Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlar gece uyuyamıyorum sağ ayağım yine pert. Belim tutulmuş. İçinizde hamile yastığı alan memnun olan var mı
Bana eşim şundan almıştı, çok memnunum belim bacaklarım hiç ağrımıyor bununla yattığımdan beri.

Benimki de sağa yatınca çıldırıyor. Pozisyon değiştirmenin faydası oluyor mu acaba, denediniz mi?

Günaydın hamislerr .. bugün 2. Yuklemem ve şeker 115 cıktı yine bakalım yüklemeden sonra neler olacakkk

Herkese günaydın, şker şurubumu içtim bekliyorum..kızcemi de gördüm ama çok az sanki bana benziyor yüzü karnımın içine dönmüş buna da şükür. 2 saat sonra kurtulacağım bu eziyetten midem bulanıyor çünkü.

Al bende de o kadar hiç mi uyumaz bir çocuk korkuyorum Valla doğunca uyumayacak diye

Uygulamalarda bu aralat bebeklerin anne karnında 18-19 saat uyuduğunu yazıyo. Ama bence kesinlikle yalan. Benimki de gece tekmelemekten gram uyumuyo ve uyutmuyo.

Beyaz undan yapılmış her şey çok etkiliyor şekeri, börek yükseltmiştir. Diyetle kontrol altına alınabilir bir durum Allahtan
Evet ben bugun itibariyle dikkat etmeye basliycam ekmek, pilav, makarna ve tatli olabildigince az ya da sifir olarak son haftalari gecireyim diyorum. Bir yandan iyi de oldu hizli kilo aliyorum doktorun koydugu hedefi asmamak icin zaten dikkat etmem gerekiyordu hayirlisi bakalim
Kizlar geceliklerim geldi modeller gozuktugu gibi cok guzel fakat assiri ic gosteriyor beyaz olan ozellikle napsam bilemedim
Güle güle kullan :) nasil bir model almistin foto yukleyebilir misin?

Al bendende o kadar çok mu ayakta kaldın? Ben haftasonu Allah ın son günüymüş gibi deli gibi alışveriş yaptığım için dün eve gelirken hem boynum, hem belim bende kuyruk sökümü felçti şimdide alt karnımın içi ağroyo mesela hep 9-8 çıkan tansiyonum iki gündür 11-9 ama doktora sormaya çekiniyorum kadın artık bi doğur Dicek illallah etti benden

Eklentiler

• 1580718627719-1618392116.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 1580718683262-1020380887.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu tarz geceliklerin kalibi cok genis oluyormus kizlar instagramdan alicaklara fikir olsun 62 kgyim s bedenin icinde kayboldum gbi kaliplar cok genis ic gosterme takintiniz varsa kesinlikle beyaz tercih etmeyin bacagimdaki et benine kadar belli oluyor sabahlikla kullanicam cnkusu sabahligi cok begrlenmistim zaten alirken ustte drus olarak ben ve cevremdekiler mavi olanin drusunu daha cok begendik daha kullanisli geldi bize ayni modelden almayi dusunen varsa daha ayrintili foto atarim he birde instagramdan alicaksaniz tac terlik isteyin muhakak hediye gonderiyor genelde her sayfa

Ben lohusa takimim disinda yedek olarak bunu siparis verdim az once
Cok guzel canim aciklar icin secenek cok fazla ve fiyatlarda uygun kapalilar icin uretilen tesetture uygun gecelikler yasli isi geliyo bana hep geceliklerimi erken almak istedim cnku ne olur neolmaz dursunlar kosede

Cok guzel canim aciklar icin secenek cok fazla ve fiyatlarda uygun kapalilar icin uretilen tesetture uygun gecelikler yasli isi geliyo bana hep geceliklerimi erken almak istedim cnku ne olur neolmaz dursunlar kosede
Ben de tesetturluyum canim ama sabahligimla kuallanirim dedim. Zaten hastane odasina yabanci erkek girmez diye dusunuyorum ve sonrasinda evimde de kullanirim dedim. Kapali olanlar dedigin gibi babaanne isi esimin yaninda oyle durmak istemem

Bir gün öncesinde kalmıştım ayakta acısı dün çıktı ama hala devam ediyor sanırım artık iyiden iyiye büyüdü bu minnoşlar. Bir de karnım çok çıkmadı gibi 6 aylık olduk ama heralde iç karnım geniş içerilerim genişliyor 11 iyi ama küçük biraz yüksek gibi canım sınırda yani yine de sen takip et şuan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…