Hem nst deneyimini anlatırsın bize hem de inş birşey çıkmaz. Zamanında sağlıcakla gelsin kuzun annesiHadi bakalım bugünün nstsi de bendensabahtan beri kaşığıma garip bi
Ağrı geriyo hem batma hem sıkıştırma gibi. Riske atmayıp doktorumu aradım nst ye bağlan bakalım pna göre Pazartesi bakalım dedi. İnşallah bişey çıkmaz
Ben de kraft aldım, çok sağlam görünüyor umarım memnun kalırız. Başka yerlere de bak derim, e-bebekte bir tık daha pahalı oluyor. Ben 2000-2500 bandında fiyatı olan bir arabayı 1400'e aldım. Senin model de şu sanırım kendi sitesinde indirimdeKızlar sanırım bebişin ilk eşyasını alacağım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin e bebekte bebek arabalarına baktık. Kraft marka bebek arabası beğendim. 2500 TL fiyatı vardı ama 23 Şubat'ta indirime girecekmiş ♥ çok hafif çift yönlüydü. Ben beğendim.Eki Görüntüle 2591254
Hadi bakalım bugünün nstsi de bendensabahtan beri kaşığıma garip bi
Ağrı geriyo hem batma hem sıkıştırma gibi. Riske atmayıp doktorumu aradım nst ye bağlan bakalım pna göre Pazartesi bakalım dedi. İnşallah bişey çıkmaz
Hiç ağrım yokmuş büyüme ağrısıymış muhtemelenHem nst deneyimini anlatırsın bize hem de inş birşey çıkmaz. Zamanında sağlıcakla gelsin kuzun annesi
Kız sen naptınKizlar koşun prima, sleepy, .... islak mendiller ucuzlamış
E bebeke koşun..
Ben 30 paket prima aldim
Ya da hicbiri olmazSuyun önceden gelecek diye birşey yok ki zaten canım. Belki önce sancın başlar. Açılma olur.
Al bence , güzel görünüyorlar
Saol cnmKız sen naptın
Sağlıklı günlerde kakalasın çişlesin oh
Şey ben bir an 30 paket bez sandım da nereye koyacaksın diye şok oldumSaol cnm
Hep prima islak mendil kullandim obur çocuklara da, yurt dışında pampers de aynı işte,
Tanesi 3.80 tl geldi.
Bolll su içersek aklımızdan çıkar mı tadellelerAnca fırsat buldum da yazıyorum. Bizim ponçik 1035 gr olmuş. Boyu da 34 cm. Bendeniz de 2,2 kilo almışım. Aferin bana. Her şey çok iyi çok hoştu da şeker yüklemesi konusunu netleştiremedik. E nabızda saatlerini yazmadan sonuçları yazmışlar. Bu şekilde yüksek mi düşük mü anlamak zor dedi dr. Sonuçlar 85-101-110 ise şeker yok demektir. Ama 101-85-110 ise şeker var demektir dedi. Gelirken yediğim tadelleyi burnumdan getirdi. Haftasonunu nasıl geçiricem bu iştahla bilmiyorum. Ptesi net sonucu alıp dra Ulaştırıcam. Umarım şeker yoktur kızlar. Dualarınızı eksik etmeyinToplamda da 9 kilo gibi bir şey almışım. Daha 3 ayım var. Hedefime de 1 kilo. Utanmasam haftada 1 kilo alıcam. Nasıl olacak bu işler
30 paket bezi düşünemiyorum,Şey ben bir an 30 paket bez sandım da nereye koyacaksın diye şok oldumıslak mendilmiş sonradan jeton düştü
Bn devlet hastanesine gidiyorum kilosunu soylemiyor doktorm 33. Haftadan sonra kilosunu takip edecegiz dedi meraktan ozele gidip soracagm merak ediyorm yani ne varki soyleselerBenim 21. Haftada 500 gr dı aynen sorun değil zaten sağlıklı gelsinler de
Aynen sordum haftaısyla uyumlu dedi geçtiBn devlet hastanesine gidiyorum kilosunu soylemiyor doktorm 33. Haftadan sonra kilosunu takip edecegiz dedi meraktan ozele gidip soracagm merak ediyorm yani ne varki soyleseler
Aslında çıkabilir. Zaten başımıza ne geliyorsa az su içmekten geliyor. Az su içmek tatlı yeme isteğini arttırıyormuş.Bolll su içersek aklımızdan çıkar mı tadelleler
Bence şancı beklenmeli yoksa suni şancı veriyorlar açılma olmazsa hemen sezeryan a aliyorlarSu yada nişan gelirse hemen gidilmesi gerekli mi ki yoksa sancıyı mı beklemeliyiz zaman yaklaştıkca stres oluyorum nasıl çıkacak ordan diye
Bu most travel canım benim baktığım time travelBen de kraft aldım, çok sağlam görünüyor umarım memnun kalırız. Başka yerlere de bak derim, e-bebekte bir tık daha pahalı oluyor. Ben 2000-2500 bandında fiyatı olan bir arabayı 1400'e aldım. Senin model de şu sanırım kendi sitesinde indirimde
Travel Sistem Bebek Arabası Modelleri ve Fiyatları | Kraft
Travel Sistem Bebek Arabaları ile bebeğinizin sağlığı ve konforunu garantileyin! Anneler için kullanım kolaylığı sağlayan travel sistem bebek arabası modellerini satın almak için hemen tıklayın!www.kraftbaby.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?