Kolaysa onlar taşısınTaşıma ücreti nedir yaaagüldürüyosun beni
Motoru bozuyosa bamya yiyeyimGünaydın;
Dünkü bamya yüzünden sanırım motoru bozmuşum Bir gün iyi kalkmadım sabaha. Neyse içimdeki kötülükleri attım diyeyim gideyim de muz yiyeyim bari.
Sonra bu kız niye kilo alamıyor.Motoru bozuyosa bamya yiyeyim
Kız senin aldığın 2 kilo da gitmiş olmasın bi tartılsana
Ne güzel çok sevindim senin adına, bebek uğurlu gelmiş bak. Ben de atama bekliyorum tercih verdim, inşallah darısı başıma doğurmadan atanırım.günaydın kızlar dün hiç beklemediğim bir anda terfi maili geldi çok mutlu oldum :) müdürüm ilk önce evelsi gün ünvanımı sordu dünde dışarıdaydı,sicilimi işe giriş yılımı osrdu söyledim sebebini sordum söylemedi ben tabi felaket senaryoları ürettim.norm fazlasıyım zaten bide hamileyim beni kesin gönderecekelr dedim.Sonra 5 dk içinde mail geldi akşam yanına çıktım teşekkür ettim hakediyordun terfini verdik dedi çok dua ettim Allah razı olsun,inşallah doğumdan sonrada bu şubeye gelirim
Bu ara sindirim sorunun varsa kuru kayısıyı geceden sıcak suya koy sabah aç karna iç ve ye. Sonra yemek ye. İşe yarıyor.Motoru bozuyosa bamya yiyeyim
Kız senin aldığın 2 kilo da gitmiş olmasın bi tartılsana
günaydın kızlar dün hiç beklemediğim bir anda terfi maili geldi çok mutlu oldum :) müdürüm ilk önce evelsi gün ünvanımı sordu dünde dışarıdaydı,sicilimi işe giriş yılımı osrdu söyledim sebebini sordum söylemedi ben tabi felaket senaryoları ürettim.norm fazlasıyım zaten bide hamileyim beni kesin gönderecekelr dedim.Sonra 5 dk içinde mail geldi akşam yanına çıktım teşekkür ettim hakediyordun terfini verdik dedi çok dua ettim Allah razı olsun,inşallah doğumdan sonrada bu şubeye gelirim
Kolaysa onlar taşısındiycem de benim koca göbişli daha bu hafta onun göbeğini geçtim arada tokuşturuyoruz Zayıf ama göbek var onda baya yine de ben taşıyorum ve kız bebek onu daha çok sevecek
Vay ben 300 ml içtim bu saate kadar. Günde kaç lt içiyosun kaç kez tuvalete çıkuyosunSonra bu kız niye kilo alamıyor.2.3 kg idi son tartıldığımda 2.1 e düşmüş. Kontrole kadar 3 3.5 yapsam da doktorum azarlamasa diyorum. Tek güzel yanı ödemim hiç olmadı ama suya doymuyorum bu saate kadar 1lt geçmişim bile.
Akşam azaltıyorum 8 den sonra. Ama 3-3.5 lt garanti. Saat 8 gibi 2.7 falan oluyor ondan sonra yatana kadar sadece ilaçla içiyorum. Ama sabah kalktığımda ağzım kuruyor. İşin garip yanı gece 1 kere lavaboya kalkıyorum. Şeker yüklemesinden korkuyorum o yüzden.Vay ben 300 ml içtim bu saate kadar. Günde kaç lt içiyosun kaç kez tuvalete çıkuyosun
Başın sağolsun. Babalar kızlar için hep ayrıdır.Benimki de aramızda 2 hafta var diyor, bir yeri ağırınca bu haftalarda normal demi demez mi bi dekızım en çok onu sevsin istiyorum.. ben rahmetli babama aşıktım çünkü.
Sen kesin miniciksindir ama canımmm. Ben zaten üçççççççç haneli rakamlarla başladım. Hedefim 7 idiKotu değil canım ya
Hem haftan benden ileri ,hem de daha az almışsın benden
Benimki sabah akşam kendi süpürür yine almaz bunuBu arada :)
Kocalardan bebiş hediyesi isteyelim he unutmayalım. Taşıma ücretiAltın yüksek de ben şunu istedim. Bebekle ev süpürme işkence olacak benim yapım alerjik bebek de öyle olur büyük ihtimal.
Robot Süpürge - Akıllı Süpürge Fiyatları ve Modelleri - n11
Robot Süpürge ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Robot Süpürge çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sen kesin miniciksindir ama canımmm. Ben zaten üçççççççç haneli rakamlarla başladım. Hedefim 7 idi10 la hedefe varsam bari
Gece çok horlamışım beyfendi uyuyamamış
Oy böyle okuyunca tüylerim diken diken oluyo günler geçiyor koşarcasınaayy sona dogru yaklasiyoruz
Oh oh hamileliğin zorluğunu tek analar mı çekecekAaaaa bendeeeee... korktum diyor çok şiddetliymiş
Aaaa şimdi jeton düştü bak bendeeee,kocam kac gundur altın da yukseldı,şöyle yukseldı boyle yukseldı dıyor hep,kızımda bılezık almıştı,bunda bekleme mı dıyor acabaaaaBu arada :)
Kocalardan bebiş hediyesi isteyelim he unutmayalım. Taşıma ücretiAltın yüksek de ben şunu istedim. Bebekle ev süpürme işkence olacak benim yapım alerjik bebek de öyle olur büyük ihtimal.
Robot Süpürge - Akıllı Süpürge Fiyatları ve Modelleri - n11
Robot Süpürge ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Robot Süpürge çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?