Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar bilhassa aynı bele haftada olanlar sürekli bebeğim alt tarafima vuruyor yani sanki çıkacak gibi bı acı sızı oluyo anlatabildim mi bilmiyorum. SiZde oluyor mu bu
Canım aynı haftadayız, bahsettiğin ağrıyı yaşamıyorum. Ama bu tamamen bebenin pozisyonuyla ilgili. Benimki rahim ağzında oturuyor makat geliş. Senin ağrının sebebini ayaklarının orada olması diye okumuştum.

Kossssskooocaaaaaa mohtilazzzzz geliniiiiii nasıl olurrr da kısır yapamazzzzz
Ay ahahahah ne hafıza var sende de yaa
Ben de sahte bilezik vardı 8 ayar biz de bulmuştuk kv gidip hesap sormuştu
nasıl hesap sordu çok merak ediyorum
O ösym sınav ücretlerine nasıl gıcık oluyorum var ya!
Yok ben yarım gramdan bahsettim 70 diye, ben evlendiğimde gram altın 140'dı, çeyrekte 245 liraydı oradan hesapladım. Artık kimseden altın falan gelmez zaten.
Bizde yenidoğan bebeğe altın takmak gibi bir adet yok en yakınlar bile takım alır giysi alır. Kimseye borçlu değilim

Aynen ben evlenirke bile 120 tl falandi ceyrek 2005 ylinda evlendim ben

Evet kullandim. normal bezide kivirinca oluyor cok uzun kullanamiyorlar cok stok yapmayagerek yok ama ilk zaman 7.8 bez kullaniliyor ona gore alinabilir ama dedigim gibi bebise gore degisebilir
O zaman çok da şart değil kızlar anladım

Aslinda dogru olan gidilmemesi kesinlikle ben kucuk bebekli arkadaslarima bile gitmiyirum hadi gittim bisey yapip giderim muhakak yardim ederim bu arkadasimn gelme sebebi bebegime hediye almis hastane cikisi ben almadan getirmek istemis sagolsun

Aslinda dogru olan gidilmemesi kesinlikle ben kucuk bebekli arkadaslarima bile gitmiyirum hadi gittim bisey yapip giderim muhakak yardim ederim bu arkadasimn gelme sebebi bebegime hediye almis hastane cikisi ben almadan getirmek istemis sagolsun
Tamam ozaman affettik arkadasimizn arkadasinii. Tesekkur ederiz yigenlerimizin kiyafetleri icin

dimi dimi keske hergelen bisey getrse
Kutahya da adet her gelen para veriyor ama oyle cok degil 10 20 50 . Biraz kalabalik geliyolar. Tabi ben daha bunu yasamadim duyumuma gore boyle. Bende bunu duyunca sevinmistim. Cunku gelen seyi begeniyosun begenmiyosun ya da zamansiz geliyor. Arkadaslar hediye alsin yaslilar para versin mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…