- 29 Haziran 2019
- 737
- 779
- 18
- 32
Esime donup ama.hayatim deyince esim kart numarasini soyluyor sadece hamile anneleri mutlu etmeyi biliyor adamAynısı bizim evde de yaşanıyor
Bizimki de habire para yolluyor hesabıma, artık banka bile alıştı onay kodu istemeden fiuuv diye yolluyor diyorEsime donup ama.hayatim deyince esim kart numarasini soyluyor sadece hamile anneleri mutlu etmeyi biliyor adam
Gule gule kullansin bahar prensesKapı süsü yaptırmıcam
İsimli tulum da yaptırmıyorum
Kendime hep gecelik aldım diz altı boylarda, sadece 1 tane ekru pijama takımı aldım
Takı yastığı resimdeki gibi ☺ Aşık olarak yaptırdım diyebilirim. Olur da fotoğraf çektirmeye karar verirsem,bu tulumu giydiririm diye bunu aldım, Tabi bir sürü ikili takım aldım,önlüğü ve eldivenleri de var. bir de @mr_ca teyzesinin hediyesi olan şu isimli pikeyi de hastahanede kullanıcam inşallah.
Kactane hastane çıkışı aldın ?
Bebek çikolata si?
Bal balbunlar da dahil olmak üzere aynı tarzda 8 takımı var,hastahane çıkışı olarak düşünmedim ama 0-3 ay arası giyilecek kıyafetler diye aldım. İsimli çikolata ve kolonya alıcam,hastahane de şerbet veriyormuş. Zaten ramazan ayı olacak,yeterli. Ekstra bir süsleme organizasyon ya da ikram düşünmüyorum.
Güle güle giysin minnoşay dur dayanamıcam aldıklarımı yolluyorum%100 pamuk olmayan baskılı ya da nakışın içinde tela olan hiçbirşey almadım çünkü takıntılı bir başak burcuyum
Eki Görüntüle 2584432 Eki Görüntüle 2584433 Eki Görüntüle 2584435 Eki Görüntüle 2584436
Moralini bozma canım hiç. Dahiliye seni diyetisyene gönderecek. 1 hafta diyet programına uyup evde ölçüm yapmanı isteyecek eğer diyetle düşmezse insülin ki diyetle düşüyor inan bana bak. Benim evde tokluklar 180 civarıydı diyetle 125 altına düştü.Evet canım yine yüksek yine yine çok morelimm bozuldu
Açlık kan şekeri: 115
75 ml yükleme 1 saat sonra : 186
2 saat sonra: 156
Dahiliyeye gidicem cuma günü randevum var galiba insulin kullanabilirmişim
ay dur dayanamıcam aldıklarımı yolluyorum%100 pamuk olmayan baskılı ya da nakışın içinde tela olan hiçbirşey almadım çünkü takıntılı bir başak burcuyum
Eki Görüntüle 2584432 Eki Görüntüle 2584433 Eki Görüntüle 2584435 Eki Görüntüle 2584436
ben oğlumda bu seti kullandım, evdeyken çok kullanma ihtiyacımız olmadı ama tatilde ve 9.ayda işe döndüğüm için çok işimize yaradı, avent malzeme açısından en güveniliri idi o zamanlaryine müthiş bir sorum var sizesizce philips avent in yenidoğan biberon setini almalımıyım?niye biberon alacağımı da bilmiyorum da hadi bakalım. 0 - 6 ay diyor bide emzirmeyi planlıyorum emerse biberona ihtiyacı olacakmı yine de , off kafamda deli sorular yardım lütfen
link: Philips Avent Philips Avent SCD290/01 Natural PP Yenidoğan Başlangıç Seti SCD301/1 | Trendyol
ayy o şapkalı takım nasıl şirinnnn şapkasına yakasına bayıldımm sağlıkla giy bahar bebekKapı süsü yaptırmıcam
İsimli tulum da yaptırmıyorum
Kendime hep gecelik aldım diz altı boylarda, sadece 1 tane ekru pijama takımı aldım
Takı yastığı resimdeki gibi ☺ Aşık olarak yaptırdım diyebilirim. Olur da fotoğraf çektirmeye karar verirsem,bu tulumu giydiririm diye bunu aldım, Tabi bir sürü ikili takım aldım,önlüğü ve eldivenleri de var. bir de @mr_ca teyzesinin hediyesi olan şu isimli pikeyi de hastahanede kullanıcam inşallah.
yaa ben oğluma bi kere giydirdim dedesi kriz geçirdi
Gecenlerde bir tulum gwtrdi arkadasim sey dedi cok az giydrdim seninki kesin giyer agzimdan cikan kelime su sekil nedenki dedim altina kilotlu corap gydrp kisin giydrseydin ben elife hep oyle giydrdim tabi erkek bebekler tek kilotlu corap giymiyordu dimi
çok geçmiş olsun, arada kaçamak, devamlı değil sonuçta, ben de menthol box diye birşey kullanıyorum, başıma sürüyorum rahatlatıyor, doğal bir taşmış eczacı kuzenim önermiştiAdaçayı içtim sanki biraz rahatlattı. Aslında önerilmiyor ama dayanamadım içtim.
benimki şu an ödeme kısmına karışmadığı için hayatından memnunEsime donup ama.hayatim deyince esim kart numarasini soyluyor sadece hamile anneleri mutlu etmeyi biliyor adam
8 miii benim de artık bişeyler almam gerek gibi hissediyorumbunlar da dahil olmak üzere aynı tarzda 8 takımı var,hastahane çıkışı olarak düşünmedim ama 0-3 ay arası giyilecek kıyafetler diye aldım. İsimli çikolata ve kolonya alıcam,hastahane de şerbet veriyormuş. Zaten ramazan ayı olacak,yeterli. Ekstra bir süsleme organizasyon ya da ikram düşünmüyorum.
ayy ne güzel kafan rahat hiç bilme bence bacım çok yorucu valla sürekli detay didikleme modundayımK
kızz ben de başak burcuyum ama bu dediklerinin hiçbirini bilmiyorummm
ne güzel haberlerrr oh ho maşallah maşallahVeeee doktordan geldiiikkkkızlar miniğim çok şükür gününden 5-6 gün öne geçmiş kilosu iyi dedi 785gr resmen aynı babası olmuş koca dudaklı koca burunlu bişey. Her akşam eşime bakıp inşallah dudakları sana benzer diyordum demek dualarım kabul olmuş. Biraz daha dua edeyim de saçları bana benzesin gözleri halasına asıl güzrl haberse serviks uzunluğum normale dönmüüüüşşşşşş Çok şükür erken doğum riskim şimdilik kalkmış gibi görünüyor. 31-32mm olmuş 19mayısa kadar bekleriz gelmezse sezeryan dedi. Bu arada aşırı hareket etmesini de sordum. Dedi ki ters dönmeye çalışıyor baş aşağı doğum pozisyonuna dedi. Ayrıca saçları da çıkmaya başlamış . Anasına çeken hiç bir özelliği yok anası kel doğmuş.
Masallah cnmMerhaba herkese
Ben de bugün perinatologa gittim
Çok şükür kalbinde bir sorun çıkmadı
Parlaklık hala var ama önemsiz ,tek başına sorun teşkil etmiyormus
30 cm ,625 Gr olmuş
Herşey yolunda şimdilik
Ilk hamilelikte cikmadiysa bundada buyuk ihtimal cikmaz cnmYarın şeker yuklemem var
İlk hamileligimde cikmamisti ama bunda çıkacak gibi hissediyorum
Son 15 gündür tatilde olunca deli gibi hamur işi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?