Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
26 aylık olmak üzere canım☺

Yokonocuuuummm merakımı bağışla. Neden 2 yaşında değil de 26 aylık? Geçen okuduğum bir kitapta da 72 aylık yazmışlardı,espri konusuydu bu tabi. Merak ettim hani neden yaş söylenmiyor da hala şu kadar aylık diyorsunuz siz annelerr? 26 aylık kaç yaş ediyor diye hesaplıyoruz bi de bize de yazık

26 aylık olacak yakında. Bizimki dün harika bir gün geçirdi. Ne olur ne olmaz diye sonuna kadar orda bekledim hiç görünmeden. Kameradan izledim napıyor diye. Arada fotoğraf video çektiler telefonumu alıp. Sanırsın aylardır gelip gidiyor. O kadar çabuk uyum sağladı ki. Hazır olmanın yaşla ilgisi yok aslında. Aynı gün 3 yaşında bir kız çocuğu da başladı. Başından sonuna uyum sağlayamadı. Sürekli ağladı ve annesini istedi. Oyunlara katılmadı, bir lokma bile yemek yemeden bütün günü geçirdi. Annesi perişan oldu. Hazır olması tamamen çocukla ilgili. Yine de çok hızlı bir giriş olmasın diye haftada 3 gün yarım gün başlattım. İlerde belki duruma göre 5 gün yarım gün yaparım. Evime de yürüyerek 2 dk mesafede. İstediğim zaman koşar giderim. 2 yaştan önce zaten başlatmıyorlar bu arada. Seninki daha küçük diye hatırlıyorum.

günaydın moon83 ; alırken altın olarak ödeme şeklinde anlaşmadıysanız çok ayıp etmiş bence. dini kitaplarda bile yazar, neye sözleştiyseniz o, borçlu sonradan mağdur edilmez... ben eşinin yerinde olsam en baştan böyle deseydiniz ona göre plan yapardık o yüzden altın olarak veremem desin. altının yükseldiğini görüp sonradan akıllarına geldi belki de... ama bu da fırsatçılık olur...
5000 lira çocuğunuzun rızkı niye veresiniz ki?

Son düzenleme:
oyun gruplarında çılgın gibi mutlu ve uyumlu canım her etkinliğe katılıp yapıyor hatta tek sorunumuz etkinliği bırakmak oradan çıkmak oluyor ama odada olmamızı istiyor, çalışıyor olamamın verdiği bir anne gider durumu da var tabi. izne ayrılayım bakalım neler olacak.

hala ayla ifade edecek kadar küçük görünüyorlar sanırım gözümüze :) 2 yaştan sonra bitiyor o iş, artık yaşlar devreye giriyor :)

Haha canım ilerde daha iyi anlayacaksın neden öyle olduğunu. Muhtemelen 3 yaşa kadar da böyle devam edecek. 3 yaşa kadar her ayın ayrı bir değeri var. 23 aylıkken çocuğu anaokuluna almıyorlar mesela. 24 ay olmasını bekliyorlar. Oğlum 24 aylık olduğundan daha farklı şu 1-2 ayda bile. Yani özetle 24 ayla 26 ay gerçekten farklı. 27 ay çok daha farklı olacak muhtemelen.

Tamamen dediğin gibi çalışıyor olmanla alakalı durum. Ama yine de şu yaşında bile bu kadar istekli olması sosyal bir çocuk olduğunu gösteriyor. Bence zamanla alışacaktır siz olmadığınızda da vakit geçirmeye.

hala ayla ifade edecek kadar küçük görünüyorlar sanırım gözümüze :) 2 yaştan sonra bitiyor o iş, artık yaşlar devreye giriyor :)

Ahhhhh sizzz çılgın annelerrrrrr

herkese günaydınlar, mutlu mutlu sabahlar
bana gün aymadı bütün gece minnoşum dürttü durdu, abisi tuvalete kalkınca bizim yatağa geldi, her yanım ağrıyor gözüm düşüp duruyor bi kahve kaçamağı yapsam mı ki hıı olur mu??

Yaa bu kız cicileri ne kadar güzeller oglanlar için niye yok ya minnoş minnoş seyler illa kaynanalık yaptıracaklar
ben de kıza alırken farkettim, oğlumu resmen açıkta kalmasın diye giydirmişim kız cicileri çok başka yavv
neyin vardı çok geçmiş olsun? ben aktif olarka takip etmedim uzunca bir süre, işleri devretmeye başladım da yeni yeni takılıyorum
aman kızlar bunları yemeyin cidden ya normalde bile zararlı bi de hamileyken cıksss olmaz yemeyinn

Yok kuzum o an aldigimiz paranin uzerine koyuyorlar sanki onlardan altin almisim gibi malum altin uctu gitti .bankadan kredi cekseydim daha uyguna gelecekti.
baştan böyle anlaşmadık xxx abi (adı neyse artık), şimdi ben çocuğumun rızkını böyle veremem, ne siz mağdur olun ne biz şu kadar veririm en fazla o da yine de hoşuma gitmeden desin, mesafe girmesi de belki daha iyi olur canım, zaten fırsat peşindelermiş baksana
bana süssüz bohça bile hazırlamadılar kız bişi olmaz
benimki de türk filmlerindeki ostaljik valizlerden birinde birşeyler yolladı ama hepsi 50 yıllık falandı yine de severim kaynanamı şahsına münhasır kadındır bile bile kötülük planlamaz ama çok düşüncesizdir hiç inceliği yoktur, ihtiyaç da duymuyorum kendi yakınlarımın inceliği yeterli =)

Günaydınnnnn gençççlerrrrr veeee kendiniiii gençççç hisssedenlerrrrrrr sabah şeriflerinizzz mübarek olsunnnnnn.
Ben gencim ama kendimi yaşlı hissediyorum ne yapacağız. 80 yaşında teyze gibi belim eklemlerim ağrıyor

ahahaha kız çok farklı oluyor gerçekten bak misal ben 21 aylık diyorum çünkü 24 aylık olup 2 yaşına girdiğinde şu anda yapamadığı çok şeyi yapacak. yani henüz o yeterlilikte değil ama bir 18 aylık da değil canımmm yaaaa mesajı veriyorsun şaka bir yana cidden ayların çok önemi var. ama artık 36 aydan sonrasına da yaş lazım 72 aylık nedir yahuuu

Ay benimki baya minik 22+0da 407 gr idi. Doktorum başından beri minİk bir kız diyor ama sorun yok yani genelde benim de 3 4 gün geri çıkıyor kilosu ama boyu gününde çıkıyor.

Bunu görmedim ama e bebek Joe kullanıp memnun olan çok kişi var. 16 Şubat'ta indirimde bir bak istersen
nuriye54 eviniz müsaitse tabi olur ama ayakları çok yer kaplar bence
biz ilkinde 1. resimdekini almıştık, ayyy her kuruşuna helal olsun aylarca her odaya taşıdım heryere götürdüm hem gündüztakılması hem de ilk motor becerileri için çok kullanışlıydı, uzadığında bile kullandığımız için battaniyesi gereksiz oldu çünkü kendindendi, bugün alıyor olsam 2. gibi alırdım
2 numara da abisininkini kullanacak, kılıfını değiştireceğiz diyorduk, bir arkadaşımız 3. resimdekini hediye etti, ben elektrikli şeyleri pek sevmem ama ufo gibi havada hareketler yapıyormuş rahat oluyor dedi, deneriz bakalım

3. Sü çok güzel ama bütçe olarak kaldırılmaz. 2500 TL civarında

Ay tam şuan balı kaymagı koymustum onume bide recel gömüyodum
Olur canim atabilirsen ativer valla cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…