Bn devlet hastanesine gidiyorum kilosunu soylemiyor doktorm 33. Haftadan sonra kilosunu takip edecegiz dedi meraktan ozele gidip soracagm merak ediyorm yani ne varki soyleseler
Kızlar sanırım bebişin ilk eşyasını alacağım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin e bebekte bebek arabalarına baktık. Kraft marka bebek arabası beğendim. 2500 TL fiyatı vardı ama 23 Şubat'ta indirime girecekmiş çok hafif çift yönlüydü. Ben beğendim.Eki Görüntüle 2591254
Kızlar sanırım bebişin ilk eşyasını alacağım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin e bebekte bebek arabalarına baktık. Kraft marka bebek arabası beğendim. 2500 TL fiyatı vardı ama 23 Şubat'ta indirime girecekmiş ♥ çok hafif çift yönlüydü. Ben beğendim.Eki Görüntüle 2591254
Bizde aldik gecen ay aynısını, hatta çevremden ve arkadaslarimdan alanlar da oldu. Pratik, büyük değil ve şık bence fiyatda e bebek indirimlerinde cok iyi
Bayıldım çok tatlıymış bu da kokuyu bugün birkez daha sorum canım biraz olacağını ama çok olmayacağını söylediler 2 hafta kendileri havalandırıyolarmış doğruysa. Söylediğin yöntemi not aldım ama başedemezsek öyle yapıcaz artık. Ben bütün evimin mobilyalarını yaptırdım ama öyle bi sıkıntı yaşamadım hiç
Umarım bundada yaşamam
Su ya da nişan geldiyse sancı olmasa da beklemeden gidiyorsunuz bazen açılma oluyor hissetmiyorsunuz. Ben ilk dogumda nişanla gittim 7 cm açılmam vardı 1 saat içinde doğurdum. Sakın beklemeyin.