- 31 Ocak 2015
- 783
- 1.295
- 113
Gebelik şekerinden dolayı dahiliye ve diyetisyen kontrolü altındayım. Açlık 95 altı 1 saat tokluk 125 olmalı dedi doktorum.Kizlar kahvaltidan bir saat sonraki tokluk sekerim 134, aksam yemeginden bir saat sonraki tokluk sekerim de 139 cikti. Normal sinir degerleri nedir bunun icin? Sizinkiler nasil cikmisti?
Evet canım, zaten o yüzden doğumdan önce başlatmaya karar verdim. Onun işin de benim için de iyi olacak. Hem o kendini dışlanmış hissetmeyecek hem ben o okuldayken yeni bebişle daha rahat ilgilenmiş olucam. Ay çok heyecanlıyım. Bu gece uyuyamam da benİyi birşey değil,ama bende hiç kıyamıyorum,hatta çocuk gelişimi okuyorum kuzularınmla çalışabilmek içingelişimi için çok iyi olmuş,bebek doğmadan başlaması çok iyi olmuş
Benim dünkü tokluklarim 125 altiydi ama bugun yüksekler. Kahvaltida börek ve bal yemistim aksam yemegi de agir bir yemekti onlar etkiliyor demek kiGebelik şekerinden dolayı dahiliye ve diyetisyen kontrolü altındayım. Açlık 95 altı 1 saat tokluk 125 olmalı dedi doktorum.
Evet canım di mi; her şeyi uçlarda yaşıyorsun anne olunca. Ben ilk kesilen saçını saklıyorum kuzumun. Her şeyin ilki öyle değerli oluyor ki. Evet çok çok mutlu. Yarın okula gideceksin dedikçe nasıl gülüyor, nasıl seviniyor.Annelik insana değişik ve yoğun duyguları bir arada yaşatıyor.ben de bu yaz kziimin saçı ilk defa kesildiğinde nerdeyse aglayacaktim.
Seni çok iyi anlıyorum o yüzden
Ama mutluymus en azından bu iyi bir şey
Beyaz undan yapılmış her şey çok etkiliyor şekeri, börek yükseltmiştir. Diyetle kontrol altına alınabilir bir durum AllahtanBenim dünkü tokluklarim 125 altiydi ama bugun yüksekler. Kahvaltida börek ve bal yemistim aksam yemegi de agir bir yemekti onlar etkiliyor demek kisanirim doktor beni de diyetisyene yonlendirecek
Aynen bende iri dogmusum ama gel gorki boy 162 cm hepte iriydim sinifta uzundumn ama 11 yasinda adet oldum boyumda uzamadiSuwende uygun oraya bi bak istersen canım ben bi gecelik aldım oradan. İndirim de var. Fiyatlar uygun.
Ben 1.60 eşim 1.70 ama bebeğin boyunun alakası yok bence ki ben 52 cm doğmuşumevet belki 4 kg bebeğim olmaz ama 2.500 kg geçsin yeter zaten. Benim ki baya zayıf aslında ama doktorum ufak bebeğin doğumu daha kolay olabilir üzülme dedi. Sağlıklı olsun hem kg takma. Besler büyütürüz kaldı ki senin bebeğin gayet iyi bence.
sürekli organları ittiriyor minnoşlar, bugün top gibi yapıyor kendini semsert bir top oluşuyor karnımda tam karaciğerin oralarda dışardan bile belli oldu bu kız abisine benzemicek o kesinNormal o zaman kas agrıları ☺ ama göbek kaslarım agrıyor acaba bebek çok vuruyor diye mi ki
baktım baktım hatta ağustos için yakın olsun diye çeşmede bir otele rez yaptırdık bileben de araştırıyorum haziran annesiyim. eylülde bebek 3 aylık oalcak gidip gitmemekte karasızım ama nette hep gidin uyuyo emiyo çok harika demişler. bence gitmeliyiz yaaa. otel baktın mı?
bence hastanesi eczanesi yakın olan yerlerde gayet de güzel olurBen hep 8 veya 9 aylıkken gidiyordum bizde ağustosda düşünüyoruz ama eşim iklemde olurmu felan diyor bence olur zaten otelde olucaz
kaç bence de canım, ben dayanamadım ocak indirimlerinden hadi hadi diye diye aldırdım sonundaO sorunun cevabını ben de bekliyorum. Eşimle çok yoğun çalışıyoruz. Yine 1 hafta bir yerlere kaçmak istiyorum eylül gibi olsa da :) Denize girmesem bile stresten uzak olmak istiyorum.
eylülde o boğucu sıcaklar daha azalmış olur muhtemelen, oh mis gibi geçer inşallahmutluzeyno bizde eylülün 8i itibariyle antalyada otel tatili satın aldık. O tarihte nasipse kızım 3 yaşına yakın, doğacak bebeğimde 4aylık civarı olucak inşallah. Yaptık bi çılgınlık kum deniz kızım eğlensin yeter modundayım:)
bebiş gelmeden başlatman çok iyi olmuş bebek geldi beni gönderdiler demez minik kuş :)Merhaba kızlaaar. Umarım herkes mutlu ve sağlıklıdır. Bebişleriniz karnınızda dans ediyordur.Yarın oğlum anaokuluna başlıyor. İnanılmaz heyecanlıyım. Şimdi böyleysem ilkokula başlayınca ne halde olucam merak ediyorum. Haftada 3 gün yarım gün olacak şekilde başlatıcam. Duruma göre ya çoğaltırım gün sayısını ya da aynen devam ederim. Bir yandan da ondan ayrı kalacak olmak nasıl olacak kaygılıyım. Ama sonuçta yarım gün değil mi ve her gün de değil. Umarım zor olmaz. Onun İçin zor olmayacağına eminim. Birkaç kez gidip sınıflarda zaman geçirdi. Kendini kaybetti resmen. Çok karışık duygular içindeyim. Sanki oğlumu evlendiriyorum ajshdhhd
Aynen canım. Umarım öyle olursürekli organları ittiriyor minnoşlar, bugün top gibi yapıyor kendini semsert bir top oluşuyor karnımda tam karaciğerin oralarda dışardan bile belli oldu bu kız abisine benzemicek o kesin
baktım baktım hatta ağustos için yakın olsun diye çeşmede bir otele rez yaptırdık bileşimdi 29 ekim için eşimi kıbrısa ya da antalyaya ikna etmeye çalışıyorum ama henüz yemedi bence bebekle tatil bir hastalık olmazsa inşallah çok rahat olacak, oğlumla cundaya gittiğimizde niye bu kadar korktuk acaba keşke daha uzun tatil yapsaydık demiştik, tabi tam teşekküllü bi ecza deposu gibiydik ve acemilikten herşeyi götürdüğümüz için 3valizimiz vardı
bence hastanesi eczanesi yakın olan yerlerde gayet de güzel olur
geçen sene bi arkadaş grubumuzun 3 aylık bebeğiyle kıbrısa gitmiştik bebek nereye bakacağını şaşırmaktan yorulup erkenden uyuyordutabi anne ve baba nöbetleşe biri hep başındaydı
oğlumla tatile giderken çok kalabalık, yüzlerc ekişi kapasiteli vıcık vıcık otellerden uzak durmaya çalıştık hep biz
hem hijyen açısından hem de kafamızın rahatı açısından
kaç bence de canım, ben dayanamadım ocak indirimlerinden hadi hadi diye diye aldırdım sonunda
eylülde o boğucu sıcaklar daha azalmış olur muhtemelen, oh mis gibi geçer inşallah
bebiş gelmeden başlatman çok iyi olmuş bebek geldi beni gönderdiler demez minik kuş :)
umarım kolayca hızlıca alışır bebek doğunca büyük rahatlık olur
Maşallah yaramaz olacak demekki senin bebişKızlar iki gündür uykusuzumküçük süpriz yumurtam uyutmuyo ağlicam iki gecedir öyle hareketli ki assla durmuyor. Maksimum beş dk ara veriyor tam uykuya dalıcam yine başlıyor. Eşim de uyuyamadı benim yüzümden öyle güçlü tekmeler savuruyor ki acaba bir derdi bir sıkıntısı mı var miniğimin diye endişe etmekten başka birşey düşünemiyorum nasıl uykusu gelmez anlamıyorum gündüz de çok harrketli olmasa gündüz uyuyo gece uyanık dicem ama o da yok.. var mı böyle birşey yaşayan?
Eğer beğendiysen canım içine kısa penye astar diktir. Hem vücuduna yapışmaz.Kizlar geceliklerim geldi modeller gozuktugu gibi cok guzel fakat assiri ic gosteriyor beyaz olan ozellikle napsam bilemedim
Benimki de uyutmuyor ama genlde yatış pozisyonunu sevmiyor. Değiştirince duruyor ama sabah 6 gibi baya hareketi oluyorKızlar iki gündür uykusuzumküçük süpriz yumurtam uyutmuyo ağlicam iki gecedir öyle hareketli ki assla durmuyor. Maksimum beş dk ara veriyor tam uykuya dalıcam yine başlıyor. Eşim de uyuyamadı benim yüzümden öyle güçlü tekmeler savuruyor ki acaba bir derdi bir sıkıntısı mı var miniğimin diye endişe etmekten başka birşey düşünemiyorum nasıl uykusu gelmez anlamıyorum gündüz de çok harrketli olmasa gündüz uyuyo gece uyanık dicem ama o da yok.. var mı böyle birşey yaşayan?
AyyyMaşallah yaramaz olacak demekki senin bebiş
Benim de öyleydi benim yattığım pozisyonu sevmezdi gecede birkaç defa tekmesine uyanır farklı nir pozisyonda yatardım tekme falan kalmazdı. İki gündür bir amuda kalkmadığım kaldı etrafımda 4 yastıkla her türlü yatmayı denedim ama yok yok yok asla durmuyoBenimki de uyutmuyor ama genlde yatış pozisyonunu sevmiyor. Değiştirince duruyor ama sabah 6 gibi baya hareketi oluyor
Bende az sonra dahiliyeye gidicem 50gr yukleme sonu 185 cikti. Dahiliye 100gr yukleyecekmis galiba, ondan sonrami kesinlesecek gebelik sekeri olup olmadigi yoksa simdi bende kesin var mi anlamadim ya. 100 gr o şeyi icicem diye geceden beri uyku girmiyor gozumeGebelik şekerinden dolayı dahiliye ve diyetisyen kontrolü altındayım. Açlık 95 altı 1 saat tokluk 125 olmalı dedi doktorum.
Atlet bodyCidden mersinde ne giydireceğiz bu kuzulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?