Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Onla cok samimiydim ilk oglumda o yuzden kasmam heralde canim ne kadara taktirmistin haftaya ben de doktorumdan fiyat aliyim. Evde spiral var saglik ocagi vermişti bana ama korktum o zaman taktirmamistim

Ben tüplerimi bağlayacağım insallah cunku yeni bir hamileligi goze kesinlikle alamam

Benim eşim korunuyordu ama benim tüplerin çok açık olduğundan ilk korunmasız yumurtlama gününde hamile kaldım kazaya fena açığım yani.

Günaydın kızlar, dün alışverişteydim telf elime alıpta geriye dönük okuyamadım, babymall de hastane çıkışları indirimde çoklu hastane çıkışı almak isteyenler siteyi inceleyebilir, ben kızımda idil baby aldım bunda andywawa aldım. Her iki markada çok avantajlı şu an. İkili takımlar iç bady ler idil baby kalitesine göre fiyat güzel.

Herkese merhaba yine ben
Arkadaslar dikisi atasiya kadar yaklasik 2 saat bide açiklik olmuş. Doktorum 1cm den fazlaydi iyiki gitmemissin dedi stemli.. cunku ameliyat falan diyonce ben cikiyodum hastaneden eskisehire gidicem dedim yapma yolda dogum baslar dedi. Sonra nasibimde ne varsa yasicm diye kaldim iyiki kaldim galba. Ameliyatim cok komik kisa ve benim adima kolaydi. Yari genel anestezi yaptilar tam
Doktor geldi 1 2 konusurken bayilmisim sonra kaldgm yerden konusarak ayildim. 20 dk ameliyathane icindeydim. Doktorum erkn dogum riski gecmedi dedi aciklik yuzunden wc disi asla kalkmicksin kabiz olmicksin dedi. 2 3 gun burdasn dedi. Surekli dusuk onleyici ilaclar bebekleri kilo aldrck serumlar akciger gelistiricileri yapiliyor. Nst takibi baslarda 45 lere gelmisti sanci. En son 20lerdeydi. İnsallah atlaticaz.. benim bebeklerime dubAlara bebklerimin bana dualara ihtiyaci var. Herseyleri almistim, oda takimi odayi boyadik hali aldik sticker yapistrcaktik arabalari gelmisti. Allahim iki kucagimida doldursun tek istegim bu.
Sizlerde gercekten ne kadar huzurluysaniz bebekler huzurlu emin olun bunu nst ile bizzat goruyorum sanci varkn elimi koyuyorum sesleniyorum sancilar azaliyor. İyi olun hepiniz. Sorck biseyiniz varsa sorabilirsiniz. Cook opuyorum

kuzum günaydın,inan aklım sende 2 gündür. Bunlar hepimizin başınagelebilecek riskler bu yüzden sakın neden ben deme. Şanslısın ki çok erken fark edildi herşey,ikiz bebeklerin genlerinde annelerini erken doğumla korkutmak var bence Sakın ama sakın strese girip aksi bişeydüşünme,senin enerjin bile minik kuşları zamanında kucağına almak için yetecek çok inanıyorum. Hepimiz burdayız ve bizden istediğin bir şey olursa söylemen yeterli. Ha bir de ohhhhh artık yatak mecburiyetini de kaptınnnn, ver elini sanal alışverişşşşşşş dünya yansa 1 bağ otun yanmaz artık kunduzzzzzzzz

Yaaa canimm tesekkur ederimm şu iyi dilekler teselliler dostlar olmasa hersey zor. İyiki varsiniz.
İnsallah gonlumuzden gecenler olur. Hepiniz bebekleriniz iyi olun keyifli olun. Benim yerime carsi pazar avm gezin. Tek gittigim yer tüelet
Sanal alem bende siz tozu dumana katin 1 2 güne evelallah sahalardayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…