Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
merhaba kizlar,
ebebekte citcitli atlet body tarzı kiyafetlerde cok indirim vardi ,yenidogan epey birsey aldim :) ilk kizimda elektrikli sut sagma makinasi kullanmistim (madela marka) bu sefer manuel lansinoh pompa da aldim dayanamayip , benim göğüs ucum ice batık olduğundan ilk doğduğunda bebis cok sıkıntı yaşıyor.agiz sütüm bosa gitmesin diye daha pratik geldi bana :)) yorumlari da iyiydi bayagi.
ilgilenen hamişler joker magazsinda 88 TL ye düşmüştü daha iyi fiyat nette bile yok

Gidilir mi 4 aylık bebekle tatile bende kararsızım da ... Kızım 3 buçuk yaş olacak nasipse dogacacak çocuğum da 4 aylık civarı olacak

Gidilir mi 4 aylık bebekle tatile bende kararsızım da ... Kızım 3 buçuk yaş olacak nasipse dogacacak çocuğum da 4 aylık civarı olacak

ilk kızım tatile gittigimizde 2.5 aylıktı
her gün denize soktuk hava sıcaktı isilikleri bile gecmisti:)
2. kizim nasipse mayis 17 gibi bekliyoruz,
10 temmuz tatil planımız :)
rahat olun siz rahat olunca cocukta rahat büyüyor, ben ne zaman stres olsam kızım o gece aglamaktan uyuyamazdi..ne zaman saldım dertleri huzura erdik:))

3 yaş çocuğu olan arkadaşlar evde çocuğunuz nasıl vakit geçiriyor? Benimki TV işte biraz oyun ama maalesef genel de TV. Soğukta dışarı çıkılıyor beraber oynasakta bende hamileyim ev isi yemek uf hiç iş bitmiyor.

Senin kızın benim kızımdan daha büyük olacak o tarihte, bence avantaj. Doğacak bebeklerimizin huyu suyuna bağlı bence her şey, sakin olurlarsa güzel tatil olur mızmız gazlı falan olurlarsa ben tüm gün odada bebek bakarım kızımla babası ilgilenir kızım bikaç günde olsa kumda oynar denize girer diye düşünüyorum, sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz

Çocuğun evde nasıl vakit geçiriyor TV mi bakar mesela benimki TV delisi oldu

Çocuğun evde nasıl vakit geçiriyor TV mi bakar mesela benimki TV delisi oldu
Şu an 27 aylık kızım tv bugüne kadar hiç bakmadı, çizgi filmde açsam reklamda açsam asla dikkatini çekmiyor. Çoğu zaman tüm işimi bırakıp kızımla zaman geçiriyorum, beraber oyun kuruyoruz evcilik favorisi şu an, legolara ilgisi var renkleri şekilleri öğrendi legolarla bultaklarla, ikeadan yazı tahtası aldım çöp adam çizmeyi ve balık yapmayı öğrendi, epey ilgisini çekiyo kafasını yapıyo vücudunu çiziyo saç yapıyo göz ve ağız yapıyo, tahtanın başına geçince yarım saat geçiriyoruz, saklambaç oynamayı seviyo, mutfaktayken ona özel çekmece yaptım ordaki malzemelerle hayali yemek yapıyo vs.. bizim zayıf noktamızda yemek yedirirken bazen telf bakıyo her yemekte olmasada aklına esince istiyo, yemek dışında hiç istemiyo, benim elimde görüncede anne telefonu bırak şarjı yok diyo baktırmıyo:)

Teşekkür ederim cevabın icin

Maşallah

Merhabalar minige yenidoğan muslinbezı gibı yeni doğan aldım mersin çok aşırı sıcak oluyor diye ama bilemedim ince olur diye

22+0 da 407 Gr geldi minik bir bebek ama normal dedi doktorum. Bence senin çok ii
İnş canım öyledir , daha fazla duyuyorum benimkine göre , gerçi kıyaslamak yanlış tabi ama ben de boyum 165 olsa da minyonum baba da çok uzun değil belki de ondan :) anne baba çok iri olursa iri oluyormuş insan beslenmesini sorguluyor

Kızlar lohusa gecelik sabahlık takımları hangi sitelerden alıyorsunuz, yaşadığım yerde yok mecbur internetten alacağım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…