Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım iyi olmanıza çok sevindim
Çok şükür ki doktorun farketti hemen
Doktorun önerilerine dikkat ettigin takdirde hiç bir sorun yasamayacaksin inşallah
Hep huzurlu ve mutlu ol ,kafana da hiçbir şey takma
Sağlıkla gelsin miniklerin

Çok geçmiş olsun canım. Oda yapılır, eşya hallolur sen dinlenmene bak. Bebişler korkuttu ama bundan sonrası çok güzel geçer inşallah.

Günaydın canım hemen siteye girdim bir haber var mı ki senden diye çok şükür iyisiniz Dualarımız sizinle hep.

Çok geçmiş olsun canım. Şurada ne kaldı 7. Ayına girmeye. Hiç dert etme güçlü bebişlerin varmış. Benim de 12. Haftada 0.5 cm açıklığım olmuştu wc ye bile kalkmadım ben de. Dikiş olayı bende de konuşuldu. Doktorum o kadar basit birşey gibi anlattı ki dikiş atarız açılma artarsa dedi. Benim de serviks 2.9 ama doktorum boyun kısa ve bebeğin yerleşimi iyi kasılman yok dedi. Sen de büyük ihtimal kasılmayı gördü doktorun bilinçli doktormuş. 28. Haftadan sonra risk falan kalmıyor üzülme sakın. Hem takviyeleri de yapılacakmış. Sağlıkla gelecektir minik kardeşler. Azıcık annelerine naz yapmışlar. Dinlen anne biz gelince çok yorulacaksın şimdi yat demişler

Dualarımız da ve hep aklımızdaydın,yürekten söylüyorum,senin gideceğin tek yer wc olsun,Geçmiş olsun,bol bol dinlen,uyu bekler artık kuzular doğurunca bol hareket seni bekliyor

Canim rabbim yardimcin olsun rabbim heriki kucagini da doldursun hic korkma ama hic bu sekilde dogum yapan cok tanidigim var stres ve korku cok etkiler rahat ol lutfen dua edicem sana bol bol

Çok geçmiş olsun tekrar canım dualarım sizinle rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın bol bol dinlen erken farkedilmiş olması süper iki üç ay dediğin geçer inşallah hemen

Ay gözlerimi doldurdunnn kurban olurum onlari yaratana. İnsallah insallah, bi işe yarar. Korkular biter. Azcik toparlanirlar. Tek duam.
İyi dileklerin icin cok cok tesekkur ederim. Allahim hepinize kolaylik versin. Zor yuzu gostermesin.

P peynirsiz gözün aydın geçmiş olsun canım bebişlere bol öpücükler
Ay simdi doktor bakti onlarda teyzelerini opuyor kesinnnn
Rahim kalinligi 2.5 cm. Pazartesiye kdar burdasin dedi. Artik insallah tedbirler işe yarar. Şurdan bebisleri atariz birbirimize kaka konustugumuz gunlerimiz olsun

kizzlar herkes kartopu oynamaya mi gitti nerelerdesiniz ☺
Valla ter ile boğuşuyorum hastalık nedeniyle ateşim yok ama bi üşüyorum giyiniyorum sonra bi terliyorum sucuk gibi tişörtü sık su çıkar iyiyim ama çok şükür hoş bende bu bünye varken kar topuna çıksam zature olurum

Valla benimki cok istekliydi ama hani gönülsüz davranırsin ya karsi taraf üstüne düşsün diye bi neyse erken rez reklamlarindonmeye başlayınca bunsene nereye gidicez filan dedi sonra kardeşiyle eşine dedi dedim biz 2 cocukluyuz onlar yeni evli belki basbasa kalmak isterlerse hem arabada mümkün degil sığamayız vs.Sonra onlarda gönülsüz davranınca bizimki beklemeye geçti dedim ben yazin İstanbul’a Mersin’e giderim sıkıntı yok haklısın bu sene zorlar bizi erteso gun kendisi dedi biz oglanla cocuk havuzunda takılırız filan sende minigi emzirince uyur zaten zorlamaz va öyle pylasim yaptık otelide buldum bağladım ama inanmazsin hergun geliyor oteli naptin bak son gun geliyor bilmem ne diyordu

Bence de sıcak olur sling daha çok bez yani kucağında tuttuğun gibi olur terlemesi sıcaklığı.
Büyük oğlum arabada diruyordu şükür halen uzun sure duruyor küçükte durursa almayayım dedim bakalim

Guzel anne adaylari Hamilelikle ilgili hangi aplikasyonlari kullaniyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…