Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

e bak maşallah işte yavaş yavaş hepsi yerli yerine gelicek. Hiç strese sokma kendini,egzersizlerini yap rüzgarda kalma. İlki 5-6 ayı bulmuştu çok ağır geçirdim ama ikinci 3 ayın sonunda toplamıştı. Bu sürelere fizik tedavide dahil. Ben kocaelideyim. Berbat bir şekilde grip oldum ama kızcağızım iyi inşallah :) büyüyor.

Yok canim 6 ay gibi bir sure ama esim surekli zaten dedi istedigin an soyle hemen vereyim acelesi yok dediler parami istiyoruz sizden dediler

Yok canim 6 ay gibi bir sure ama esim surekli zaten dedi istedigin an soyle hemen vereyim acelesi yok dediler parami istiyoruz sizden dediler
Aman gıcıklık yapmasınlar 6 ay geçmiş artı siz her an isterseniz veririz dediler. Altın maltın katmasınlar hesaba. Ne kadarlık fark oluyor moon’cum, altın ile tl arasında.

Yok kuzum o an aldigimiz paranin uzerine koyuyorlar sanki onlardan altin almisim gibi malum altin uctu gitti .bankadan kredi cekseydim daha uyguna gelecekti.

Yok kuzum o an aldigimiz paranin uzerine koyuyorlar sanki onlardan altin almisim gibi malum altin uctu gitti .bankadan kredi cekseydim daha uyguna gelecekti.

iyi ya madem biraz daha bekleyin,altın düşsün. Pes ya insanlardaki zihniyete bak.

Öyle saçmalık olur mu, yatırım yapacaksa borç vermeseymiş. Kendisi uyanıklık yapmaya çalışmış altın yükseldiği için, hiç vicdan yapmayın baştan aşağı haksız çünkü.
Öyle cnm da iste insan uzuluyor.araya sogukluk giriyor bu insanlara esim cok yardim etti esim kefil bile olmustu evlenirken bizim mobilyacimiz var oradan tum ev esylarini aldi tek kurus odemden eline para gectikce verdi yani esim.haketmedi

Aman gıcıklık yapmasınlar 6 ay geçmiş artı siz her an isterseniz veririz dediler. Altın maltın katmasınlar hesaba. Ne kadarlık fark oluyor moon’cum, altın ile tl arasında.
Onlar neye gore hesapladi bilmiyorum ekstra 5000 tl istiyorlar bizden onlar hesap yapmis.esim vericem diyor.ama araya mesafe girer diyor eskisi gibi olmaz diyor

Anaaaa ben de fenayım sorma nefesi ağzım burnum hariç başka yerlerimle alıyorum Çok sevgili kocam hastaydı onu deli gibi ilaçladım şimdi ben 2 gündür perişanım ama hamd olsun benimde kızım iyi fingir fingir oynuyo teyzesi çılgınlar gibi hapşuruyorum çoooocuuuuuğum hop oturuyo hop kalkıyo ya ben de ist da gelirsen muhakkak haber ver olur mu. Bu arada bana 1 ay sonra kontrol demişti kbb ayın 18 i gibi heralde ondan sonra bekki fizik dedi niye bekletiyosa bilemedim

malesef hamur isi aldiriyor bende hic yemezdim bu ara yiuorum almaya basladim

çok geçmiş olsun sana da,aynen hapşurmaktan ben de müzdaribim,onlar hortuma tutunmuşlardır merak etmr

çok geçmiş olsun sana da,aynen hapşurmaktan ben de müzdaribim,onlar hortuma tutunmuşlardır merak etmr
Annemle babam bendeler. Babam çok komik aklı çıkıyo ben hapşururken sakın ayakta hapşurma, karnını sıkı tut falan diyo gülmekten ölüyorum sana da çok geçmiş olsun bu da geçer inşallah

Altin ucmus cnm allah sizede kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…