Aynen canım gayet iyi, 140'a kadar normal. Sana da muhtemelen diyet yap ve sürekli kontrol et diyecektir benim gibi çünkü dikkat ettiğinde düşmüş seninki de. Ben şeker ve beyaz ekmek çok tüketiyordum muhtemelen onlar tetikledi.
6 gün önce ebebekten verdiğim sipariş iki gün önce kargoya verildi yazıyor. Ama hala kargo takibe tıklayınca kayıt yok diyor
Var mı kızlar aynı durumda olan. Ebebeğe gıcıklandım.
6 gün önce ebebekten verdiğim sipariş iki gün önce kargoya verildi yazıyor. Ama hala kargo takibe tıklayınca kayıt yok diyor
Miden yanmasaydı şoktan hisse senedi alırdın selo senden korkuyom ben. Çok güzel şeyler ama vallahi iyi yapmışsın. Sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah.
Ben de Koton'dan bunları almıştım, ilk defa bebek bölümünden bir şey aldım merak ediyordum kalitesini. Fiyat-kalite açısından bir lcw olamasa da fena değiller, her biri 10-15 lira arasına geldi. Yalnız çok geç gönderdiler 10-12 gün arası sürdü gelmesi, tam ümidi kesmiştim gelmeyecek diye.
Kocalardan bebiş hediyesi isteyelim he unutmayalım. Taşıma ücreti Altın yüksek de ben şunu istedim. Bebekle ev süpürme işkence olacak benim yapım alerjik bebek de öyle olur büyük ihtimal.
onu da yaptırıorum üroloji doktoruna o da diyor ki ilaca gerek yok bol su iç ok kib bye valla ben burda delirmeden doğurursam sağlıkla inşallah nasipse kısmetse karambole hamilelik yaşıyorum resmen
Kocalardan bebiş hediyesi isteyelim he unutmayalım. Taşıma ücreti Altın yüksek de ben şunu istedim. Bebekle ev süpürme işkence olacak benim yapım alerjik bebek de öyle olur büyük ihtimal.
Ben de Koton'dan bunları almıştım, ilk defa bebek bölümünden bir şey aldım merak ediyordum kalitesini. Fiyat-kalite açısından bir lcw olamasa da fena değiller, her biri 10-15 lira arasına geldi. Yalnız çok geç gönderdiler 10-12 gün arası sürdü gelmesi, tam ümidi kesmiştim gelmeyecek diye.