Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
taşıyan sen olduğun için seninde rahatın önemli bebeğinde sağlığı
ki bebek genelde son aylarda daha çok kilo alıyor zaten
yararlı beslenelim yeter inşallah bebişlerde toparlar alır
son gittiğimde benimkide 460 gr falandı

benim en büyük sorunum su
hiç içemiyorum günde yarım litre içsem şükrediyorum
en fazla 1-1,5 zorluyorum ama olmuyo çok üzülüyorum bu duruma ya

benim en büyük sorunum su
hiç içemiyorum günde yarım litre içsem şükrediyorum
en fazla 1-1,5 zorluyorum ama olmuyo çok üzülüyorum bu duruma ya
Tatlandırmayı dene içine limon sık. Ya da az meyve suyu damlat aromalı olsun. Mesela robottan meyve püresi geçir onu içine kat. portakal dilimle içine koy. Yemeklerden önce 1 bardak yemeklerden sonra 1 bardak kesin içmeyi dene :)

Ben çok su içiyorum. Tuvalete gitmeye üşenmesem daha da içerim. Günde 2.5 lt kesin. Çay soda meyve suyu falan derken 3.5-4 lt sıvı tüketimim kesin var.

Ay bir sayfa buldum 150 tl hem yastik hem kapisusu cok begendim bianoce netlestrmem lazim

Ben de instagramdan bir sayfa buldum isimli tulum için
Kaliteli gorunuyor urunleri
Bir akraba yaptırmıs bizim
Fiyat bilgisi alınca paylaşıcam burdan

Bu arada yoga yapan var mı içinizde? Ben evin yakınında bir yer buldum
8 derslik paket 250
Hadtafa 2 gun giderim diye dusundum
Uygun geldi
Salı gunu kontrolüm varr
Doktorum da onaylarsa baslıycam

A adafaf dün sormustun bu seker ölçüm olayini. Ben bir cesaret bugun yaptim annemde cihazi vardi once aclik baktim 98 cikti sonra yedikten bir saat sonraki ölçüm de 111 cikti. Her öğün oncesi ve sonrasi bak demisti bana doktor ben iki öğün yedigim icin tekrar aksam ölçücem :) bu arada canim cok tatlidir kan bile aldirirken yerimde duramiyorum ama bu olcme cihazi hiic acitmiyor ve denemeye karar verdim. Cuma gunu randevum var carsambaya kadar ölçüp (5gün) not alicam eger doktor bir sonuca ulasamaz da kararsız kalirsa o gün seker yuklemesi yaptiricam ac giderim zaten. Böyle iste :)))

Bu arada yoga yapan var mı içinizde? Ben evin yakınında bir yer buldum
8 derslik paket 250
Hadtafa 2 gun giderim diye dusundum
Uygun geldi
Salı gunu kontrolüm varr
Doktorum da onaylarsa baslıycam
Ben hamile pilates sordum burda ama cok fazla geldi ucreti aylik 650 o yuzden vazgectim bu hafta yürüyüşlere basliycam bir de youtube videolarla desteklerim

Primanın 3 numaraya kadar olan bezleri sızdırma yapıyor ozellikle erkek bebeklerde yandan tepesine cikiyor cocugun cisi kaka da arkadan enseye kadar cıkıyor. Eger çözüm bulmadılarsa yeni doganda prima önermem
Ben kızıma primadan baska bez kullanmadim. Ilk basta premium care kullandim o biraz sizdiriyordu. Prima aktif bebekte hiç sorun yasamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…