- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
Amin canım inşallah cümlemizeSuyum gelmiş,nasıl olduysa ben onu suyum zannetmedim,3 gün sonra sancım geldi,kanama nişan gelmedi 5 saat evde bekledim hemen gelmiyor öyle banyo falan yaptım,suni şancı falan derken 23 saate doğurdum,özeldeki dr.larda evde bekletiyorlar,ilk başta düzensiz geliyor şancı 10 dk da 15 dk da sonra sıklaşıyor,biraz eğil kalk falan yapcaz,sıcak banyo ne kadar açılırsa o kadar iyi,şimdi birde perine masajı yapılıyor onu da yapacam,zeytinyağı ile Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize
Su gelirse gitmek gerek canim
Bebek sıkıntıya girebilir ,enfeksiyon kapabilir
Açılma yok diye hastanede bosuna yatmak istemiyorum orda hareket alanı kısıtlı olur muhtemelen çok değişik durumlar yaSu gelirse gitmek gerek canim
Bebek sıkıntıya girebilir ,enfeksiyon kapabilir
Açılma yok diye hastanede bosuna yatmak istemiyorum orda hareket alanı kısıtlı olur muhtemelen çok değişik durumlar ya
Allah iyi insanlarla karsılastırsın canım bende duymuştum onu hemen doğurtup göndermek için yapıyorlarmışEvet bence de
korkutmak için değil de bilginiz olsun diye söylüyorum, neye sebep olabileceği bilinsin diye, suyu ebeler tarafından patlatılıp öyle uzun süre beklendiği için anne karnında ölen bebek var bildiğim kadarıyla.
Su geldikten sonra bebeğin uzun süre durması çok iyi bişey değil. En azından kontrol altında olmakta fayda var.
HappyMom’da anlatıyolar ya sancılarımı evde çektim hastaneye gittim suyumu patlattılar doğum yaptımSuyun önceden gelecek diye birşey yok ki zaten canım. Belki önce sancın başlar. Açılma olur.
Doğum yapan arkadasımın önce suyu gelince inceden tırstım bana da olur mu diye 2 gün hastanede yatmıs falan sancı gelse en azından sancı varsa açılmada vardır düşüncesi okur rahat olurumSuyun önceden gelecek diye birşey yok ki zaten canım. Belki önce sancın başlar. Açılma olur.
Ay aynen benimde hayalim oHappyMom’da anlatıyolar ya sancılarımı evde çektim hastaneye gittim suyumu patlattılar doğum yaptımhayalim sanırım o
Biz seninle yakınız :) Benim dün ölçmedi ama 22+6da 487 gr 27cm idi. 22+0'da 407 idi. Benim kız biraz ufak kg olarak :) ama bence seninki gayet iyi. Hem kilosu sorun değilKızlar ben de randevuma girip çıktım çok hareketli bir kızım olacak baya hareketli dedi doktoryüzünü de gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin Bu arada 24. Haftadayım kilosu 700 gr 30 cm boyu sizce nasıl
İnşallah canımHappyMom’da anlatıyolar ya sancılarımı evde çektim hastaneye gittim suyumu patlattılar doğum yaptımhayalim sanırım o
Suyunun tamamı boşalıp 2 gün beklememişlerdir herhalde değil miDoğum yapan arkadasımın önce suyu gelince inceden tırstım bana da olur mu diye 2 gün hastanede yatmıs falan sancı gelse en azından sancı varsa açılmada vardır düşüncesi okur rahat olurum
Günlerimiz aynı ve ben hafiften panik olmaya başladım mı ne. Oysa bebek doğana kadar yapmam gereken bi sürü işim vardı
Evet katılıyorum
100 güne düştüm ben mesela
Oy süslü püslü hanım kızın cicileriPanik yok yavaş yavaş ben bugün gelip gidenlere vereceğim hediyelikleri hazırladım artık pek uzun süre oturamıyorum. Etiketleri de yaparım bi ara üstüne işten vakit buluncaIlerleyen zamanda daha da zor oluyor. Malum sezeryan 2 hafta önce olacak doğum. Kıyafetleri aldım yıkamayı ütüyü 8. Aya bıraktım. 1 paket bez aldım biraz ıslak mendil denemek için yoksa ilkine bir sürü prima almıştım pişik yaptı vd sızdırdı üzülmüştüm. Her çocuk aynı değil bi deneyip ona göre stok yaparım ☺ yatağımız ilk bıcırıktan var ona yeni nevresim alacağım nasipse
Su yada nişan gelirse hemen gidilmesi gerekli mi ki yoksa sancıyı mı beklemeliyiz zaman yaklaştıkca stres oluyorum nasıl çıkacak ordan diye
Yok bebege suyu yetecek kadar varmış hepsi gelmemiş 2 gün sonra açılma olmayınca yeterli suni sancıyla desteklemişler 2 gün çektim sancı diyor 2 cm açıklık olmus sadeSuyunun tamamı boşalıp 2 gün beklememişlerdir herhalde değil mi
Stres yapmadan gitmek lazım o zamanSu gelince hemen gitmelisin ama sakin hemen doğum olmaz ama başladı demektir. Nişan için aynı şeyi diyemem bazen o gelip 1 hafta sonrada doğum olabilir ama yine de doğum yapacağın değilse bile en yakın hastaneye gidip bi kontrol etmek gerekir. Ben ilkinde akıntı olunca sonlara doğru hep panik yapıp su zannederdim dr bana su öle gelmez gelince anlarsin demişti sağlam geliyor karıştırılmıyormuş akıntıyla
Şapkalarını yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?