Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hrpsi alina bilir cnm o dolap ise yarar ilerde boyasiydi kagidiydi koyar icine simdide bez vs koyabiiirsin

Iftara gelmesinler cnm

Günaydınn hanımlar şimdiden herkese mutlu güzel haftasonları olsun inşallah

5gündür ev toparlıyorum bütün gardrop çekmece mutfak dolaplarının içleri balkon dolapları bitirdim bugün ütü ve banyo dolaplarının içini yapıp bitircem. Sık değil ama 2-3 ayda dip köşe olsun diye temizlikçi alırım yarın gelicek kadın o gelmeden tüm dolap içleri bitsin istedim bende bittim eşimde zaten kadın gelecek sen yapma diyo sanki kadın dolap içine giricek.. erkeklerin temizlik anlayışı sadece süpür silden ibaret, öyle olsa hergün 15dk süpürge tut tamam.. kızımında son 2 üst azı dişi patlamış dün tümgün ağladı..

Ay ne iyi yapmışsın
Benim de yapmam lazım bir ara

ay sorma ben çatladım galiba göremiyorum ki altları. ve akşam çok geç yattım yarın temizlik için abla gelecek diye etrafı toplamaktan

Yaa.canim benimmm hemmen gelip molayi benimle verseydin. Gobekleri tokustururduk
Sorma savaslari, benimde oyle. Korkuyorum güldür güldür oluyor bazen. Geceleri saga yatsam sagdaki sola yatsam soldaki. Bi taraftan oksuyorum bi taraftan okuyorum uyuyup kaliyorum. İnan tuvalete kalkinca yavasca kalkiyorum uyanmasinlar diye cook guzel, biraz da korkunc oluyor
Cantayi bende dusunuyorum. Ama ayakta duramadigim icin ütüleyecek yoldaş lazim. Bide sanki hazirlarsam paldir küldür gidecekmisim gibi hastaneye. 2şer hastane cikisim var. Sanirim yetmicek kendiminde 2 pijama 1 gecelik. Gogus pompasi bez. Benim canta bu kadar. Sacma sapan alisveris yaptim gittim kot pantalon falan aldim bebislere

Tesaduf ama bugun gelen arkadasim kutahyaliydi hic oyle birsey yok onlarda yerlisi butun ailesi felan orda ama
Aa, vallahi ben 2 3 anca gördüm. Bide benim bildigim bebek mevludu derler ya da hayirli olsuna gidiyoruz derler. Bunlar doğuya gidiyoruz diyolar. Buralar cok degisik. Kendi iclerinde de degisikler.
Ben baya yadirgamistim dir dir dir herseye laf ediyodum ta ki hamilelik haberimi alasiya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…