Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Ben 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum.
Bu gece ilk defa ölçtüm canım yemek sonrası bi saat sonra 101 çıktı. İyi dimi?
2 haftalık takipte kötü çıkarsa ne isticek bizim doktor da bilmiyorum. O zaman iki ihtimal var? Ya bidaha yükleme ister yada endokrinoloji ve diyetisyene yönlendirir.

Aynen canım gayet iyi, 140'a kadar normal. Sana da muhtemelen diyet yap ve sürekli kontrol et diyecektir benim gibi çünkü dikkat ettiğinde düşmüş seninki de. Ben şeker ve beyaz ekmek çok tüketiyordum muhtemelen onlar tetikledi.

InşaAllah hepimizin kısmetinden çıkar bu sigara ..çünkü eşim de sigara içmiyor ve çok kızıyordu bana bakalim zaman ne gösterecek

Sagol canım iyiyiz. Eskişehir kaçamağı yaptık Kütahya dan geçerken andım seni agırlaşıyorum artık daha da kımıldayamam Bi yere dogum dan önce Bi gezelim dedik.

Anca bu saatlerde göz atabiliyorum şeker çıktı diyet ve ölçüm yapıyorum zaten ilk gebelikte vardı ondan sürpriz olmadı bana. Eksikleri tamamladım sayılır Bi güç bulduğum da yıkayıp çanta hazırlıgımı tamamlıcam inş. İçeride harp çıkıyor 4 ayak 4 el tepiklemesi zormuş gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun. Bize 2 kat sabır güç versin senin nasıl gidiyor. Hazırladın mı çantanı?

Hanımlar bir şey farkettim, ben gebelik şekeri çıkmadan önce her gün 1 tane muz yiyordum ve belirgin kas ağrılarım ve kramplarım yoktu bir süredir magnezyum ve kalsiyum almamama rağmen. Ne zaman ki şeker çıktı ve diyete başladım, yaklaşık 1 haftadır muzu bıraktım ve bu ağrılar öyle bir hal aldı ki geceleri uyuyamıyorum. Bu tarz sorunlarınız oluyorsa mutlaka 1 tane muz yiyin çok etkisi oluyormuş onu anladım.

Tesaduf ama bugun gelen arkadasim kutahyaliydi hic oyle birsey yok onlarda yerlisi butun ailesi felan orda ama

Aynen oyle ramazanda dogum yapicam dye seviniyorum dusuncesiz insanlara ikram derdim olmayacak gelsinler ve gitsinler tek dusundren dahada anlayissizlarin gelip yegen torun gorme bahanesiyle kalmasi hizmet beklemesi ki yapmiycam cok net im bu konuda 2. bayram gunu akaraba ziyareti 40 m cikmamos olucagi ivin kimse israr etmez sanirim gel dye bizim aileler sehir disinda hep en azi 4 saatlik yolculuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…