- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
Çok tatlış al gitsin ama biraz büyük al yazın sıcak olur uzunlar
Biraz pahalı geldi ikisini alamam zaten alırsam biriŞapkalarını yerlerKırmızısına bayıldım. Bence iki takımı alma değişik başka birşey görürsün belki birini al ama. Tabi fikir benimki :)
Yeni doğana ihtiyacımız var yaz için bir sürü şey almışım bbek yeni doğduğunda giyecek giysisi yokÇok tatlış al gitsin ama biraz büyük al yazın sıcak olur uzunlar
Sancı gelse ilk daha kolay suyla bebek gelir,herkesin doğumu aynı olmaz,ama doğum hastaneleri özel hastane gibi olmuyor,yollamıyorlar ve sürekli kontrol ediyorlar açılma olsun diye o an anlarsınız zaten ona göre gidersinizYok bebege suyu yetecek kadar varmış hepsi gelmemiş 2 gün sonra açılma olmayınca yeterli suni sancıyla desteklemişler 2 gün çektim sancı diyor 2 cm açıklık olmus sade
Cok iyiymis vallaKızlar bu arada medicalparktan doğum fiyatı aldım. Benim kurum anlaşmam olduğu için 3000 normal 2600 sezaryen dediler. Garip bir şekilde sezeryan daha ucuz. Epidural için ekstra ücret istiyorlar. Bebek yatağı süsleme kapı süsleme, Lohusa şerbeti, 10 poz doğum fotosu da ücretsizmiş. (Bahçelievler- Medicalpark)
Rabbim inşallah hepimize kolay doğumlar sağlarSancı gelse ilk daha kolay suyla bebek gelir,herkesin doğumu aynı olmaz,ama doğum hastaneleri özel hastane gibi olmuyor,yollamıyorlar ve sürekli kontrol ediyorlar açılma olsun diye o an anlarsınız zaten ona göre gidersiniz
Benim eşim de Yusuf hayalim dedi ben de yanına Yekta koydum cnm onunda çocuğu hakkı var içinde kalmasın. Yusuf ta güzel isim ama hiç öyle seslenmedim hep ikisini kullandım sende yanına birşey bulabilirsin. Bunda ben Neva istiyorum eşim hiç istemiyor ama içine sinsin diye Nil Neva koyacağım.kestirip atma Akif güzel isimIyi geceler kızlar.. Bugün eşimle ilk kez isim mevzusunu konuştuk ve anlaşamadık. Eşim akif ismini istiyor. Sen de bi isim koy iki isimli olsun diyo. Ben de başka ortak bi isim bulalım diyorum yanasmiyo. Illa da akif takmış kafayi. Akif ne ya amca ismi dedim. Ben isim falan koymuyorum sen koy o zaman diye sinirlendim. Şimdi konuşmuyoruz
Sendika mı kuzu anlaşman. Burada da medicalparka gidiyorum sendika anlaşmam var ama doğumda geçerli değilmiş 5000 sezeryan için istenen.Kızlar bu arada medicalparktan doğum fiyatı aldım. Benim kurum anlaşmam olduğu için 3000 normal 2600 sezaryen dediler. Garip bir şekilde sezeryan daha ucuz. Epidural için ekstra ücret istiyorlar. Bebek yatağı süsleme kapı süsleme, Lohusa şerbeti, 10 poz doğum fotosu da ücretsizmiş. (Bahçelievler- Medicalpark)
Çok iyiymiş, bana takipli olduğum İstinye Üni. Hastanesi -orası da Medicalpark'a bağlı- normal doğum 6000, sezeryan 7000 dedi. Epidural de ekstra 1000 liraymış. Şimdi doktorum ayrı klinik açtı, 5-6 hastaneyle anlaşması var ama yine bu fiyatın altına düşmez gibime geliyor, hem doktora hem hastaneye ödeme yapılması gerekecek çünkü.Kızlar bu arada medicalparktan doğum fiyatı aldım. Benim kurum anlaşmam olduğu için 3000 normal 2600 sezaryen dediler. Garip bir şekilde sezeryan daha ucuz. Epidural için ekstra ücret istiyorlar. Bebek yatağı süsleme kapı süsleme, Lohusa şerbeti, 10 poz doğum fotosu da ücretsizmiş. (Bahçelievler- Medicalpark)
Amin canımRabbim inşallah hepimize kolay doğumlar sağlar
Geçen ben evime yakın diye oraya gittim öksürükten tahlil ücreti de çok aldılar. Medicalpark o konuda çok iyi 80 tl falan verdim geçende bir ton tahlile. Epidural bana da 1200 tl farkı var ama kurum anlaşmasında ne olur onu anestezi zamanı konuşuruz dedi.Çok iyiymiş, bana takipli olduğum İstinye Üni. Hastanesi -orası da Medicalpark'a bağlı- normal doğum 6000, sezeryan 7000 dedi. Epidural de ekstra 1000 liraymış. Şimdi doktorum ayrı klinik açtı, 5-6 hastaneyle anlaşması var ama yine bu fiyatın altına düşmez gibime geliyor, hem doktora hem hastaneye ödeme yapılması gerekecek çünkü.
Yok canım Meslek örgütü Türkiye Barolar Birliği.Sendika mı kuzu anlaşman. Burada da medicalparka gidiyorum sendika anlaşmam var ama doğumda geçerli değilmiş 5000 sezeryan için istenen.
Benim 21. Haftada 500 gr dı aynen sorun değil zaten sağlıklı gelsinler deBiz seninle yakınız :) Benim dün ölçmedi ama 22+6da 487 gr 27cm idi. 22+0'da 407 idi. Benim kız biraz ufak kg olarak :) ama bence seninki gayet iyi. Hem kilosu sorun değil
Bayıldım çok tatlıymış bu da
Benim kp ismi de muslumAkif aslında güzel bir isim.cnm sen ön ismini koy onu soylersin ne bileyim çınar akif mert akif vs sevdigin bir ismi koyabilirsin bence.benim kocam babasinin ismini vermedi ama müslüm dübu gene guzel
Yamunayi ben de duydum. Sezeryan için de kullanılıyor mu korse? Ben ilk doğumumda kullanmadim faydası oluyor muYamuna için iyi deniyor cnm her ihtimale karşı ince bir çarşaf işe yarıyorasla bağlamam derdim doğumdan sonra lütfen bağlayın diye ağladım
Kullananlar memnun ama sıcakta kaşındırıyor yazmışlar yorumlarda 1 beden incelme garantisi veriyormusYamunayi ben de duydum. Sezeryan için de kullanılıyor mu korse? Ben ilk doğumumda kullanmadim faydası oluyor mu
Coook tatlilar hepsi. Kizlara alternatif cok. Ben de kızımda o kadar çok almıştım ki birsürü de hediye gelmişti. Şimdi oğlumda o kadar çok almadım. 20li hastane çıkışı geldi hediye. Zararın indiriminden eşofman altları aldım. Atlet şeklinde citcitli badiler geldi. Anneanne ve babanne battaniye yelek hirka örüp duruyolar. Kızımdan kalan da hurclar dolusu kıyafetler var. Uygun olanları giydiricem artik.Hepsi minnoş hepsi tatlış bütün gün kıyafet alasım varallah herkese daha güzellerini versin 20 çıtçıtlı almışım 15 alt var 10 civarı tulumlar 3 hastane çıkışı vs ilk 3 aylık full kapasite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?