu el üstünden açtırmayı isteyin doğumda. Daha rahat oluyor bebeği tutarken, emzirirken. Hem bu sayede kısa kol, uzun kol ikileminiz de olmuyor.
Sezeryan doğumlarda (özel hastanede) eşlerimiz doğuma giriyor mu ? bilen varmı ? Henüz hastaneyle konuşmadık ama ben eşimin de girmesini istiyorum tabi doktor izin verirse
ilk hamileliğimde 23-25 kilo aldım 85 falan olmuştum ama yaz hamilesiydim ve aşırı şiştim artı suyum çoktu kocamandım
eve geldik 75 e indim 15 günde falan gerisi anca 2 senede gitti
şimdi yine aldım 62 ile başladım şu an 70 oldum ve daha 3 buçuk ayım var bilmiyorum neler olur
Bu forum harici kime desem çevremde herkes şaşırıyor aaa bizde olmadı ne enteresan ilk kez duyuyorum vs laflar
Bazen tek ben miyim diyorum ama burda ki hamişlerimde görünce rahatlıyorum
Bu forum harici kime desem çevremde herkes şaşırıyor aaa bizde olmadı ne enteresan ilk kez duyuyorum vs laflar
Bazen tek ben miyim diyorum ama burda ki hamişlerimde görünce rahatlıyorum
ilk hamileliğimde 23-25 kilo aldım 85 falan olmuştum ama yaz hamilesiydim ve aşırı şiştim artı suyum çoktu kocamandım
eve geldik 75 e indim 15 günde falan gerisi anca 2 senede gitti
şimdi yine aldım 62 ile başladım şu an 70 oldum ve daha 3 buçuk ayım var bilmiyorum neler olur
Benim doktorum 63 ile hamile kaldım 77ye kadar normal alabilirsin dedi. Ben almadım önce biraz kızdı falan ama baktı almıyorum bu da beni strese sokuyor artık rahatlatıyor. Bebek iyi o kilo alsın yeter falan diyor kilosu 3-4 gün geri bebeğin ama ona da normal diyor. En son dün gittim 22+0 da 407 gr idi. Perinatolog da normal dedi. Başta takıyordum ama artık takmıyorum. Sindirim sorunu oluyor bende ondan yiyemiyorum çok yediğimde şişiyorum uyuyamıyorum ya da tuvalete bir gün çıkmasam kıvranıyorum. O yüzden az yiyebiliyorum. Sağlıklı olsun da bebek dert etmiyorum artık.
Biz erkek olsaydı Ares Demir diyorduk. Asil ismi de güzel erkek için. Doğan var mesela. Pamir istiyor kuzenim bana hitap eden bir isim değil ama. Uras var güzel isim olarak. :) Erkek olarak aklımdaki isimler bunlar belki faydası olur.
Vallahi son karar seklim sudur 7 8 adet isim var elimde kuzey demir yigit mert efe zeyd ali baris gbi hepsi bnce guzel isimler oluru var gbi kura cekicez ve bu konuyu kapaticaz cnkusu biz kararsiz kaldikca esimi birileri dolduruyormus hissiyatina kapiliyorum iki de bir alltan alttan dedesinn ismini sayip druyo
Vallahi son karar seklim sudur 7 8 adet isim var elimde kuzey demir yigit mert efe zeyd ali baris gbi hepsi bnce guzel isimler oluru var gbi kura cekicez ve bu konuyu kapaticaz cnkusu biz kararsiz kaldikca esimi birileri dolduruyormus hissiyatina kapiliyorum iki de bir alltan alttan dedesinn ismini sayip druyo
O zaman hemen çözümle :) Yoksa üzülürsünüz karşılıklı. Biz de karışmadı kimse kv beğenmedi ama eşim de karıştırmaz asla. Tulum yaptıracağım ya da isimli kapı süsü yaptıracağım de olayı çöz en çabuğundan