Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gule gule kullansin bahar prenses

Kactane hastane çıkışı aldın ?
Bebek çikolata si?

bunlar da dahil olmak üzere aynı tarzda 8 takımı var,hastahane çıkışı olarak düşünmedim ama 0-3 ay arası giyilecek kıyafetler diye aldım. İsimli çikolata ve kolonya alıcam,hastahane de şerbet veriyormuş. Zaten ramazan ayı olacak,yeterli. Ekstra bir süsleme organizasyon ya da ikram düşünmüyorum.

Eklentiler

• 6DED70D4-51FB-48EE-A72A-2D0C0517FEB1.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 470EF1D8-D0C0-428B-AD21-30625BDDB337.webp
    26 KB · Görüntüleme: 47
  • EB2EB7D7-413D-407A-A828-BD350B8EFE20.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 048424E8-3424-4B65-A4A0-D1F0388FD66D.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 43
Bal bal

Evet canım yine yüksek yine yine çok morelimm bozuldu
Açlık kan şekeri: 115
75 ml yükleme 1 saat sonra : 186
2 saat sonra: 156
Dahiliyeye gidicem cuma günü randevum var galiba insulin kullanabilirmişim
Moralini bozma canım hiç. Dahiliye seni diyetisyene gönderecek. 1 hafta diyet programına uyup evde ölçüm yapmanı isteyecek eğer diyetle düşmezse insülin ki diyetle düşüyor inan bana bak. Benim evde tokluklar 180 civarıydı diyetle 125 altına düştü.

kendime aldıklarım da şimdilik bunlar, hepsini suwende denk gelip aldım, 1 tane daha özenli bir takım alırım, kalanı normal gecelik pijama olur
ilk geneliğimde bir sürü almışım hep en pratik en terletmeyenleri giydim o yüzden bu sefer abartmıcam
ilk resimdeki pek anlaşılmıyor ama çok tatlı birşey, kolları puantiyeli tüllü, suwende indirime girmiş mağazalarda kalmış sadece, sütyende de aman diim pamuklu seçin ter içinde kalıyor insan, hatta evde insan yokken tercihim üstsüz gezmek

ben oğlumda bu seti kullandım, evdeyken çok kullanma ihtiyacımız olmadı ama tatilde ve 9.ayda işe döndüğüm için çok işimize yaradı, avent malzeme açısından en güveniliri idi o zamanlar
ayy o şapkalı takım nasıl şirinnnn şapkasına yakasına bayıldımm sağlıkla giy bahar bebek bizimkinin de ya tek adı ya da 2. adı bahar olacak gibi
yaa ben oğluma bi kere giydirdim dedesi kriz geçirdi
Adaçayı içtim sanki biraz rahatlattı. Aslında önerilmiyor ama dayanamadım içtim.
çok geçmiş olsun, arada kaçamak, devamlı değil sonuçta, ben de menthol box diye birşey kullanıyorum, başıma sürüyorum rahatlatıyor, doğal bir taşmış eczacı kuzenim önermişti
ama onu bile çok kullanamıyorum ya damarıma mentol karışıyorsa diye
Esime donup ama.hayatim deyince esim kart numarasini soyluyor sadece hamile anneleri mutlu etmeyi biliyor adam
benimki şu an ödeme kısmına karışmadığı için hayatından memnun ama kargo iadelerinden sıtkı sıyrıldı adamın, kargocu adımı bile sormuyo artık diye söyleniyor, şu an bagaj çakılı iade dolu
8 miii benim de artık bişeyler almam gerek gibi hissediyorum
hastane odası organizasyoon işlerine ben de girmicem, ramazan olduğu için isimli çikolata + hastane şerbeti. bir de belki kahveli hediyelikler var onlardan ya da tekli kestane şekerlerinden. bahar geldi ağzımızın tadı yerine geldi, sizin de ağzınızın tadı ve keyfiniz hep yerinde olsun efem

Veeee doktordan geldiiikkk kızlar miniğim çok şükür gününden 5-6 gün öne geçmiş kilosu iyi dedi 785gr resmen aynı babası olmuş koca dudaklı koca burunlu bişey. Her akşam eşime bakıp inşallah dudakları sana benzer diyordum demek dualarım kabul olmuş. Biraz daha dua edeyim de saçları bana benzesin gözleri halasına asıl güzrl haberse serviks uzunluğum normale dönmüüüüşşşşşş Çok şükür erken doğum riskim şimdilik kalkmış gibi görünüyor. 31-32mm olmuş 19mayısa kadar bekleriz gelmezse sezeryan dedi. Bu arada aşırı hareket etmesini de sordum. Dedi ki ters dönmeye çalışıyor baş aşağı doğum pozisyonuna dedi. Ayrıca saçları da çıkmaya başlamış . Anasına çeken hiç bir özelliği yok anası kel doğmuş.

ne güzel haberlerrr oh ho maşallah maşallah ay benimki de kurt gibi kaynıyor gece üç dört kere de onun ittirmelerine uyanıyorum sağlıklı olsunlar da kıpır kıpır olsunlar ben koşarım peşinde yavrummm saçlarını nasıl bildi doktor ya ultrasonda görünüyor mu ki

Kizlar sizle bir sey paylasmak istiyorum.ev yaptiriken bir akrabamizdan borc para almistik yakin bir akraba.tl bazinda aldik tl odeyecektik.neyse esim parasini hazirladi yollayacak demiski biz normalde altin alacaktik o parayla bize altinmis gibi hesap edin öyle odeyin demisler.haliyle moralimiz bozuldu sasirdik.esim istedikleri parayida verir ama hayrini gorurmu bilmem.siz böyle insanlara nasil davranirsiniz.arkadasimdanda aldim onlara oderken boyle bir durum soz konusu olmadi .

Yarın şeker yuklemem var
İlk hamileligimde cikmamisti ama bunda çıkacak gibi hissediyorum
Son 15 gündür tatilde olunca deli gibi hamur işi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…