26 aylık olmak üzere canımkaç yaşındaydı oğlunuz?
26 aylık olmak üzere canım☺
26 aylık olacak yakında. Bizimki dün harika bir gün geçirdi. Ne olur ne olmaz diye sonuna kadar orda bekledim hiç görünmeden. Kameradan izledim napıyor diye. Arada fotoğraf video çektiler telefonumu alıp. Sanırsın aylardır gelip gidiyor. O kadar çabuk uyum sağladı ki. Hazır olmanın yaşla ilgisi yok aslında. Aynı gün 3 yaşında bir kız çocuğu da başladı. Başından sonuna uyum sağlayamadı. Sürekli ağladı ve annesini istedi. Oyunlara katılmadı, bir lokma bile yemek yemeden bütün günü geçirdi. Annesi perişan oldu. Hazır olması tamamen çocukla ilgili. Yine de çok hızlı bir giriş olmasın diye haftada 3 gün yarım gün başlattım. İlerde belki duruma göre 5 gün yarım gün yaparım. Evime de yürüyerek 2 dk mesafede. İstediğim zaman koşar giderim. 2 yaştan önce zaten başlatmıyorlar bu arada. Seninki daha küçük diye hatırlıyorum.Ay canım kaç yaşındaydı oğluşun benim oğlumda çok mutlu oluyor ama biz olmadan tek kalmıyor asla daha vakti var sanırım 30 aylıkken falan ben de senin gibi düşünüyorum kız 6 aylık olmuş olur oğluşa da böyle bir aktivite amaçlı bir oyun grubu buluruz diyorum. iki kelimeyi bir araya getirse mutluluktan ağlıyorum ana okulu ne demek kız deliririm herhalde askere gidiyor gibi
günaydınKizlar sizle bir sey paylasmak istiyorum.ev yaptiriken bir akrabamizdan borc para almistik yakin bir akraba.tl bazinda aldik tl odeyecektik.neyse esim parasini hazirladi yollayacak demiski biz normalde altin alacaktik o parayla bize altinmis gibi hesap edin öyle odeyin demisler.haliyle moralimiz bozuldu sasirdik.esim istedikleri parayida verir ama hayrini gorurmu bilmem.siz böyle insanlara nasil davranirsiniz.arkadasimdanda aldim onlara oderken boyle bir durum soz konusu olmadi .
oyun gruplarında çılgın gibi mutlu ve uyumlu canım her etkinliğe katılıp yapıyor hatta tek sorunumuz etkinliği bırakmak oradan çıkmak oluyor ama odada olmamızı istiyor, çalışıyor olamamın verdiği bir anne gider durumu da var tabi. izne ayrılayım bakalım neler olacak.26 aylık olacak yakında. Bizimki dün harika bir gün geçirdi. Ne olur ne olmaz diye sonuna kadar orda bekledim hiç görünmeden. Kameradan izledim napıyor diye. Arada fotoğraf video çektiler telefonumu alıp. Sanırsın aylardır gelip gidiyor. O kadar çabuk uyum sağladı ki. Hazır olmanın yaşla ilgisi yok aslında. Aynı gün 3 yaşında bir kız çocuğu da başladı. Başından sonuna uyum sağlayamadı. Sürekli ağladı ve annesini istedi. Oyunlara katılmadı, bir lokma bile yemek yemeden bütün günü geçirdi. Annesi perişan oldu. Hazır olması tamamen çocukla ilgili. Yine de çok hızlı bir giriş olmasın diye haftada 3 gün yarım gün başlattım. İlerde belki duruma göre 5 gün yarım gün yaparım. Evime de yürüyerek 2 dk mesafede. İstediğim zaman koşar giderim. 2 yaştan önce zaten başlatmıyorlar bu arada. Seninki daha küçük diye hatırlıyorum.
hala ayla ifade edecek kadar küçük görünüyorlar sanırım gözümüze :) 2 yaştan sonra bitiyor o iş, artık yaşlar devreye giriyor :)Yokonocuuuummm merakımı bağışla. Neden 2 yaşında değil de 26 aylık? Geçen okuduğum bir kitapta da 72 aylık yazmışlardı,espri konusuydu bu tabi. Merak ettimhani neden yaş söylenmiyor da hala şu kadar aylık diyorsunuz siz annelerr? 26 aylık kaç yaş ediyor diye hesaplıyoruz bi de bize de yazık
Haha canım ilerde daha iyi anlayacaksın neden öyle olduğunu. Muhtemelen 3 yaşa kadar da böyle devam edecek. 3 yaşa kadar her ayın ayrı bir değeri var. 23 aylıkken çocuğu anaokuluna almıyorlar mesela. 24 ay olmasını bekliyorlar. Oğlum 24 aylık olduğundan daha farklı şu 1-2 ayda bile. Yani özetle 24 ayla 26 ay gerçekten farklı. 27 ay çok daha farklı olacak muhtemelen.Yokonocuuuummm merakımı bağışla. Neden 2 yaşında değil de 26 aylık? Geçen okuduğum bir kitapta da 72 aylık yazmışlardı,espri konusuydu bu tabi. Merak ettimhani neden yaş söylenmiyor da hala şu kadar aylık diyorsunuz siz annelerr? 26 aylık kaç yaş ediyor diye hesaplıyoruz bi de bize de yazık
Tamamen dediğin gibi çalışıyor olmanla alakalı durum. Ama yine de şu yaşında bile bu kadar istekli olması sosyal bir çocuk olduğunu gösteriyor. Bence zamanla alışacaktır siz olmadığınızda da vakit geçirmeye.oyun gruplarında çılgın gibi mutlu ve uyumlu canım her etkinliğe katılıp yapıyor hatta tek sorunumuz etkinliği bırakmak oradan çıkmak oluyor ama odada olmamızı istiyor, çalışıyor olamamın verdiği bir anne gider durumu da var tabi. izne ayrılayım bakalım neler olacak.
hala ayla ifade edecek kadar küçük görünüyorlar sanırım gözümüze :) 2 yaştan sonra bitiyor o iş, artık yaşlar devreye giriyor :)
Haha canım ilerde daha iyi anlayacaksın neden öyle olduğunu. Muhtemelen 3 yaşa kadar da böyle devam edecek. 3 yaşa kadar her ayın ayrı bir değeri var. 23 aylıkken çocuğu anaokuluna almıyorlar mesela. 24 ay olmasını bekliyorlar. Oğlum 24 aylık olduğundan daha farklı şu 1-2 ayda bile. Yani özetle 24 ayla 26 ay gerçekten farklı. 27 ay çok daha farklı olacak muhtemelen.
Bunu görmedim ama e bebek Joe kullanıp memnun olan çok kişi var. 16 Şubat'ta indirimde bir bak istersenKızlar günaydın :), aşağıdaki anakucağından almak istiyorum. Kullanan var mı? Sizce kullanışlı olur mu?
Wind Otomatik Oyuncaklı Bebek Salıncak
Eki Görüntüle 2584733
ben de kıza alırken farkettim, oğlumu resmen açıkta kalmasın diye giydirmişimYaa bu kız cicileri ne kadar güzelleroglanlar için niye yok ya minnoş minnoş seyler illa kaynanalık yaptıracaklar
neyin vardı çok geçmiş olsun? ben aktif olarka takip etmedim uzunca bir süre, işleri devretmeye başladım da yeni yeni takılıyorumYaaa. Tatlım canım kuzucum şimdi gördüm ksr bkm ne olurSol kaşımı çatabiliyorum, hareket ediyor ama kaldıramıyorum. Üst dudağım hala hareketsiz ama hafif tebessüm edebiliyorum. Biraz yavaş iyileşiyor ama inanıyorum iyileşecek geçecek gidecek Bugün 34. Gün işte. Senin iyileşmen ilk ve en geÇ nereler oldu?? Veeee sen iyiki varsın iyiki tanıdım ya şükür Bu arada sen hangi şehirdedin esra? Sen nasılsın bebiş nasıl???
aman kızlar bunları yemeyin cidden ya normalde bile zararlı bi de hamileyken cıksss olmaz yemeyinnBen azcık duygu sömürüklüğü yapıyorum kıyamıyorbeyaz undan yapılmış her şey, kızartmalar, patates, pirinç, tüm tatlılar, reçeller, bal yasak canım valla. İstersen diyet listemin fotosunu atabilirim.
baştan böyle anlaşmadık xxx abi (adı neyse artık), şimdi ben çocuğumun rızkını böyle veremem, ne siz mağdur olun ne biz şu kadar veririm en fazla o da yine de hoşuma gitmeden desin, mesafe girmesi de belki daha iyi olur canım, zaten fırsat peşindelermiş baksanaYok kuzum o an aldigimiz paranin uzerine koyuyorlar sanki onlardan altin almisim gibi malum altin uctu gitti .bankadan kredi cekseydim daha uyguna gelecekti.
benimki de türk filmlerindeki ostaljik valizlerden birinde birşeyler yolladı ama hepsi 50 yıllık falandıbana süssüz bohça bile hazırlamadılar kız bişi olmaz
Ben gencim ama kendimi yaşlı hissediyorumGünaydınnnnn gençççlerrrrr veeee kendiniiii gençççç hisssedenlerrrrrrrsabah şeriflerinizzz mübarek olsunnnnnn.
ahahaha kız çok farklı oluyor gerçekten bak misal ben 21 aylık diyorum çünkü 24 aylık olup 2 yaşına girdiğinde şu anda yapamadığı çok şeyi yapacak. yani henüz o yeterlilikte değil ama bir 18 aylık da değil canımmm yaaaa mesajı veriyorsunYokonocuuuummm merakımı bağışla. Neden 2 yaşında değil de 26 aylık? Geçen okuduğum bir kitapta da 72 aylık yazmışlardı,espri konusuydu bu tabi. Merak ettimhani neden yaş söylenmiyor da hala şu kadar aylık diyorsunuz siz annelerr? 26 aylık kaç yaş ediyor diye hesaplıyoruz bi de bize de yazık
Ben de oyleyim hic derin uykuya gecemiyorum surekli dönüyorum ama uykusuz da hissetmiyorum AllahtanYaaaa
Geceleri hiç uyuyamiyorm var mı benm gbi olan
Asla ama asla rahatım yok sağa dönsem ağrıyor sola dönsem uyuyamiyirm
Düz zaten yatamiyorum offffff sabahın 8 inde uyandm
Ay benimki baya minik 22+0da 407 gr idi. Doktorum başından beri minİk bir kız diyor ama sorun yok yani genelde benim de 3 4 gün geri çıkıyor kilosu ama boyu gününde çıkıyor.yok cnm az olur mu tam ideal gibi geldi bana, bizimde 24+5 te 675 gr dedi dün 3-4 gün geriden geliyor her zaman belki de erken döllenme o yüzden öyle, zaten adet olmuyordum son adet tarihimi gelişimine göre ayarlamıştık ilk zamanlar ona göre gidiyordu, 4 aydan sonra 3-4 gün küçük çıkmaya başladı.
Bunu görmedim ama e bebek Joe kullanıp memnun olan çok kişi var. 16 Şubat'ta indirimde bir bak istersen
3. Sü çok güzel ama bütçe olarak kaldırılmaz. 2500 TL civarındanuriye54 eviniz müsaitse tabi olur ama ayakları çok yer kaplar bence
biz ilkinde 1. resimdekini almıştık, ayyy her kuruşuna helal olsun aylarca her odaya taşıdım heryere götürdüm hem gündüztakılması hem de ilk motor becerileri için çok kullanışlıydı, uzadığında bile kullandığımız için battaniyesi gereksiz oldu çünkü kendindendi, bugün alıyor olsam 2. gibi alırdım
2 numara da abisininkini kullanacak, kılıfını değiştireceğiz diyorduk, bir arkadaşımız 3. resimdekini hediye etti, ben elektrikli şeyleri pek sevmem ama ufo gibi havada hareketler yapıyormuş rahat oluyor dedi, deneriz bakalım
Eki Görüntüle 2584751 Eki Görüntüle 2584753 Eki Görüntüle 2584756
Ay tam şuan balı kaymagı koymustum onume bide recel gömüyodumBen azcık duygu sömürüklüğü yapıyorum kıyamıyorbeyaz undan yapılmış her şey, kızartmalar, patates, pirinç, tüm tatlılar, reçeller, bal yasak canım valla. İstersen diyet listemin fotosunu atabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?