Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende o ikisi arasında kalmıştım. Kullanım olarak çok yakın sanırım.bizde e bebek indiriminden 1300 e aldık çok teşekkür ederiz sizde güle güle kullanın inşallah

Göbekleri memişleri yağlayan anneler, ben birkaç kez yağlandım giysilerim kötü kötü koktu yağlı yağlı. Ben de bıraktım yağlanmayı. Napıcaz bu işi.
sürdüğüm yağ da vazelin içine konmuş kantaron ve kakao yağı idi.

Ben hindistan ceviziyagi sürüyorum guzel kokuyor. Surdukten sonra da acik sekilde bekliyorum cilt emsin diye sonrasinda kiyafete fazla gecmiyor

Ben lierac kullanıyorum çabuk emiyor atlette leke yapmadı hiç

Ben lierac kullanıyorum çabuk emiyor atlette leke yapmadı hiç
Bende lierac kullanıyorum ama kokusu beni aşırı rahatsız ediyor. Çok kimyasal geldi bana. Bi de ben galiba yağlı hissi seviyorum o yüzden aldım diye kullanıyorum çok memnun değilim. Gerçi daha çatlağım yok osu da iyi ama. Bi de 400 ml almıştım dünya paraya. Bitince bioderma nın çok kuru ciltler için olan kremiyle devam edicem galiba.

Hangi odayı bebek odası için seçerdiniz hanımlar?
Güneş alan balkonsuz oda mı.
Güneş almayan gömme dolaplı balkonlu oda mı.

Benim var evlenmeden önce de vardı hamile olunca daha zor yüzüstü yatıp sallayamıyorum bacagımı
Canim benim esimde vardi 2 yil hic gecmedi. Bu saracoglu onun icin 30 gun hardaltohumu oneriyor. Once 2 kasik sonra 1 oyle biseylerde bi arastir. Cok sukur 1 senedir hic oyle bisey yok unuttuk gitti. Doktorlar hap veriyorlar sakin kullanma. Ama hardal tohumu gercekten cat diye kesti ama 30 gun kuralina uymalisin doktoruna bi sor zarari varmi diye yoksa kesin dene

İki bos oda varsa gunes alan odayi secerdim. Eger diger odayida kullanicaksam kullanma sıklıgım coksa cocuk odasi gomme dolapli oda secerdim canim
İki boş odam var birinde güneş alması cazip geliyor birindeyse gömme dolap tam bebeğe uygun kararsızım.

Zeytinyağı sürüyorum ben kuruduktan sonra örtüyorum göbeciğimi

Yaa hiç duymamıştım doktoruma Bi danışayım ilaç içmeyi pek sevmiyorum zaten çok teşekkür ederim canım benim

Hangi odayı bebek odası için seçerdiniz hanımlar?
Güneş alan balkonsuz oda mı.
Güneş almayan gömme dolaplı balkonlu oda mı.
Güneş alan oda candır Hem de balkonsuzmuş kafan rahat olur. Bu minnaklar ayaklandı mı bir de boyları biraz uzadı mı kendilerini süper kahraman zannediyorlar

Arkadaşlar aranızda hatırladığım kadarıyla avukat vardı Bi konuda danışmam lazım kimlerdi hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…