Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar bu arada eşim yollamış, chicco'da çift yönlü kullanılabilen ve ana kucağı ayrı olarak iskelete takılabilen güzel bir araba vardı, babymall'de baya indirime girmiş
oğlumun inglesinasını verdik sonra süpriz yumurtam geldi şimdi o kadar para vermeyi hiç gözüm kesmiyor valla, alternatif bakıyorum
arabayı önemseyen varsa parasını da dert etmem diyosa inglesina trilogy öyle kullanışlı bi araba ki, hiç eğilmeden baston gibi katlanıveriyor, ahh ah mis gibiydi arabamız
bu arada 2. planımız yokken herşeyi vermiştik şimdi hepsini yeniden almamız gerekecek

Yani yaptıkları doğru değil keşke baştan söyleseydi, çok mu uzun zaman oldu alalı. Uzun zaman oldu ise halsız da olsa hak verebilirim.
Amanın bizim pusetin aynısı o da chicco aynı model ama full siyah araba almadım sadece pusetini aldım onu da ikinci el aldım tertemiz geldi 120 lira verdim

Benim doktora yaptirmicam dedinmi cildiriyor
Sonuclarim cikti sordum doktora. Hic bi deger yuksek cikmadi. Diyetisyen yeterli dedi.
Onada gidemedim daha, karbonhidrat mi yasaklaniyor ben şekerli seyler diye dusunmustum.
Tamamen yasak olan bisey yok dimi? Bende borek pişi hamur onu bunu yemedigimde kendimi tok hissetmiyorumm

Kesinlikle prima külot bez cok cok iyi simdi normal aktif bebeye gectim çünkü uyudungunda altini degismek icin herseyi cikarmak gerekiyordu oda zor geliyordu bide yazinki gibi değil duruyor simdi altini değişirken,yazin alt değişim bizim için cok zordu durmuyordu asla

sadece emziricem biberon laZım olmaz diye düşünme bence,bebeği birine bırakıp sağa sola gitmen gerekecektir illaki,haliyle süt bırakıcaksın. Set olmasada ufak bir biberon alıp hazırda tutabilirsin. Ben Resimdekini aldım,hastahane çantasına da 1 emzikle beraber her ihtimale karşı koyucam.

mooncum; tl borcun değerinde altın alıp ver gitsin o halde; o şekilde olmuyor mu? Biz o parayla size verdiğimiz tarihte şu kdr gram altın alacaktık; sizde bugün bize aynı gram karşılığını yapın diyorlarsa da; merkez bankası paritelerini ve faiz oranlarını gösterin kendilerine; zira bu uygulamada tcmb de bile yok

Yarın şeker yuklemem var
İlk hamileligimde cikmamisti ama bunda çıkacak gibi hissediyorum
Son 15 gündür tatilde olunca deli gibi hamur işi yedim

hamilelik hissidir oooo sen aklına iyi şeyler getir ❤

Eklentiler

• FD141FC4-4725-4BB1-AFE5-9EBFD97D0734.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 36
Bende şu ürünleri aldim kizlar suwenin sabahlik ve geceliğini beyaz aldım. Bir tane daha lohusa gecelik alirim yeterli olur bence. Araba için mamas papas bakiyordum fiyatlar cok yukselmis ona en yakin kraftin bu modelini gördük beğendik ve aldik:) hatta birkac arkd da almayi dusunuyor indirimi bekliyor. e bebek ve jokerde bu ay indirimler var ihtiyaciniz olanlara bakın derim. Lohusa taci terligi de alicam

Öyle saçmalık olur mu, yatırım yapacaksa borç vermeseymiş. Kendisi uyanıklık yapmaya çalışmış altın yükseldiği için, hiç vicdan yapmayın baştan aşağı haksız çünkü.

Çok sacma o zaman altın olarak verselermis
Ya da bunu baştan soyleselermis ..
Kendilerince haklı olabilirler ama baştan konusmadiklari için yine de haksizlar bence ...

Ilk hamilelikte cikmadiysa bundada buyuk ihtimal cikmaz cnm
İnşallah ama son 15 gündür günde 3 öğün hamur işi yedim neredeyse tatil olunca memlekete gittik..eş dost akraba derken..1,8 kilo almışım 15 günde ..toplamda 8 kilo oldu şimdiden ..şekerden de korkuyorum o yüzden çıkabilir diye .normalde bu kadar hamur işi tuketmiyordum

Çok kötü durum ya. Çünkü altın çok yükseldi Bizim de kv ve anneme borcumuz var dolar altın karışık bir de nakit. Kv nakit olanı yakında ödeyeceğiz ki aldıklarımızın lafı olmasın diye.

Kızlar bu arada bir arkadaşım önerdi. Şöyle bir yatak varmış. Bebeğin kolik olmasını, yan dönmesini kafasının düz olmasnı engelliyormuş. Fiyatı çok yüksek belki ama tutumlu anne diye 2. el satan bir sayfa var orada 300-TL ye falan bulunabiliyor.

Asla kabul etmeyin altın fiyatları ucmus gitmiş ben nasıl aldıysam öyle veririm desin eşiniz

KubraMasalduruDursun minik kuş nasıl oldun acaba?
Yaaa. Tatlım canım kuzucum şimdi gördüm ksr bkm ne olur Sol kaşımı çatabiliyorum, hareket ediyor ama kaldıramıyorum. Üst dudağım hala hareketsiz ama hafif tebessüm edebiliyorum. Biraz yavaş iyileşiyor ama inanıyorum iyileşecek geçecek gidecek Bugün 34. Gün işte. Senin iyileşmen ilk ve en geÇ nereler oldu?? Veeee sen iyiki varsın iyiki tanıdım ya şükür Bu arada sen hangi şehirdedin esra? Sen nasılsın bebiş nasıl???

Ben azcık duygu sömürüklüğü yapıyorum kıyamıyor beyaz undan yapılmış her şey, kızartmalar, patates, pirinç, tüm tatlılar, reçeller, bal yasak canım valla. İstersen diyet listemin fotosunu atabilirim.

Çok saçma ilk vereceği zaman bu konuşma olmadıysa ben olsam aslaa böyle bişey yapmam ..baya bir zarar ..normalde altın alacaktık ne demek yaaa alaydı veya size bu şekilde anlatsaydı belki kabul etmezdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…