Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Oh oh hamileliğin zorluğunu tek analar mı çekecek
Midemdeki yangının yarısı onda olsa hayatla bağlantısını keserdi

Kız benim kocam benle yaşıyor herşeyi ben ona kıyamam hiç. Onun sayesinde kilo almıyorum,tatlı tatlı dengeliyoruz herşeyimi. Ahh çırpı bacaklım benimmmm..

Bu konuda kader arkadaşıyız. Ben pazarteasi 30uncu haftaya başlıcam ve 3 kilo aldım. Sen de duurm ne?
Of of kendimi daha fena hissettim şimdi ben Pazar günü 29. Haftaya başlıcam ve toplamda aldığım kilo 6 buçukkkkkkkk 2 hafta öncesine kadar 4 kilodaydım ama karın çevresi geride güzel beslen bol protein diyince ben tabi
Bi abarttım ballı sütler, havuç suyu, bol protein, bol meyve ( bol karbonhidrat ). Ben zaten nefes alsam kilo alıyorum. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek

Doktorlar bize 7 sınırı verirken tolerans koymuştur bence kuzum. 7 kiloyu geçersek dövmezler ya canımm insanızzz hamileyizzz ve açızzzzz

Aaaa şimdi jeton düştü bak bendeeee,kocam kac gundur altın da yukseldı,şöyle yukseldı boyle yukseldı dıyor hep,kızımda bılezık almıştı,bunda bekleme mı dıyor acabaaaa
o yolunu yapıyor da sen anlamamışsın Altın alsa noluyor yine sıkışınca ev için satıyorsun. Yararlı şeylere yatırım yapın.

Doktorlar bize 7 sınırı verirken tolerans koymuştur bence kuzum. 7 kiloyu geçersek dövmezler ya canımm insanızzz hamileyizzz ve açızzzzz
Bir tek benim doktorum kilo seviyor sanırım. Bana kilolu olsan 10 kilo orta kilodasın 15 kg alabilirsin dedi. Hatta son gittiğimde doğuma kadar 10 kg bulalım bak zaten ödemi kan damarı süt damarı plesanta saydı saydı 10 kg eder. Sana da enerji kalsın dedi.

Oh oh hamileliğin zorluğunu tek analar mı çekecek
Midemdeki yangının yarısı onda olsa hayatla bağlantısını keserdi
10 gündür öksürük şimdi grip iğneler ateşler sesim çıkmadı. Dün sanırım gribi ona satmışım boğazı yanıyor diye akşam 9 da uyudu

34 yaşındayım,bunca yıldır kimse bana kilo al demedi seni parçalarım çocuk

Kızlar omega 3 takviyesi almak istiyorum daha önce öneri sordum ama kimse cevaplamadı tekrar sorim Balık pek sevemiyorum da.

mama sandalyesine kadar geldiniz sizi tebrik ediyorum Bu arada

Ben de hafta sonu bebek arabasını alacağım. İlk eşyası olacak. Sonrası 13 marttan sonra diyorum. 28 dolacak. Listem var arada sizden gördükçe güncelliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…