Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet ben de ekmek yiyordum. Sabahları tost yiyordum. 2 gün bıraktım. Düzeldi. İçim rahatladı valla. Yoksa korkunç bir diyet yapmak istemiyorum

6 gün önce ebebekten verdiğim sipariş iki gün önce kargoya verildi yazıyor. Ama hala kargo takibe tıklayınca kayıt yok diyor
Var mı kızlar aynı durumda olan. Ebebeğe gıcıklandım.

6 gün önce ebebekten verdiğim sipariş iki gün önce kargoya verildi yazıyor. Ama hala kargo takibe tıklayınca kayıt yok diyor

Evet ben kargo nerde diye cebellenirken bi baktım kargo geldi iş yerine. Ups çok güncellemiyor ama getiriyorlar hemen

Ben de Koton'dan bunları almıştım, ilk defa bebek bölümünden bir şey aldım merak ediyordum kalitesini. Fiyat-kalite açısından bir lcw olamasa da fena değiller, her biri 10-15 lira arasına geldi. Yalnız çok geç gönderdiler 10-12 gün arası sürdü gelmesi, tam ümidi kesmiştim gelmeyecek diye.

Bu arada :)

Kocalardan bebiş hediyesi isteyelim he unutmayalım. Taşıma ücreti Altın yüksek de ben şunu istedim. Bebekle ev süpürme işkence olacak benim yapım alerjik bebek de öyle olur büyük ihtimal.

Seker yuklemesi icin geldim.
Prenses 1.200 olmus
boyuda 36cm.

Oglum 3.450 dogmustu.
Ama kız icin okadar olmicak 3-3.200 falan olur dedi doktor.
yuzunu gostermedi ellerini yuzune kapadi bi de sirtini döndü

Benim kilomu yine fazla buldu, diyet listesi verdi doktor.
Cok az yiyorun niye boyle oluyo anlamadim.

canım bende Trendyol e-bebek magazasindan almıştım.MNG kargoda kargom kayboldu.. Trendyol sorumluluk almadı, kargo firmasi kargoyu bulamadı.sonra iade süreci baslattigim gun kargom geldi....

Buyumekte olan miyomda olabilir. Benimde sag tarafta agri vardi, meger miyom buyumus.
Doktordan rapor alamazmisiniz?
ultrasonla bebeğe baktı canım hiç öyle miyom falan demedi bişe rapor işleri sıkıntılı heyet almak gerekir onu da ölüme yakın veriolar artık yani

idrar tahlili yaptır canım doktoruna enfeksiyondan şüphelendiğini soyle
onu da yaptırıorum üroloji doktoruna o da diyor ki ilaca gerek yok bol su iç ok kib bye valla ben burda delirmeden doğurursam sağlıkla inşallah nasipse kısmetse karambole hamilelik yaşıyorum resmen

Taşıma ücreti nedir yaaa güldürüyosun beni

ben koton baby'den cok memnundum.koton kids icin aynisini soyleyemem.gule güle giysin minnoş

Hariiiiiikaaaalarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…