Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bn devlet hastanesine gidiyorum kilosunu soylemiyor doktorm 33. Haftadan sonra kilosunu takip edecegiz dedi meraktan ozele gidip soracagm merak ediyorm yani ne varki soyleseler

Kilosuna kendin baksana kiz o muyane ederken, olctugunde yaziyor EFW diye , ben ekrandan gözümü ayırmıyorum
Çarşamba 1051grdi benim minik.. radarları açın kizlar bakın

Güzele benziyor siz sürdünüz mü nasıl rahat mı

Bizde aldik gecen ay aynısını, hatta çevremden ve arkadaslarimdan alanlar da oldu. Pratik, büyük değil ve şık bence fiyatda e bebek indirimlerinde cok iyi

Kaplamayla boyama aynı olmuyor canım. Evine aldığın diğer mobilyalar boyama mıydı? Kaplamaysa bu kadar kokmuyor zaten.

Su yada nişan gelirse hemen gidilmesi gerekli mi ki yoksa sancıyı mı beklemeliyiz zaman yaklaştıkca stres oluyorum nasıl çıkacak ordan diye
Su ya da nişan geldiyse sancı olmasa da beklemeden gidiyorsunuz bazen açılma oluyor hissetmiyorsunuz. Ben ilk dogumda nişanla gittim 7 cm açılmam vardı 1 saat içinde doğurdum. Sakın beklemeyin.

Kızlar bugün dolgumu yenilettim anestezi falan yapıldı. Doktor bi riski yok dedi ama içim de çok rahat degil var mı dişine bisey yaptıran başka

Ben cok zorlaniyorum artık, oturup kalkmada,
Önceki hamileliklerimi unutmuşum bide yaş olunca şimdi.
Son aylar nasıl gececek bilmem,

Durum sizde de aynı mı
Ben de öyleyim, ufak ufak endişelenmeye başladım. Bugün kalçama öyle bir ağrı girdi ki, canımdan can koptu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…