Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kan hapi ve folik asit yeterlidir insallah
Kan hapı,omega bebeklere iyi kilo yapıyormuş,faydalı bu aylarda öneriyorlar genelde?folik asit 4.ayda bıraktıriyorlar,daha fazla multivitamin içeren haplar daha destekleyici olur bence mesela pregnacare kullanıyorum ben 19 vitaminden oluşuyor,bebeğin kilosunu bilmiyorum ama benim iştahım maşallahı var an desteklesin diye

Öyle cnm kalpleri kararmis artik onlarin. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorundalar.biz onlardan sevgi istemiyoruz zatende en azindan saygi kismini yapabilirseler yeter
Hayatta mutsuz olan ve icinde biseyler eksik kalan esiyle mutsuz olan kompleksleri olan veya baska bir sürü sebepten dolayı insanlar huysuz kıskanc haset fesat olabiliyor. Saygı göstermek falan ust duzey olgun insan davranisidir. Cahille de ugrasmak zor vesselam.

İkiz gebelikte sonuna kadar devam dedi doktorum
Oceans mommy diye multivitamin ilacı var içinde tüm vitaminler ve omaga 3 var doktoruna sor Bi kullanabilir miyim diye ben yeterince beslenemediğim için decavit tarzında vitamin ialcı içiyorum bebek kilo alsın diye

Benim folik asitin icinde de vitaminler var. Belki doktorum o yuzden ekstra vitamin vermek istememis olabilir. Ekstra decavit verdi onu da unutuyorum ya kullanamadim

Oceans mommy diye multivitamin ilacı var içinde tüm vitaminler ve omaga 3 var doktoruna sor Bi kullanabilir miyim diye ben yeterince beslenemediğim için decavit tarzında vitamin ialcı içiyorum bebek kilo alsın diye
Bu gidisimde sorayim bari. Gerci ben yakin zamanda dogurcakmisim gibi hissediyorum ama

Evet kız Ben ki 26 yaşına kadar yemek yapmamış insan, şimdi hamburger ekmeğinden tut, profiterole, gözlemeye, brownie'ye herşeyi yapıyorum. Demek ki içimde büyüüük bir cevher taşımışım
Bende hiç yemek yapmamıs biri olarak yenecek tarzda yemeklerim var ama tatlı kek kurabiye yapmayı beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…