- 6 Eylül 2019
- 153
- 381
- 18
- 40
Yani yaptıkları doğru değil keşke baştan söyleseydi, çok mu uzun zaman oldu alalı. Uzun zaman oldu ise halsız da olsa hak verebilirim.Kizlar sizle bir sey paylasmak istiyorum.ev yaptiriken bir akrabamizdan borc para almistik yakin bir akraba.tl bazinda aldik tl odeyecektik.neyse esim parasini hazirladi yollayacak demiski biz normalde altin alacaktik o parayla bize altinmis gibi hesap edin öyle odeyin demisler.haliyle moralimiz bozuldu sasirdik.esim istedikleri parayida verir ama hayrini gorurmu bilmem.siz böyle insanlara nasil davranirsiniz.arkadasimdanda aldim onlara oderken boyle bir durum soz konusu olmadi .
Amanın bizim pusetin aynısı o da chicco aynı model ama full siyahkızlar bu arada eşim yollamış, chicco'da çift yönlü kullanılabilen ve ana kucağı ayrı olarak iskelete takılabilen güzel bir araba vardı, babymall'de baya indirime girmiş
oğlumun inglesinasını verdik sonra süpriz yumurtam geldi şimdi o kadar para vermeyi hiç gözüm kesmiyor valla, alternatif bakıyorum
arabayı önemseyen varsa parasını da dert etmem diyosa inglesina trilogy öyle kullanışlı bi araba ki, hiç eğilmeden baston gibi katlanıveriyor, ahh ah mis gibiydi arabamız
bu arada 2. planımız yokken herşeyi vermiştik şimdi hepsini yeniden almamız gerekecek
Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
Anne-bebek ve oyuncak ürünleri satışı yapan online alışveriş sitesi Joker'in çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerini incelemek için tıklayın!www.joker.com.tr
Benim doktora yaptirmicam dedinmi cildiriyorBen 100 grlık yükleme yaptırmak istemediğimi söyledim doktorumda onayladı sağolsun, dahiliye gönderdi o da diyetisyene kontrollü devam edicez bakalım. Diyette karbonhidrat neredeyse yok protein ağırlıklı bir diyet. 2 gündür aç geziyorum resmen vücudum nasıl alışmışsa hamur işine
Şekerin çok yüksek değil kaçamak yaparsan bile öğle yemeğinde yaparsan vücudun tolere edebilir.
Kesinlikle prima külot bez cok cok iyi simdi normal aktif bebeye gectim çünkü uyudungunda altini degismek icin herseyi cikarmak gerekiyordu oda zor geliyordu bide yazinki gibi değil duruyor simdi altini değişirken,yazin alt değişim bizim için cok zordu durmuyordu aslaBen çok uzun zamandır primanın külot bezini kullanıyorum. Çok çok memnunum. Şu 1 Şubat kampanyasında ben de prima pure aldım bikaç paket. Bakalım o nasıl bir deneyeyim dedim. Ama külot bezle bir kez bile sıkıntı yaşamadım gerçekten ve kullanımı da çok rahat.
yine müthiş bir sorum var sizesizce philips avent in yenidoğan biberon setini almalımıyım?niye biberon alacağımı da bilmiyorum da hadi bakalım. 0 - 6 ay diyor bide emzirmeyi planlıyorum emerse biberona ihtiyacı olacakmı yine de , off kafamda deli sorular yardım lütfen
link: Philips Avent Philips Avent SCD290/01 Natural PP Yenidoğan Başlangıç Seti SCD301/1 | Trendyol
Kizlar sizle bir sey paylasmak istiyorum.ev yaptiriken bir akrabamizdan borc para almistik yakin bir akraba.tl bazinda aldik tl odeyecektik.neyse esim parasini hazirladi yollayacak demiski biz normalde altin alacaktik o parayla bize altinmis gibi hesap edin öyle odeyin demisler.haliyle moralimiz bozuldu sasirdik.esim istedikleri parayida verir ama hayrini gorurmu bilmem.siz böyle insanlara nasil davranirsiniz.arkadasimdanda aldim onlara oderken boyle bir durum soz konusu olmadi .
Yarın şeker yuklemem var
İlk hamileligimde cikmamisti ama bunda çıkacak gibi hissediyorum
Son 15 gündür tatilde olunca deli gibi hamur işi yedim
Öyle saçmalık olur mu, yatırım yapacaksa borç vermeseymiş. Kendisi uyanıklık yapmaya çalışmış altın yükseldiği için, hiç vicdan yapmayın baştan aşağı haksız çünkü.Kizlar sizle bir sey paylasmak istiyorum.ev yaptiriken bir akrabamizdan borc para almistik yakin bir akraba.tl bazinda aldik tl odeyecektik.neyse esim parasini hazirladi yollayacak demiski biz normalde altin alacaktik o parayla bize altinmis gibi hesap edin öyle odeyin demisler.haliyle moralimiz bozuldu sasirdik.esim istedikleri parayida verir ama hayrini gorurmu bilmem.siz böyle insanlara nasil davranirsiniz.arkadasimdanda aldim onlara oderken boyle bir durum soz konusu olmadi .
Çok sacma o zaman altın olarak verselermisKizlar sizle bir sey paylasmak istiyorum.ev yaptiriken bir akrabamizdan borc para almistik yakin bir akraba.tl bazinda aldik tl odeyecektik.neyse esim parasini hazirladi yollayacak demiski biz normalde altin alacaktik o parayla bize altinmis gibi hesap edin öyle odeyin demisler.haliyle moralimiz bozuldu sasirdik.esim istedikleri parayida verir ama hsayrini gorurmu bilmem.siz böyle insanlara nasil davranirsiniz.arkadasimdanda aldim onlara oderken boyle bir durum soz konusu olmadi .
İnşallah ama son 15 gündür günde 3 öğün hamur işi yedim neredeyseIlk hamilelikte cikmadiysa bundada buyuk ihtimal cikmaz cnm
Çok kötü durum ya. Çünkü altın çok yükseldiKizlar sizle bir sey paylasmak istiyorum.ev yaptiriken bir akrabamizdan borc para almistik yakin bir akraba.tl bazinda aldik tl odeyecektik.neyse esim parasini hazirladi yollayacak demiski biz normalde altin alacaktik o parayla bize altinmis gibi hesap edin öyle odeyin demisler.haliyle moralimiz bozuldu sasirdik.esim istedikleri parayida verir ama hayrini gorurmu bilmem.siz böyle insanlara nasil davranirsiniz.arkadasimdanda aldim onlara oderken boyle bir durum soz konusu olmadi .
Asla kabul etmeyin altın fiyatları ucmus gitmiş ben nasıl aldıysam öyle veririm desin eşinizKizlar sizle bir sey paylasmak istiyorum.ev yaptiriken bir akrabamizdan borc para almistik yakin bir akraba.tl bazinda aldik tl odeyecektik.neyse esim parasini hazirladi yollayacak demiski biz normalde altin alacaktik o parayla bize altinmis gibi hesap edin öyle odeyin demisler.haliyle moralimiz bozuldu sasirdik.esim istedikleri parayida verir ama hayrini gorurmu bilmem.siz böyle insanlara nasil davranirsiniz.arkadasimdanda aldim onlara oderken boyle bir durum soz konusu olmadi .
Yaa bu kız cicileri ne kadar güzelleroglanlar için niye yok ya minnoş minnoş seyler illa kaynanalık yaptıracaklar
Yaaa. Tatlım canım kuzucum şimdi gördüm ksr bkm ne olurKubraMasalduruDursun minik kuş nasıl oldun acaba?
Öyle deme instagramda fln rengarenk çok tatlış erkek bebek kıyafetleri varYaa bu kız cicileri ne kadar güzelleroglanlar için niye yok ya minnoş minnoş seyler illa kaynanalık yaptıracaklar
Ben azcık duygu sömürüklüğü yapıyorum kıyamıyorBenim doktora yaptirmicam dedinmi cildiriyor
Sonuclarim cikti sordum doktora. Hic bi deger yuksek cikmadi. Diyetisyen yeterli dedi.
Onada gidemedim daha, karbonhidrat mi yasaklaniyor ben şekerli seyler diye dusunmustum.
Tamamen yasak olan bisey yok dimi? Bende borek pişi hamur onu bunu yemedigimde kendimi tok hissetmiyorumm
Banada doktor magnezyum vermişti ama prk bir etkisini göremedim..birde adaçayını deneyeyimAdaçayı içtim sanki biraz rahatlattı. Aslında önerilmiyor ama dayanamadım içtim.
Dikkatli tüket ama kas gevşetici etkisi rahim kaslarına etki ederse mazallah.Banada doktor magnezyum vermişti ama prk bir etkisini göremedim..birde adaçayını deneyeyim
Çok saçma ilk vereceği zaman bu konuşma olmadıysa ben olsam aslaa böyle bişey yapmam ..baya bir zarar ..normalde altın alacaktık ne demek yaaa alaydı veya size bu şekilde anlatsaydı belki kabul etmezdinizKizlar sizle bir sey paylasmak istiyorum.ev yaptiriken bir akrabamizdan borc para almistik yakin bir akraba.tl bazinda aldik tl odeyecektik.neyse esim parasini hazirladi yollayacak demiski biz normalde altin alacaktik o parayla bize altinmis gibi hesap edin öyle odeyin demisler.haliyle moralimiz bozuldu sasirdik.esim istedikleri parayida verir ama hayrini gorurmu bilmem.siz böyle insanlara nasil davranirsiniz.arkadasimdanda aldim onlara oderken boyle bir durum soz konusu olmadi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?