Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Altin zor kizlar kimse kolay kolay takmaz cogu kiyafet alir

cumartesi şeker yüklemesi yaptıracağım birisi bana anlatabilir mi acabaa bu süreci, birde ne kadar sürüyor yaptıran sevgili arkadaşlarım
Canim doktoruna bağlı
İlk hamileligimde 50 lik yaptırdı doktorum
Aç karnına kan verip ,elmalı gazoz gibi bir şey içtim 5 dakika içinde 1 saat sonra tekrar kana bakıldi
Bunda 75 lik yaptı doktorum
Aç karnına kan
Arkasından içecek
1.saat kan
Arkasından 1 saat sonra yine kan
2 2,5 saati buluyor yani bekleme surene göre
Ya da 1 1,5 saat

Evren bize karşı anasını satayım bi çocuk doğurucaz altın uçmuş gitmiş, kim altın takacak bizeeeeee yetkililere sesleniyorummm
İlk oğlumda 1y tane gelmişti,Bu oğlum da en fazla 4 tane gelir,ikincilere hem daha az hemde altın ikiye katladı fiyatı 4 sene önceyle

Valla kimseden bi beklentim yok eşime gümüş bi biletlik beğenmiştim onu söyledim al diye doğum günümde onu bile almadı.yani altını geçtim.ev borcu araba borcu derken adam tek başına debeleniyor bende evde elimden geldiğince tasarruf etmeye çalışıyorum ama herşey çok pahalı daha bebeğe bez ve kendime depent alacam bir türlü çıkıp alamadım nette sipariş verecem ha bir de mayısta kpss başvurusu var 200 tl üzeri ona yatiracaz gelen şakır şakır gidiyor

Benim düğün zamanı, 2 sene 4 ay oldu 70 liraydı sanırım Altın dört nala gidiyor vay anasını
Benim çocuklar 2.5 yaşında onlar doğduğunda altın 200 üzeriydi yanlışın var o zaman benim ailem tarafından 4 çeyrek taktılar kv hastanedeki doğum paramı verdi 2000 tl onun dışında onun ailesinden doğru düzgün bisey gelmedi

58.8 kg olmusum.
48 ile hamile kaldim. Ameliyat oncesi 61 dim. 13 gun oldu. Noldu ya. Hep yatiyorum. Bebeklerimdemi kilo almadi acaba
Al işte bi dahaki randevuya kadar kafaya takcak bisey buldum
Canım.lutfen böyle düşünme
Belki o Zaman ödem vardı vücudunda
Hem 9 ay ksuup hiç kilo almayanalr ,kocaman bebek doğuranlar var
Her türlü aliyordur onlar kilo merak w,

Yok ben yarım gramdan bahsettim 70 diye, ben evlendiğimde gram altın 140'dı, çeyrekte 245 liraydı oradan hesapladım. Artık kimseden altın falan gelmez zaten.

Geçen aydan bu yana kız benim iligimi kemigimi sömürmüş
b12, demir yerlerde
Bende aksam su kanepeden nasil kalkamiyorum diyorum esime.
Saat 8 den sonra cevrimdisiyim resmen kanepelerden topluyor esim her aksam.
Her yerim dokuluyordu.
Ama degerlerim gecen ay iyiydi diye hic aklima gelmedi.
demir ilacima devam ediyorum oysa
Ömrumde yemegim kadar badem, ceviz, süt, pekmez, meyve, kuru meyve yiyip iciyorum oysa.

Yarin bakim doktor ne verecek
Ciğer alicam yarin kendime.

Umarım değerlerin düşmemiştir
Şekeri 26+6 da yaptırdım 28 e kadar zamanı var diye biliyorum

Evren bize karşı anasını satayım bi çocuk doğurucaz altın uçmuş gitmiş, kim altın takacak bizeeeeee yetkililere sesleniyorummm
Bende 7 tane ceyrek bekliyorum yani gelecek yerler bunlar.
Gr gelir 2-3 tanede gerisi kiyafet olur.

Altin takilacak yerler cikiyor ama ya nasil yapip takariz bilmiyorum.
Gr. takiyoruz bizde artik doganlara, dugunlere.
313tl olmus gr.

Benim de son 2 haftadir canim cok fazla kahve istiyor. Cay konusunda hiç kısmıyorum gunde 8-9 bardak iciyorumdur açık olarak. İcmesem iyi aslında da hamileyken sigarayı bırakınca agzın boş kalsın istemiyosun sanırım surekli bisey yeme icme istegi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…