Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
merhaba kızlaar bel ağrısına ek olarak bu sabah bide boyun ağrısıyla uyandım çok ağrıyor

Kızlar bugün alışverişteydim Çarşı pazar bir iki saat sonra yorulmaya başlayınca karnım taş gibi oldu bebiş hep toplandı yukarılara çıktı sanki çok gezince size de oluyor mu
Oluyor kesinlikle, fazla yorulunca stres ve ayakta kalinca karnimin onunde sertlesiyor resmen bircok kiside ayni seyi söyledi, normaldir bizim hissettigimizi hissediyorlar dinlenince biraz yumuşuyor karin

Dogru cnm

kizimda bol bol giydrmistim tutu felan allahtan hevesimi aldim ama kizdan sonra erkek annesi olmak degisik geliyor rabbim saglikli hayirli evlatlar versin ama kiz anneleri cok sanlisiniz bilesiniz alin bol bol elbiseler tutuler yazlik citcitli badiler var onlar bile suslu ben e bebegin bembeyaz citcitlilarindan stok yapicam artik

merhaba kızlaar bel ağrısına ek olarak bu sabah bide boyun ağrısıyla uyandım çok ağrıyor
sorma sorma benim de
ağırlık merkezimiz kaydıkça duruşumuz değişti bence, her yanımız ağrımaya başladı
geçen haftadan beri yürüyüşlere başladım bi de her aklıma geldiğinde sırtımı yaslayacak şekilde oturuyorum
Ahhh canım benimm gel göbeklerimizii tokuşturalımm
tokşuturalım daaa beni yıkabilirsin vücudum çiroz gibi kaldı göbeğim basket toğunu geç ramazan davulu gibi oldu dengem çok bozuk
oğlanın da hoşuna gidiyor gelip gidip karnımla uğraşıyor abisinden şimdiden dayak yiyo minik kuş

ay kız huyu mu öyle neden öyle yaptı ki. her yere mi öyle gider pasaklı mı gıcık mı.
Yok kız ilk ailemle tanısmaya geldiklerinde sanki iş görüşmesine gelmiş gibi giyinmişdi çok şıktı böyle ogluyla kavga etmişler nişandan 1 hafta önce o yüzdenmiş dediler çok titiz evime kimse gelmesin kirlenmesin evim derdinde

Selam kızlar,
Bu rahim ağzı uzunluğu namı diğer servikal uzunluk nasıl ölçülüyor. Doktordan ölçmesini isticem merak ettim, normal ultrasonla bakılan bişey mi.

Kilo durumlari nasil canlar sabah gozume inanamadim 4.5 kilo de 5 kilo iste bu son ay costum yahu kendime ceki duzen vermem lazim toplam 10 kilo ile bitrmek istiyorum zaten 72 ile hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…