Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hadi bakalım bugünün nstsi de benden sabahtan beri kaşığıma garip bi
Ağrı geriyo hem batma hem sıkıştırma gibi. Riske atmayıp doktorumu aradım nst ye bağlan bakalım pna göre Pazartesi bakalım dedi. İnşallah bişey çıkmaz

Kızlar sanırım bebişin ilk eşyasını alacağım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin e bebekte bebek arabalarına baktık. Kraft marka bebek arabası beğendim. 2500 TL fiyatı vardı ama 23 Şubat'ta indirime girecekmiş çok hafif çift yönlüydü. Ben beğendim.

Hem nst deneyimini anlatırsın bize hem de inş birşey çıkmaz. Zamanında sağlıcakla gelsin kuzun annesi

Son düzenleme:
Ben de kraft aldım, çok sağlam görünüyor umarım memnun kalırız. Başka yerlere de bak derim, e-bebekte bir tık daha pahalı oluyor. Ben 2000-2500 bandında fiyatı olan bir arabayı 1400'e aldım. Senin model de şu sanırım kendi sitesinde indirimde

inşallah canım çok heyecanlı kız zaman nasıl geçiyor hiç farketmiyoruz yaa

Hem nst deneyimini anlatırsın bize hem de inş birşey çıkmaz. Zamanında sağlıcakla gelsin kuzun annesi
Hiç ağrım yokmuş büyüme ağrısıymış muhtemelen büyüyo minik kelebeğim hergün Kalp atışları da çok iyiymiş. Doğum yapacağım hastaneye ilk kez gittim ve bayıldım odalara alıp nstye bağlıyorlar. Bi kez daha iyiki canım doktorumu seçtim dedim

Suyun önceden gelecek diye birşey yok ki zaten canım. Belki önce sancın başlar. Açılma olur.
Ya da hicbiri olmaz
40 artı 3 de ne sancı ,ne nişan,ne su ..
Başı aşağı inmeyen bir durukiz
Suni sancı verilse yüzde on on beş normal dogum ihtimali
Sonuç sezeryan
Allah su epidurali bulandan razı olsun en azından doğum anina tanıklık ettim

Anca fırsat buldum da yazıyorum. Bizim ponçik 1035 gr olmuş. Boyu da 34 cm. Bendeniz de 2,2 kilo almışım. Aferin bana. Her şey çok iyi çok hoştu da şeker yüklemesi konusunu netleştiremedik. E nabızda saatlerini yazmadan sonuçları yazmışlar. Bu şekilde yüksek mi düşük mü anlamak zor dedi dr. Sonuçlar 85-101-110 ise şeker yok demektir. Ama 101-85-110 ise şeker var demektir dedi. Gelirken yediğim tadelleyi burnumdan getirdi. Haftasonunu nasıl geçiricem bu iştahla bilmiyorum. Ptesi net sonucu alıp dra Ulaştırıcam. Umarım şeker yoktur kızlar. Dualarınızı eksik etmeyin Toplamda da 9 kilo gibi bir şey almışım. Daha 3 ayım var. Hedefime de 1 kilo. Utanmasam haftada 1 kilo alıcam. Nasıl olacak bu işler

Bolll su içersek aklımızdan çıkar mı tadelleler

Bu most travel canım benim baktığım time travel o tükenmiş sitesinde

Kızlar mart 4 itibariyle ben doktora gitmeyeli tam 2 ay olmus olacak inşallah ilk bulduğum randevu boşluğunda doktora gitmek istiyorum minnosun hareketleri iyi olduğu için doktor gereği görmedim.bu arada bende kendime modanisa dan boydan gecelik aldım kizceme 2 takim 5li ve puset aldım daha bez alacam kendime depent ve bebek deterjanı alıp 30 haftadan sonra yıkayıp ütüleyip cantayi hazır hale getirecem ki kafamda soru işareti kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…