Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar kahvaltidan bir saat sonraki tokluk sekerim 134, aksam yemeginden bir saat sonraki tokluk sekerim de 139 cikti. Normal sinir degerleri nedir bunun icin? Sizinkiler nasil cikmisti?
Gebelik şekerinden dolayı dahiliye ve diyetisyen kontrolü altındayım. Açlık 95 altı 1 saat tokluk 125 olmalı dedi doktorum.

İyi birşey değil,ama bende hiç kıyamıyorum,hatta çocuk gelişimi okuyorum kuzularınmla çalışabilmek içingelişimi için çok iyi olmuş,bebek doğmadan başlaması çok iyi olmuş
Evet canım, zaten o yüzden doğumdan önce başlatmaya karar verdim. Onun işin de benim için de iyi olacak. Hem o kendini dışlanmış hissetmeyecek hem ben o okuldayken yeni bebişle daha rahat ilgilenmiş olucam. Ay çok heyecanlıyım. Bu gece uyuyamam da ben

Gebelik şekerinden dolayı dahiliye ve diyetisyen kontrolü altındayım. Açlık 95 altı 1 saat tokluk 125 olmalı dedi doktorum.
Benim dünkü tokluklarim 125 altiydi ama bugun yüksekler. Kahvaltida börek ve bal yemistim aksam yemegi de agir bir yemekti onlar etkiliyor demek ki sanirim doktor beni de diyetisyene yonlendirecek

Annelik insana değişik ve yoğun duyguları bir arada yaşatıyor.ben de bu yaz kziimin saçı ilk defa kesildiğinde nerdeyse aglayacaktim.
Seni çok iyi anlıyorum o yüzden
Ama mutluymus en azından bu iyi bir şey
Evet canım di mi; her şeyi uçlarda yaşıyorsun anne olunca. Ben ilk kesilen saçını saklıyorum kuzumun. Her şeyin ilki öyle değerli oluyor ki. Evet çok çok mutlu. Yarın okula gideceksin dedikçe nasıl gülüyor, nasıl seviniyor.

Benim dünkü tokluklarim 125 altiydi ama bugun yüksekler. Kahvaltida börek ve bal yemistim aksam yemegi de agir bir yemekti onlar etkiliyor demek ki sanirim doktor beni de diyetisyene yonlendirecek
Beyaz undan yapılmış her şey çok etkiliyor şekeri, börek yükseltmiştir. Diyetle kontrol altına alınabilir bir durum Allahtan

Aynen bende iri dogmusum ama gel gorki boy 162 cm hepte iriydim sinifta uzundumn ama 11 yasinda adet oldum boyumda uzamadi

Normal o zaman kas agrıları ☺ ama göbek kaslarım agrıyor acaba bebek çok vuruyor diye mi ki
sürekli organları ittiriyor minnoşlar, bugün top gibi yapıyor kendini semsert bir top oluşuyor karnımda tam karaciğerin oralarda dışardan bile belli oldu bu kız abisine benzemicek o kesin
ben de araştırıyorum haziran annesiyim. eylülde bebek 3 aylık oalcak gidip gitmemekte karasızım ama nette hep gidin uyuyo emiyo çok harika demişler. bence gitmeliyiz yaaa. otel baktın mı?
baktım baktım hatta ağustos için yakın olsun diye çeşmede bir otele rez yaptırdık bile şimdi 29 ekim için eşimi kıbrısa ya da antalyaya ikna etmeye çalışıyorum ama henüz yemedi bence bebekle tatil bir hastalık olmazsa inşallah çok rahat olacak, oğlumla cundaya gittiğimizde niye bu kadar korktuk acaba keşke daha uzun tatil yapsaydık demiştik, tabi tam teşekküllü bi ecza deposu gibiydik ve acemilikten herşeyi götürdüğümüz için 3valizimiz vardı
Ben hep 8 veya 9 aylıkken gidiyordum bizde ağustosda düşünüyoruz ama eşim iklemde olurmu felan diyor bence olur zaten otelde olucaz
bence hastanesi eczanesi yakın olan yerlerde gayet de güzel olur
geçen sene bi arkadaş grubumuzun 3 aylık bebeğiyle kıbrısa gitmiştik bebek nereye bakacağını şaşırmaktan yorulup erkenden uyuyordu tabi anne ve baba nöbetleşe biri hep başındaydı
oğlumla tatile giderken çok kalabalık, yüzlerc ekişi kapasiteli vıcık vıcık otellerden uzak durmaya çalıştık hep biz
hem hijyen açısından hem de kafamızın rahatı açısından
O sorunun cevabını ben de bekliyorum. Eşimle çok yoğun çalışıyoruz. Yine 1 hafta bir yerlere kaçmak istiyorum eylül gibi olsa da :) Denize girmesem bile stresten uzak olmak istiyorum.
kaç bence de canım, ben dayanamadım ocak indirimlerinden hadi hadi diye diye aldırdım sonunda
eylülde o boğucu sıcaklar daha azalmış olur muhtemelen, oh mis gibi geçer inşallah
bebiş gelmeden başlatman çok iyi olmuş bebek geldi beni gönderdiler demez minik kuş :)
umarım kolayca hızlıca alışır bebek doğunca büyük rahatlık olur

Kızlar her gün yeni bir ağrı ve şikayetle geçiyor günlerim kuyruk sokumu bel ağrılarım başladı acaba erken mi başladı diye düşünüyorum ama bilmiyorum da sürekli her sorun da doktora da gitmek istemiyorum pimpirikli halime kızıyor doktorum

Aynen canım. Umarım öyle olur

Günaydın kızlar gece uyuyamıyorum sağ ayağım yine pert. Belim tutulmuş. İçinizde hamile yastığı alan memnun olan var mı

Kızlar iki gündür uykusuzum küçük süpriz yumurtam uyutmuyo ağlicam iki gecedir öyle hareketli ki assla durmuyor. Maksimum beş dk ara veriyor tam uykuya dalıcam yine başlıyor. Eşim de uyuyamadı benim yüzümden öyle güçlü tekmeler savuruyor ki acaba bir derdi bir sıkıntısı mı var miniğimin diye endişe etmekten başka birşey düşünemiyorum nasıl uykusu gelmez anlamıyorum gündüz de çok harrketli olmasa gündüz uyuyo gece uyanık dicem ama o da yok.. var mı böyle birşey yaşayan?

Maşallah yaramaz olacak demekki senin bebiş

Benimki de uyutmuyor ama genlde yatış pozisyonunu sevmiyor. Değiştirince duruyor ama sabah 6 gibi baya hareketi oluyor

Günaydın dün biraz gezdim bir sürü cici aldım bu kız çok kokoş olucak nasipse
İlk çocukta prima almıştım yenidoğan ama hep sızdırdı sonra huggies aldım çok memnundum öyle büyüttüm. Ama artık huggies yok türkiye den çekildi. O sebeple arada molfix alıp beğenmiştim molfix aldım bir paket yeni doğan duruma göre bakarım

Maşallah yaramaz olacak demekki senin bebiş
Ayyy dün gece eşim de aynı şeyi söyledi şimdiden böyleyse doğduğunda Allah bize yardım etsin dedi Sağlıklı olsun da inşallah Bir bebek için bu kadar hareket normal mi hiç mi yorulmaz bi sıkıntısı derdi mi var acaba düşüncesi içimi kemiriyo Allah’tan bugün doktor randevumuz var
Benimki de uyutmuyor ama genlde yatış pozisyonunu sevmiyor. Değiştirince duruyor ama sabah 6 gibi baya hareketi oluyor
Benim de öyleydi benim yattığım pozisyonu sevmezdi gecede birkaç defa tekmesine uyanır farklı nir pozisyonda yatardım tekme falan kalmazdı. İki gündür bir amuda kalkmadığım kaldı etrafımda 4 yastıkla her türlü yatmayı denedim ama yok yok yok asla durmuyo

Bende az sonra dahiliyeye gidicem 50gr yukleme sonu 185 cikti. Dahiliye 100gr yukleyecekmis galiba, ondan sonrami kesinlesecek gebelik sekeri olup olmadigi yoksa simdi bende kesin var mi anlamadim ya. 100 gr o şeyi icicem diye geceden beri uyku girmiyor gozume
Bide diyet diye bahsettikleri bazi yiyeekceklere yasak mi koyuyorlar yoksa baya kilo aldrmamaya mi calisiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…