Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hangi odayı bebek odası için seçerdiniz hanımlar?
Güneş alan balkonsuz oda mı.
Güneş almayan gömme dolaplı balkonlu oda mı.
Yaza geliyor doğum ilk aylarda sizin yanınızda olacak büyüdükçe kendi odasında yatmaya başlayacak o zaman kış olmus olacak güneş alan güneşli odada minik rahat eder üşümez

Bende doğumdan sonra alicam bende nodüler guatr vardı ibrhm saraçoğlu dereotu önermişti düzensiz kullanmama rağmen iyi geldi ..ekran görüntüsü aldim

Canım ben banyo sonrası tatlı badem yağı sürüyorum vücut gözenekleri açık olunca hemen emiyor. Çok banyo yapıyorum ama arada gerilince zeytinyağlı krem sürüyorum iz vs olmuyor beklemek lazım biraz masajla kalmıyor

Bende dun bio oil aldim cnm o guzel kokuyor.zaten ikinci oglumda son an catlamistim ondan yadigar

Hangi odayı bebek odası için seçerdiniz hanımlar?
Güneş alan balkonsuz oda mı.
Güneş almayan gömme dolaplı balkonlu oda mı.
Ben tecrübelerimden yola çıkarak farklı yaklaşıcam. Bebek zaten sadece uyurken odasında olacak. Odasının da bu zamanlarda karanlık olması bir avantaj. Güneş alan bir odayı gündüz saatleri karanlık hale getirmek sorun olabilir. Bebek ne kadar karanlık bir ortamda uyursa o kadar iyi büyüme hormonu salgılar.

Cnm ona kalin guneslikle cozum bulur zaten ilk zaman anneyle yatar kuzucuk ama biraz buyunce iceri gune gunes girmesi iyi oyun oynarken falan iyi olur ben seviyorum gunesi

Cnm ona kalin guneslikle cozum bulur zaten ilk zaman anneyle yatar kuzucuk ama biraz buyunce iceri gune gunes girmesi iyi oyun oynarken falan iyi olur ben seviyorum gunesi
Odasında oynarsa mantıklı da bizimki mesela 2 yaşını geçti ama hala oyuncaklarını alıp salonda oynuyor.

Evett zaten bu soruyu sorma sebebim de bi arkadaşımın diğer odaya güneş almaması daha iyi demesiydi. Ya da güneş alan odaya koyu perde alıcaz o şekilde gündüz uykusunu sağlıklı hale getiririz.

Evett zaten bu soruyu sorma sebebim de bi arkadaşımın diğer odaya güneş almaması daha iyi demesiydi. Ya da güneş alan odaya koyu perde alıcaz o şekilde gündüz uykusunu sağlıklı hale getiririz.
İçine hangisi siniyorsa öyle yap en iyisi canım. Bebeğin ve senin için en doğrusuna sen karar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…