Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çubuk değil bu ya bildiğin kürek gibi birşeyi eliyle sokuyor ben 1 gün otururken acı çektim. Kendi doktorum da değildi yapan. Akıntım çok diye gidince başka hastanede kadın doktor yapmıştı.
A evet onu biliyorum benim de canımı yakmıştı smear testi verirken

Çubuk değil bu ya bildiğin kürek gibi birşeyi eliyle sokuyor ben 1 gün otururken acı çektim. Kendi doktorum da değildi yapan. Akıntım çok diye gidince başka hastanede kadın doktor yapmıştı.
Banada gebelikten once yapilmisti kulak cubugu ile aldilar sende ne kullanmislar acaba oyle

Kizlariyi geceler oncelikle ben oglumun adini zeyd koymak istiyorum fakat yanina ekkisa bir isim olsun dedik soyleyemen tek onu der dye dusunduk fakat kimse duzgun telaffuz etmiyor sinirlerim bozuldu artik esimde dahil zeyd efe diyemiyor sizce ne yapayim bir akil verseniz efe nin yerine baska bir isim mi tercih etmeliyim tek kullanabilecegi yoksa tamamen baska bir isim mi dusunmiyim ne dyirsunuz ?

Kızlar iyi akşamlar sağ baldırıma bir ağrı girdi 2 gündür geçmiyor doktora gittim dün magnezyum başlatıyor sizlerden de yaşayan var mı bu durumu
Vardı canım bende de magnezyum çok iyi geliyor hatta biraz içmeyimgeceleri bacaklarım ağrıyor 2 3 güne geçer büyük ihtimal ağrıların

cnm zeyd guzel ama sanki biraz agir bi isim gibi.en azindan nufus ismini baska bir isim koyup gobek adi olarak zeyd kullansaniz nasil olur. Benim isim de kesinlesti gibi aymira ilay olacak ama birde meryem vericem ezanla.kulagina 3 isimide vericem ama nufusta aymira ilay gececek.

Moon kızlarımız adaş olacak Bizde İlay Tanem de karar kıldık

Adlarıyla yaşasın kuzucuklar Şansları, bahtları açık olsun inşallah. İlayı benden Tanemi babasından bizde de. İlk kızımda da Alya benden İlkim babadandı Tam bir takım çalışmasıyız
Cok guzel isimler rabbim bahtlarini guzel yapsin.aminn cnm

Yani en cok icime sinen isim zeyd oldu esim de dgerlerini hic istemedi zaten birde ailesi cok kalabalik ne desem amcasi kuzeni kendi zaten 7 kardes sen hesap et hicayada sorduk 2. Bir isimle koyabilirsiniz dediler akliniza daha guzel bir isim geliyorsa tekliflere acigim ☺ senin kizin ismi cok iyi olmus adiyla buyusun insallh

İçinize sinmesi önemli,ama yanyana uyması biraz zormuş isimle,tek oluncada kullanması zor olabilir çevresinde sanki ama Zeyd Ali,Zeyd Emir,Zafer Zeyd,Utku Zeyd..olabilr bence

Efeyle uyum yakalayamamış ondan ağır olmuş. Emir Zeyd dersen daha kolay olur. Zeyd iki ünsüz ile biten bir isim arkasına isim koymak telaffuzu zorlandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…