Ameliyata mı öyle girmişsin ahahsh. Bence onlar neler neler görmüşlerdir böyle. Belki senin şimşek şekli onlar İçin alelade bir doğum detayıdırBenimde son kontrolde oyle olmus kendimi aynada uzaktan gorunce farkettim. Hatta boyle şimşek resmi gibi cikmis tobe tobe insallah bana gulmemislerdir cunku ameliyatta 10 kisi vardi
Ben simdiye kadar hep ağda yapmıştım. Hamileyken de guvendigim temiz kuaforde tek kullanimlik ağdalardan yaptırdım bu hamileligimde zaten 2. Aydan sonra gobegimin altini goremedigimden kuafore gidiyorum. Kıza hamile oldugum icin heralde tuylerim cok yavas uzuyor hamileligimden beri 2 kere yaptırdım 38.haftada da son yaptırırım. Dogum normal olunca temiz ve rahat oluyor açıkçası. Ama hic agda yapmadiysan kasılma falan sende riskli olabilir bırak eşin yapsın nolcak ki bunun ayıbı olur mu hiçArkadaslar, valla bisey sorucm ama utaniyorum artik.
Bikini bolgesi temizligi nasil yapiyorsunuz. Vallahi sekilden sekle girsem de goremiyorum. Jilet kullaniyorum ama gobekten egilip dogrulamiyorum kieşim ben yapayim dedi ama utaniyorumda. Banyo zaten doktorum cok girme dedi valla bundan sonrasi biraz eziyet olucak galiba
Eşiniz o zaman severek yapar diye düşünüyorumÇomelme pozisyonu da yasak. Alaturka tuvalete bile giremiyorum
Arkadaslar, valla bisey sorucm ama utaniyorum artik.
Bikini bolgesi temizligi nasil yapiyorsunuz. Vallahi sekilden sekle girsem de goremiyorum. Jilet kullaniyorum ama gobekten egilip dogrulamiyorum kieşim ben yapayim dedi ama utaniyorumda. Banyo zaten doktorum cok girme dedi valla bundan sonrasi biraz eziyet olucak galiba
Ayna koy şekerim altına oturarak pozisyonda cırt cıtt alıver
Ben de hindistan cevizinin ilk kokusunu çok seviyorum ama ne yaparsam yapayım kıyafetlerime siniyor ve eşim hiç hoşlanmıyorBen hindistan ceviziyagi sürüyorum guzel kokuyor. Surdukten sonra da acik sekilde bekliyorum cilt emsin diye sonrasinda kiyafete fazla gecmiyor
Arkadaslar, valla bisey sorucm ama utaniyorum artik.
Çözüm boğazı tutmaksa kolay, aman tansiyona bağlı ödem olmasınTansiyonumu surekli olcturuyorum normal cıkıyo suyuda gunde 4 litre iciyorum. Galiba boğazimi tutmam lazim
Eşim yapıyor sağolsun benim temizliği. İlk hamileliğimde de o yapmıştı. Kocam sağolsun yazdırasım var o son traştaArkadaslar, valla bisey sorucm ama utaniyorum artik.
Ben de eşimden utanıyordum ama kanamam olduğu zaman açılmam da olduğu için 5 gün kımıldamadan yattım altıma ördek verdiler. Eşim anneme ben yapacağım dedi. Aldı. Ben biraz üzüldüm utandım tabi ama hastalıkta sağlıkta dedik benden çekinirsen o zaman üzülürüm ben demişti. Geçende de ben temizlik yapıyordum alamıyorsan yapayım ben dedi. Bu arada doktorlar ağda önermiyor senin durumun daha riskli ağda yapma bence.Arkadaslar, valla bisey sorucm ama utaniyorum artik.
Ben mevlut icin inci kupe ve nazar duasi dusunuyorum cnm.hastaneye gelenlere cikolata .Güzel anneler gelen misafirler için hatıra ne vermeyi düşünüyorsunuz. Kızımda küçük bir kese içinde anahtarlık ve çikolata vermiştim. Bu sefer sukulent vermeyi düşünüyorum sizce nasıl olur ?
Ayna kullan cnm hareketli makyaj aynlari oluyorya ayaklinondanArkadaslar, valla bisey sorucm ama utaniyorum artik.
Sonu iyiye gitmeyebilirEşine yaptır en iyisi
Utanma !! görmediği birşey degilki
İnci küpe çok zarif bir hediye olurBen mevlut icin inci kupe ve nazar duasi dusunuyorum cnm.hastaneye gelenlere cikolata .
Benimde hamilelik boyunca cok yavas ve seyrek cikti. Ama yinede doktora giderken insan tedirgin oluyor. Evet haklisin galiba en iyisi eşimden yardim almak olucak.Ben simdiye kadar hep ağda yapmıştım. Hamileyken de guvendigim temiz kuaforde tek kullanimlik ağdalardan yaptırdım bu hamileligimde zaten 2. Aydan sonra gobegimin altini goremedigimden kuafore gidiyorum. Kıza hamile oldugum icin heralde tuylerim cok yavas uzuyor hamileligimden beri 2 kere yaptırdım 38.haftada da son yaptırırım. Dogum normal olunca temiz ve rahat oluyor açıkçası. Ama hic agda yapmadiysan kasılma falan sende riskli olabilir bırak eşin yapsın nolcak ki bunun ayıbı olur mu hiç
Ağrıyı hafifletir benn sezeryan korsesi aldırmıştım sadece kalın almış eşim sıcakladım. Cırt cırtlıydı takması çıkarması kolay incesi varsa alabilsiniz. Öneren doktor var diye biliyorum.Yamunayi ben de duydum. Sezeryan için de kullanılıyor mu korse? Ben ilk doğumumda kullanmadim faydası oluyor mu
Agda nden dogumu tetikliyor ki bn her ay duzenli sire gdiyorm kuafore kendim yapamiyormBen kontrolden kontrole alıyorum artık. Ağda yaptırmayı bıraktım çünkü doğumu tetikleyebiliyor. Ama son kontrol öncesi karnım o kadar büyümüştü ki görmeden üst yarısını üstün körü alabildim. Resmen şekilli almış oldum Avrupa usulü
Hangi odayı bebek odası için seçerdiniz hanımlar?
Güneş alan balkonsuz oda mı.
Güneş almayan gömme dolaplı balkonlu oda mı.
Güneş alan balkonsuz oda.Hangi odayı bebek odası için seçerdiniz hanımlar?
Güneş alan balkonsuz oda mı.
Güneş almayan gömme dolaplı balkonlu oda mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?