Benimkinin de yüzü içeri dönük o içeri vurdukça popomda hissediyorumValla gobegimi alttan oyle tutuyorumki sanki dogcaklarda ben tutuyomusum gibi
Valla bizim orada da 50 TL koyarlar genelde. Kendi alsın diye. Gerçekten giydirilmeyecek çok kıyafet geliyor.Kutahya da adet her gelen para veriyor ama oyle cok degil 10 20 50 . Biraz kalabalik geliyolar. Tabi ben daha bunu yasamadim duyumuma gore boyle. Bende bunu duyunca sevinmistim. Cunku gelen seyi begeniyosun begenmiyosun ya da zamansiz geliyor. Arkadaslar hediye alsin yaslilar para versin mis gibi
cumartesi şeker yüklemesi yaptıracağım birisi bana anlatabilir mi acabaa bu süreci, birde ne kadar sürüyor yaptıran sevgili arkadaşlarım
Bazı kan ilaçlarında folik asit var. Mesela ben gyno Ferro kullanıyorum demir B12 folik asit var. Decavit kullanıyorum bir de onda da zibilyon vitamin var. Ağrılarım var diye kalsiyum verdi bir de doktorum.Kan hapı,omega bebeklere iyi kilo yapıyormuş,faydalı bu aylarda öneriyorlar genelde?folik asit 4.ayda bıraktıriyorlar,daha fazla multivitamin içeren haplar daha destekleyici olur bence mesela pregnacare kullanıyorum ben 19 vitaminden oluşuyor,bebeğin kilosunu bilmiyorum ama benim iştahım maşallahı var an desteklesin diye
aynen banada regenesis verdi bana yarıyor bebeğe yaramışmı bilmiyorum:)))Kan hapı,omega bebeklere iyi kilo yapıyormuş,faydalı bu aylarda öneriyorlar genelde?folik asit 4.ayda bıraktıriyorlar,daha fazla multivitamin içeren haplar daha destekleyici olur bence mesela pregnacare kullanıyorum ben 19 vitaminden oluşuyor,bebeğin kilosunu bilmiyorum ama benim iştahım maşallahı var an desteklesin diye
Benim folik asit diye kullandigim gebeligin basindan beri regenesis max işte. Multivitamin diye mi geciyoraynen banada regenesis verdi bana yarıyor bebeğe yaramışmı bilmiyorum:)))
Benim de 50 gr'lık şeker yüklemesinde 188 çıktı, eğer 170'e kadar çıksaydı 75 gr'lık başka bir yükleme yapılacaktı ama gebelik şekeri tanısı koydu doktor bu değerle. Endokrine ve diyetisyene yönlendirdi, şekeri ve gluteni tamamen kestim diyet programına göre. 4-5 gündür ölçüyorum sabah öğle ve akşam, normal çıkıyor. Endokrin doktoru da genelde diyetle düzeliyor, nadir durumlarda insülin veriyoruz dedi. Yarın tekrar kontrolüm var, her gün sabah öğle ve akşam olmak üzere 6 defa ölçüm yapıyorum öğün öncesi ve sonrası. Yemeye dikkat ettikten sonra sorun yaşamadım bakalım doktor ne diyecek.Bazı doktorlar bir saatlik bazıları 3 saatlik yapıyor canım. Önce aç karnına kan veriyorsun. Sonra şekerli bir içecek içiyorsun, sonra 1 saat bekleyip tekrar kan alıyorlar. 3 saat ise bunu 2 kez daha yapıyorsun.
Benim şekerim yüksek çıktı160çıktı 1 saatlik. 2 hafta şeker ölçecem şimdi sonra nolcak bakalım.
Şekeri yüksek çıkan arkadaşlar sizin kaç çıktı, doktorunuz ne uyguluyor?
Bende hep alt kısımda hareketlilik hissediyodum acı gibi değil ama gümbürtü gibi ayakları sanıyodum baş geliş duruyomuş sanırım elleri dirsekleri orada hissettiklerim. Doktora aşağıda mı bebek dedim yoo dedi ama hareketler hep aşağıda heralde hiç çıkmadan doğacak çıkası yokCanım aynı haftadayız, bahsettiğin ağrıyı yaşamıyorum. Ama bu tamamen bebenin pozisyonuyla ilgili. Benimki rahim ağzında oturuyor makat geliş. Senin ağrının sebebini ayaklarının orada olması diye okumuştum.
Ay ahahahah ne hafıza var sende de yaa
nasıl hesap sordu çok merak ediyorum
O ösym sınav ücretlerine nasıl gıcık oluyorum var ya!
Bizde yenidoğan bebeğe altın takmak gibi bir adet yok en yakınlar bile takım alır giysi alır. Kimseye borçlu değilim
Benim 163 çıktı henüz doktora gitmedim 75 lik yaptırmıştım. Salı günü gidicem. Evde mi takip yapıyosun cihazla ?Bazı doktorlar bir saatlik bazıları 3 saatlik yapıyor canım. Önce aç karnına kan veriyorsun. Sonra şekerli bir içecek içiyorsun, sonra 1 saat bekleyip tekrar kan alıyorlar. 3 saat ise bunu 2 kez daha yapıyorsun.
Benim şekerim yüksek çıktı160çıktı 1 saatlik. 2 hafta şeker ölçecem şimdi sonra nolcak bakalım.
Şekeri yüksek çıkan arkadaşlar sizin kaç çıktı, doktorunuz ne uyguluyor?
Benim de son 2 haftadir canim cok fazla kahve istiyor. Cay konusunda hiç kısmıyorum gunde 8-9 bardak iciyorumdur açık olarak. İcmesem iyi aslında da hamileyken sigarayı bırakınca agzın boş kalsın istemiyosun sanırım surekli bisey yeme icme istegi var
D9ktorum ilaçlara karşıydı kan magnezyum ve folik vermişti 12.haftaya kadar folik sonra kan ve magnezyum a başlatmıştı hatta kan ilacını doğumdan sonra da kullandirdiİkiz gebelikte sonuna kadar devam dedi doktorum
Benim de göbek deliğimin altındaBende hep alt kısımda hareketlilik hissediyodum acı gibi değil ama gümbürtü gibi ayakları sanıyodum baş geliş duruyomuş sanırım elleri dirsekleri orada hissettiklerim. Doktora aşağıda mı bebek dedim yoo dedi ama hareketler hep aşağıda heralde hiç çıkmadan doğacak çıkası yok
Folik asit diye bana en basinda regenesis max vermisti ilk doktor. Sonrakide hic degistirmedi galiba. Bide ferro sanol diye kan hapi kullandiriyor simdi magnezyum verdi ameliyattan sonra. Kan hapina hamilelikten sonra biraz deveam ediliyomus bende oyle duymustum.D9ktorum ilaçlara karşıydı kan magnezyum ve folik vermişti 12.haftaya kadar folik sonra kan ve magnezyum a başlatmıştı hatta kan ilacını doğumdan sonra da kullandirdi
Bende bıraktım sigarayı ama herkes doğurur doğurmaz tekrar başlarsın dediler koktum baya çünkü başlamak istemiyorum günde 1 paket içiyordumaynen canım bunlar hep sigaranın yerinin doldurulamayisindan.. Nasıl bir illetse geceleri rüyamda içiyorum
Bende 40 i çıkmadan gitmek istemem hatta eşimin bi arkadaşı sürekli çağırdı gelin diye ben hem kendisine hem eşine arayıp 40indan sonra geliriz şimdi bebek hem hassas hem gelen giden insanı biraz yorup boğuyor sen bi kendine gel bebeğe adapte ol nasılsa geliriz dedimAslinda dogru olan gidilmemesi kesinlikle ben kucuk bebekli arkadaslarima bile gitmiyirum hadi gittim bisey yapip giderim muhakak yardim ederim bu arkadasimn gelme sebebi bebegime hediye almis hastane cikisi ben almadan getirmek istemis sagolsun
Bende bıraktım sigarayı ama herkes doğurur doğurmaz tekrar başlarsın dediler koktum baya çünkü başlamak istemiyorum günde 1 paket içiyordum
Magnezyum zaten hem ağrıları hemde kasılmaları azaltiyorFolik asit diye bana en basinda regenesis max vermisti ilk doktor. Sonrakide hic degistirmedi galiba. Bide ferro sanol diye kan hapi kullandiriyor simdi magnezyum verdi ameliyattan sonra. Kan hapina hamilelikten sonra biraz deveam ediliyomus bende oyle duymustum.
Doğuma girerken personelden birine vermiştim tel ve resim çekmişlerdi bugün eski resimlere baktım be kadar miniklermis kuzularım şimdi kocaman olduŞunu gördükçe gülüyorumyaparken bana mı sordunuz fotosu bu. Kesin benim kız da böyle doğar. Anne karnında İsviçre Norveç bekliyordu napsın garibim
Eki Görüntüle 2593848
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?