Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
An itibariyle burnum kaniyor.uyurken sandim burnum akiyor ama bir kalktim.yastik falan hep kan olmus bayada geliyor.varmi sizlerdede burun kanamasi.

An itibariyle burnum kaniyor.uyurken sandim burnum akiyor ama bir kalktim.yastik falan hep kan olmus bayada geliyor.varmi sizlerdede burun kanamasi.
Benim de dun sabah kalktigimda az kaniyordu ve benim normalde bu yasima kadar hic kanamadi bir an korktum.. Aman altim kanamasin da burnuma raziyim malum ilk aylar hep kanamam vardi

Kızlar bugün alışverişteydim Çarşı pazar bir iki saat sonra yorulmaya başlayınca karnım taş gibi oldu bebiş hep toplandı yukarılara çıktı sanki çok gezince size de oluyor mu
Canım bahsettiğin şey yalancı kasılma muhtemelen. Dinlenmen gerek anne yoruldum ben diyor sanırım bebişin

Onlar neye gore hesapladi bilmiyorum ekstra 5000 tl istiyorlar bizden onlar hesap yapmis.esim vericem diyor.ama araya mesafe girer diyor eskisi gibi olmaz diyor
5000 tl faiz alınca kendisi tefeci olmuyor mu bu durumda. Ne kadar TL aldıysanız onun enflasyon bazında aynısını verin. Yıllık enflasyon yüzde 12 olduğundan zaten yüzde 12 koyup öyle vermeniz lazım. Fazlasını alırsa da adam bildiğin tefecilik yapmış oluyor.Böyle bir duruma düşmemek için temiz temiz bankadan kredi çekeceksin en azından yasal faizi ödersin kazıklanmazsın.

Hastanede yeğenime kaşıkla mama vermiştik biz de ablamın sütü 1hafta sonra gelmişti ...yani hastanede de biberon vermiyorlar alışmasın diye

Kisin erkek cocuklari gezmeye giderken ne giyiyor canim ben onu anlamadim hep esofman takimi mi alcaz bu cocuga
ay çok tatlsın yaaa eşofman canım, ince kalın pamuklu.. siyah bordo kadife taytta almıştım o da pantalon gibi duruyor.. ama pantolan rahat ve sıcak olmuyor o yüzden kaldı çoğu ki hediye geldi. eşofman stoğu yap sen.

inşallah cuma iyi şeyler derler kuzum ben yaptırmadım kızımda şeker çıkmadı diye yaptrmam gereklimi acaba ya
canım şeker anneye bağlı bir şey değil bebeğe bağlı bir şey. her bebek farklı kim ne derse desin yükleme konusunda ya bebekte şeker var ise ne olur? bunu bilmekte fayda var eğer bebekte tip 1 şeker rahatsızlığı var ise erken doğumdan tut bir sürü riskler var yazmak istemiyorum şimdi ama bu riski neden almak istesin insan. 28 . haftaya kadar yaptırabilirsin şeker yüklemesini. ben de 2 yıl sonra yaptırdım tekrar oğlumda sınıra yakın çıkmıştı o iri bebek olarak doğdu bunda çok düşük çıktı kilosu da zayıf. yani bebek etkiliyor sen şeker hastası olacağın için falan şeker çıkmıyor.

Saol kuzum cevabın için beni doktorum uyarmaynca dedim bende kızımla şimdiki hamileliğim peşpeşe olduya onda yükleme yaptırmıştım bişey çıkmamıştı gerek yok diye çağarmadı demek dedim. dün ben yazdımda gel gerek var dedi bende gerekli testleri yaptırma taraftarıyım herzaman :)

Evet canım yine yüksek yine yine çok morelimm bozuldu
Açlık kan şekeri: 115
75 ml yükleme 1 saat sonra : 186
2 saat sonra: 156
Dahiliyeye gidicem cuma günü randevum var galiba insulin kullanabilirmişim
Geçmiş olsun canım aşırı yüksek değil diyet ile çözebilirsin gibi geldi hatta 2 hafta önce yaptıran arkadaşımın da benzerdi doktoru bir şeye gerek yok dedi. sınırı biraz geçtiği için sanırım.

Kızlar günaydın :), aşağıdaki anakucağından almak istiyorum. Kullanan var mı? Sizce kullanışlı olur mu?
Wind Otomatik Oyuncaklı Bebek Salıncak
Eki Görüntüle 2584733
Kullanışlı olur muhakkak ama zararı var mı? sürekli bir şeylere denk geliyoruz okuyoruz sallamak beyin hücrelerine zarar verebiliyor diye, ilk 3 yıl çok hızlı gelişiyor beyinleri. aslında sadece bebekler ama empati yapmadan hiç birşey almak istemiyorum böyle sallanmak istemezdim hele ağladığımda böyle sallanmak hiç istemezdim annem göğsüne bastırsın sarılsın yeter. tabi gazlı bebek olur hareket edemeği dönemlerde çok daha zorlanır bunlar iyi gelir falan onu bilemiyorum. her çocuk ve ebeyn farklı. yüksek paralar ise vermeyin duruma göre alın derim kendimce canım.

kaç yaşındaydı oğlunuz?

Kızlar günaydın :), aşağıdaki anakucağından almak istiyorum. Kullanan var mı? Sizce kullanışlı olur mu?
Wind Otomatik Oyuncaklı Bebek Salıncak
Eki Görüntüle 2584733
Kullanışlı olur muhakkak ama zararı var mı? sürekli bir şeylere denk geliyoruz okuyoruz sallamak beyin hücrelerine zarar verebiliyor diye, ilk 3 yıl çok hızlı gelişiyor beyinleri. aslında sadece bebekler ama empati yapmadan hiç birşey almak istemiyorum böyle sallanmak istemezdim hele ağladığımda böyle sallanmak hiç istemezdim annem göğsüne bastırsın sarılsın yeter. tabi gazlı bebek olur hareket edemeği dönemlerde çok daha zorlanır bunlar iyi gelir falan onu bilemiyorum. her çocuk ve ebeyn farklı. yüksek paralar ise vermeyin duruma göre alın derim kendimce canım.

Ay canım kaç yaşındaydı oğluşun benim oğlumda çok mutlu oluyor ama biz olmadan tek kalmıyor asla daha vakti var sanırım 30 aylıkken falan ben de senin gibi düşünüyorum kız 6 aylık olmuş olur oğluşa da böyle bir aktivite amaçlı bir oyun grubu buluruz diyorum. iki kelimeyi bir araya getirse mutluluktan ağlıyorum ana okulu ne demek kız deliririm herhalde askere gidiyor gibi

Günaydın Kızlar, 24. Haftamda 675 gr gelmişti bebişim, sizce çok mu az, 17 şubatta diğer randevu
yok cnm az olur mu tam ideal gibi geldi bana, bizimde 24+5 te 675 gr dedi dün 3-4 gün geriden geliyor her zaman belki de erken döllenme o yüzden öyle, zaten adet olmuyordum son adet tarihimi gelişimine göre ayarlamıştık ilk zamanlar ona göre gidiyordu, 4 aydan sonra 3-4 gün küçük çıkmaya başladı.

Benim doktorun ultrasonu bayaa iyi gösterdi bana saçlarını ben bile gördüm hiç anasına çekmeyecek anlaşılan ben kel doğmuşum
bak böyle örnekler var çok şirin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…