Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar 65 kilo ile hamile kaldim suan 80 olmusum cok moralim bozuldu. Ekmek hic yemiyorum suan tatlida canım istesede cok az. Daha cok var insallah fazla almam ☹
Ödem olabilir arkadaşım o, su içmeni artır inan çok iyi geliyor. Endişelenmen için söylemiyorum ama tansiyon takibini şu sıra sıkı yap, yüksek tansiyon olduğunda da ödem+kilo artışı oluyor.

Ödem olabilir arkadaşım o, su içmeni artır inan çok iyi geliyor. Endişelenmen için söylemiyorum ama tansiyon takibini şu sıra sıkı yap, yüksek tansiyon olduğunda da ödem+kilo artışı oluyor.
Tansiyonumu surekli olcturuyorum normal cıkıyo suyuda gunde 4 litre iciyorum. Galiba boğazimi tutmam lazim

Bende zibilyon insan geleceğini varsaydığımdan uygun bir hediyelik yaptırırım herhalde. Sukulent çok güzel ama ben zamansız gelen misafir için kaktüs düşünüyorum hatta doğum odasında koltuğa koyacağım ki oturup kalmasınlar. Eşimin yengesinde güne çevirmişlerdi termosla çay falan. Kadının sinirleri bozulmuştu.

Tansiyonumu surekli olcturuyorum normal cıkıyo suyuda gunde 4 litre iciyorum. Galiba boğazimi tutmam lazim
Saatli ve dengeli yemek yemeye çalışırsan bence sorun olmaz. Mesela bana doktor haftada 3 gün kırmızı et 1 gün balık kalan 3 gün bakliyat ve ev yemeği yemelisin demişti. Ben uymaya çalışıyorum. Bir de günde 1 kase yoğurt ye dedi. Süt çok gaz yaptığı için sütü önermedi.

Biz ailelerden başka şehirde yaşıyoruz Allahtan çok gelen olmuyor eş dost akraba olarak. Sadece kendi arkadaşlarımıza dağıtmıştım kızımda. 50 tane yetmişti Yengeye üzüldüm valla düşüncesiz insanlara ayrı kılım.

Bacak aramdaki kemik öyle ağrıyor ki son 3 ay nasıl yürüyeceğim acaba

Kızlar 65 kilo ile hamile kaldim suan 80 olmusum cok moralim bozuldu. Ekmek hic yemiyorum suan tatlida canım istesede cok az. Daha cok var insallah fazla almam ☹
Ya galiba bazı bünyeler çok yemese de fazla kilo alıyor. Ben de 62,3 ile başladım. 71,5 çıktım dünkü kontrolde. Son 1 ay 2,2 kg almışım. Ben bu son ay hakkını vere vere yedim ama. Önceki aylar aldığım kiloları haketmedim.

Dikkat etmeye basladim artik bundan sonra cok almam insallah

Arkadaslar, valla bisey sorucm ama utaniyorum artik.
Bikini bolgesi temizligi nasil yapiyorsunuz. Vallahi sekilden sekle girsem de goremiyorum. Jilet kullaniyorum ama gobekten egilip dogrulamiyorum ki eşim ben yapayim dedi ama utaniyorumda. Banyo zaten doktorum cok girme dedi valla bundan sonrasi biraz eziyet olucak galiba

Bende amann hamileyim diye yedim de yedim aklim basima 80 kiloyu gorunce geldi. Ne yesem yariyo anlamadim artik dikkat etcem

Ayna koy şekerim altına oturarak pozisyonda cırt cıtt alıver

Selam hanimlar size birşey danisacagim. Ateş ölçer kullaniyor musunuz? Tavsiyeniz var mı? Kulaktan mi yoksa eski tip olanlar mi daha iyi randuman sağlıyor Braun, medisana, motorola gibi ürünlere baktim, cok kararsızım. Arkadaslarimda ağırlıklı braun kulaktan kullaniyor. Fiyatları da cok ucuz degil sonucta araştırıp almak istiyorum

Ben kontrolden kontrole alıyorum artık. Ağda yaptırmayı bıraktım çünkü doğumu tetikleyebiliyor. Ama son kontrol öncesi karnım o kadar büyümüştü ki görmeden üst yarısını üstün körü alabildim. Resmen şekilli almış oldum Avrupa usulü

Bende amann hamileyim diye yedim de yedim aklim basima 80 kiloyu gorunce geldi. Ne yesem yariyo anlamadim artik dikkat etcem
Başta koyduğum sadece 10 kilo alma hedefimi, ‘Amaaan beee kaç kere hamile olucaz, doğurunca veririm.” hedefiyle değiştiriyorum

Benimde son kontrolde oyle olmus kendimi aynada uzaktan gorunce farkettim. Hatta boyle şimşek resmi gibi cikmis tobe tobe insallah bana gulmemislerdir cunku ameliyatta 10 kisi vardi

Ben medisana kullanıyorum ilk oğlumun doğumundan beri. Şimdiye kadar gayet iyi çalıştı. Ama bence birden fazla ateş ölçer kullanmak lazım. Ciddi ateş olduğunda sağlama yapmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…