Iyi akşamlar kızlar bende bugün ilk kez alışveriş yaptim 2 tane hastane için bebeğe 5li takım aldım bununla birlikte 3 tane battaniye ordum kendim emzik zinciri yaptim makrome ipinden ve bir tane de amigurumi den çıngırak yapacam kendime de inşallah bir tane boydan gecelik alacam.daha sırada kanguru puset ve imkan olursa telsiz alacam çünkü benim yavrulardan sesini duymayabilirim
Kizzzlaarrr simdi size mukemmel bir soru sorcam dogumdan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuz yaa ben ilk dogumdan sonra sütüm yok diye hap kullaniyordum biraktigim gibi de bu bebis oldu.. Simdi sutum olursa napicam bilmiyorum kafamda deli sorular
Arkadaslar nst de agri cikti, rahim boyu olculdu 1.5 a dusmus. Ameliyata giriyorum dikis atilacak. Ya Allah Bismillah. Dualarinizi bekliyorum. Korkuyorum, bebekler cok kucuk. Ah biraz daha dursalardi kafam allak bullak. Detaylari sonra anlatirim .
Benimde öyle walla yırtıldı hatta çünkü küçüktü şimdi kocaman oldu uclarida bayaa koyu yakında siyah olur yıktıkları görünce ağladım inşallah aşağı doğru inmez
Kizzzlaarrr simdi size mukemmel bir soru sorcam dogumdan sonra neyle korunmayi dusunuyorsunuz yaa ben ilk dogumdan sonra sütüm yok diye hap kullaniyordum biraktigim gibi de bu bebis oldu.. Simdi sutum olursa napicam bilmiyorum kafamda deli sorular
Kirkim çıkınca spiral taktırdım
Doktorum prezervatif ya da spiralle korun dedii
Ben siz hangisini önerirsiniz deyince spiral dedi
Korksam da hiç tereddütsüz taktırdım..
Plansız bir gebelik benim için daha korkutucuydu çünkü ...
Kirkim çıkınca spiral taktırdım
Doktorum prezervatif ya da spiralle korun dedii
Ben siz hangisini önerirsiniz deyince spiral dedi
Korksam da hiç tereddütsüz taktırdım..
Plansız bir gebelik benim için daha korkutucuydu çünkü ...
Özel hastanede kendi doğum yaptigim doktorum taktı canım
Spekulumdan sonra hiç acı hissetmedim
Her yıl düzenli gidip muayene olurum evlendigimden beri ama hala su spekuluma alışamadım kendimi kasiyorum elimde olmadan ..
Tek seferde bir aylık ya da üç aylık hormon almak mantıklı gelmiyor bana canım.en rahatı hap ama emzirirken olmuyor o da herhalde yine spiral taktırdım..