Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim oğlumda evde ve merkeze uzağız öyle markete falan yürüme mesafesinde bir yer yok ve site çok sakin,çizgi film açıyorum belli aralıklarla telefonda veriyorum malesef yemek yerken ama ingilizce kelimede öğrendi,şarkı da,dış fırçalamayı mesela aslında yararı olan şeyler de oldu,yemek yaparken yardım istyrm,çamaşırları attırıyrm evde bez veriyorum,oyun oynamaya çalıştım,tek bakmak çok zor her yeri karalama evresinde şuan o da çok sıkılıyor,

Kızlar lohusa gecelik sabahlık takımları hangi sitelerden alıyorsunuz, yaşadığım yerde yok mecbur internetten alacağım bende.
Suwende uygun oraya bi bak istersen canım ben bi gecelik aldım oradan. İndirim de var. Fiyatlar uygun.

Ben 1.60 eşim 1.70 ama bebeğin boyunun alakası yok bence ki ben 52 cm doğmuşum evet belki 4 kg bebeğim olmaz ama 2.500 kg geçsin yeter zaten. Benim ki baya zayıf aslında ama doktorum ufak bebeğin doğumu daha kolay olabilir üzülme dedi. Sağlıklı olsun hem kg takma. Besler büyütürüz kaldı ki senin bebeğin gayet iyi bence.

Bu arada 2020 Ekim anneleri de olmuş valla kıdemli hamileler olduk biz. Hoş bana kalsa ben şöyle 1 yıldır falan hamileyim
Bir yandan zaman ne hızlı geçiyor 2020'nin ilk ayı bitti bile diyorum, bir yandan da ben ne zamandır hamileyim ve daha üç ay var hiç geçmiyor yaa diyorum

Tekmeler daha sertlesti
Midemde genelde yatinca hala kotu.
Oturur vaziyette takiliyorum sirtimi yastikla doldurup.
15inde kontrolum var.
Bu ay bitince 2 ay mığğ
Ahh zaman akıyoo
Benimki de artık.iyice hareketlendi
Çok güzel duygular
Benim de yarın perinatolog ,salı da k ndi doktorumda seker yuklemem var
İyi haberlerle geliriz inşallah

Merhaba kızlaaar. Umarım herkes mutlu ve sağlıklıdır. Bebişleriniz karnınızda dans ediyordur. Yarın oğlum anaokuluna başlıyor. İnanılmaz heyecanlıyım. Şimdi böyleysem ilkokula başlayınca ne halde olucam merak ediyorum. Haftada 3 gün yarım gün olacak şekilde başlatıcam. Duruma göre ya çoğaltırım gün sayısını ya da aynen devam ederim. Bir yandan da ondan ayrı kalacak olmak nasıl olacak kaygılıyım. Ama sonuçta yarım gün değil mi ve her gün de değil. Umarım zor olmaz. Onun İçin zor olmayacağına eminim. Birkaç kez gidip sınıflarda zaman geçirdi. Kendini kaybetti resmen. Çok karışık duygular içindeyim. Sanki oğlumu evlendiriyorum ajshdhhd

İyi birşey değil,ama bende hiç kıyamıyorum,hatta çocuk gelişimi okuyorum kuzularınmla çalışabilmek içingelişimi için çok iyi olmuş,bebek doğmadan başlaması çok iyi olmuş

Pişik olacaklar yavrucaklar hastane çıkısında bere eldiven takılmaz diye düşünüyorum çok kararsızım
İlk doğunca takılır belki de sonrasında rahatsız olurlar. Benim mersinde ikinci yılım. İstanbula gitmiştim bir iki bişey aldık çıtçıtlı elbise gibi ince şeyler vardı annem bunlarla üşür diye aldırmadı sonra da düşündü çocuk orda pişer diyor

Annelik insana değişik ve yoğun duyguları bir arada yaşatıyor.ben de bu yaz kziimin saçı ilk defa kesildiğinde nerdeyse aglayacaktim.
Seni çok iyi anlıyorum o yüzden
Ama mutluymus en azından bu iyi bir şey

Kizlar kahvaltidan bir saat sonraki tokluk sekerim 134, aksam yemeginden bir saat sonraki tokluk sekerim de 139 cikti. Normal sinir degerleri nedir bunun icin? Sizinkiler nasil cikmisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…