Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
günaydın kızlar dün hiç beklemediğim bir anda terfi maili geldi çok mutlu oldum :) müdürüm ilk önce evelsi gün ünvanımı sordu dünde dışarıdaydı,sicilimi işe giriş yılımı osrdu söyledim sebebini sordum söylemedi ben tabi felaket senaryoları ürettim.norm fazlasıyım zaten bide hamileyim beni kesin gönderecekelr dedim.Sonra 5 dk içinde mail geldi akşam yanına çıktım teşekkür ettim hakediyordun terfini verdik dedi çok dua ettim Allah razı olsun,inşallah doğumdan sonrada bu şubeye gelirim

Motoru bozuyosa bamya yiyeyim
Kız senin aldığın 2 kilo da gitmiş olmasın bi tartılsana
Sonra bu kız niye kilo alamıyor. 2.3 kg idi son tartıldığımda 2.1 e düşmüş. Kontrole kadar 3 3.5 yapsam da doktorum azarlamasa diyorum. Tek güzel yanı ödemim hiç olmadı ama suya doymuyorum bu saate kadar 1lt geçmişim bile.

Ne güzel çok sevindim senin adına, bebek uğurlu gelmiş bak. Ben de atama bekliyorum tercih verdim, inşallah darısı başıma doğurmadan atanırım.

Ooooooo hayırlııııı olsunnnnnn.. vallahi terfi tatlısını isterizzzzzzz hiç kaçamazsınnnn.

Kolaysa onlar taşısın diycem de benim koca göbişli daha bu hafta onun göbeğini geçtim arada tokuşturuyoruz Zayıf ama göbek var onda baya yine de ben taşıyorum ve kız bebek onu daha çok sevecek

Benimki de aramızda 2 hafta var diyor, bir yeri ağırınca bu haftalarda normal demi demez mi bi de kızım en çok onu sevsin istiyorum.. ben rahmetli babama aşıktım çünkü.

Vay ben 300 ml içtim bu saate kadar. Günde kaç lt içiyosun kaç kez tuvalete çıkuyosun

Vay ben 300 ml içtim bu saate kadar. Günde kaç lt içiyosun kaç kez tuvalete çıkuyosun
Akşam azaltıyorum 8 den sonra. Ama 3-3.5 lt garanti. Saat 8 gibi 2.7 falan oluyor ondan sonra yatana kadar sadece ilaçla içiyorum. Ama sabah kalktığımda ağzım kuruyor. İşin garip yanı gece 1 kere lavaboya kalkıyorum. Şeker yüklemesinden korkuyorum o yüzden.

Benimki sabah akşam kendi süpürür yine almaz bunu güvenmez bikere adam takıntılı titiz ama bana kalsa hemen alırım çok çok memnun olan arkadaşlarım var kullanan.

Gunaydin canlarrr nasilsiniz iyisinizdir insallah iyi olalım.bende yarindr gidecektim dr yokmus pazartesi gidecegim neyse azicik buyumus olurbugun cocugu okula biraktim donuste bime gittim 5.95 ti sanirim cingirak aldim birde sampuan koymak icin organizer aldim kizimin yagini sampuanini vs koymak icin guzel.dun internetten aldigim seylerden bazilari geldi ayy sona dogru yaklasiyoruz benim ikinci oglum bana cok duskun abisini sevsem hemen gelir benide sev der esim diyor alistir poyrazi iyi tamam da yapisi o cocugumun.abimiz gram kiskanmaz ama poyrazla guzel film cevirecegiz sanirim

Aaaa şimdi jeton düştü bak bendeeee,kocam kac gundur altın da yukseldı,şöyle yukseldı boyle yukseldı dıyor hep,kızımda bılezık almıştı,bunda bekleme mı dıyor acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…