Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar günaydın. Yine bir dertle geldim. Şöyle bir durum oldu kuzenim temmuza düğün kesti. Ben belki 40lı olacağım ama kanama nedeniyle yatak istirahati yaptığımdan nişanına gidememiştim çok üzülmüştüm. Şimdi diyorum ki kv ile düğün salonu arası araçla 5 6 dk ben biraz geç giderim bebek kvde de kalır 2 saat sonra gelip emziririm. Saat 10 gibi bitişine yakın alırım bebeği salona kimse kalmaz. o kadar kalabalığa sokmayayım. Ama kv ben de geleceğim düğüne diye tutturdu. Çünkü bizim oranın düğünlerine hep gelip kendini göstermesi var. Birşey olmaz götür bebeği diyor. Basık havasız bir düğün salonu en az 500 kişi dedim yüzüne de sen gidersin o zaman ben gelmem diye. İlk defa cevap verdim. O da şaşırdı. Ama kuzenim benim için önemli vefat eden dayımın emaneti onlar

Bende tekim sanıyıdum çizimde ilay kesinleşti ama tek mi olacak ilay bera mı netleştiremedik

Günaydın
Benimde eşimin kardeşi evleniyor Haziran gibi istiyorlar ben asla bebeği götürmem kurum çıkmadan dedim. Kayınvalideciğim bir fikir buldu sonra annemle gelin odasında kalıcaklarmış yok artık dedim evde olurlar bende misafir gibi gelir giderim. Şimdi temmuza almaya karar vermişler. Eğer kırkı çıkarsa azcık kendini toparlarsa götürürüm. Bende senin gibi düşünüyorum birsürü salgın hastalık var daha minicikler. Meraklı herkeste gelip gidip bakarlar

Kesinlikle gelip bakacaklar. Müzik sesi de rahatsız eder bebeği. Bir de salon Bodrum gibi havasız çok. Hiç bana yardımcı olmuyor.

Canım bebek arabanı da alırsın yanına üstüne örtü örtersin bebeğin ilk başta değil de ortalara doğru gidersin maksat görünmek başına dik kocanı kimse elleşmesşn bebeği

ya idrar testinde bakteri enfeksiyon çıkar ona göre yol izlenir. bir de seni rahatsız etmiyor ise bakteri de sorun olmaz demişti bana ebem.

Kizlar gunaydin jokerde premium 1 numara 54.tlye aldim 92 li bilginizemesajlara bakamadim gelince bakicam. Haber vereyim dedim
ben sleppy natural aldım 2 paket 1 numara 84 lü 42 tlydi ebebekte, şimdilik katkısız ve hiç çıkarmayan olarak bununla başlayacağım. oğlumda huggies vardı piyasadan çekildi prima sleppy arası gidiyorum ama miniesten de çok olumlu yorumlar aldım bilmeyenlerin aklında olsun. primada tek sıkıntım fazla kimyasal kullanılması yoksa onunda indirimi olunca normal fiyata buluyoruz.

Canım bebek arabanı da alırsın yanına üstüne örtü örtersin bebeğin ilk başta değil de ortalara doğru gidersin maksat görünmek başına dik kocanı kimse elleşmesşn bebeği
Ellerler kesin hiçbir şey yapmasalar açarlar bakarlar. Çok kalabalık olur bizim düğünler 300 kişilik salon tutmuşlar 500 kişi olur

Günaydın kızlar. Aklım bir karış havada. Oğlanı okula çantası olmadan götürmüşüm. Eve dönüp bir de çantayı götürmek zorunda kaldım. O ara poğaça oğlumla vedalaşamadım. Aklımda kaldı. Şimdi okuldan alana kadar düşünür dururum. İyice duygusallaştım. Diğer köfte oğlum da yol boyunca aşağıya tekme attı durdu. Kaç kez yürümeye ara vermek zorunda kaldım. 3 gündür bir rahat vermedi sıpa.

humana cayi gibi caylar verimlimi? tavsiye edermisiniz süt icin almak istiyorum bende
canım bizim aktar bana özel çay yapmıştı 2018 mayıs annelerinde çok kullandık işe yaradı. bebeğin gazı çıksın rahat uyusun diye anne içiyordu. kimyon, rezene, anason, lavanta,keten tohumu hepsinden tohum şeklinde eşit miktarda 50 şer gram mesele. üzerine sadece sıcak su çekip 5 dk sonra içiyorsun günde 2 kupa sabah akşam yeterli. oğlum gazlı bebek değil derdim şehir dışına çıktım aman aman akşam 6 oldu nasıl ayaklarını çekip ağlıyor meğerse onun faydası olurmuş. yani içeceksen bu çay aynı mantık doğum kilolarım da öyle gitti almadım süt olsun diye yiyip.

Ben olsam o kadar insanın içine sokmazdım kuzuyu. Benim ekimde kuzenim evlenmişti. Diğer kuzenim de 1 ay önce doğum yapmıştı. Kimse gelmesini beklemedi. Gelmek istese de izin vermezlerdi hatta. Kendini iyi hissedersen sen git biraz dur gel. Ama sakın yavrunu götürme derim.

Sütyenimde sağ göğsümde beyaz bi leke olmuş iç çamaşırı siyahtı fark ettim ucunda birşey yok göğsümün. Sütüm mü gelmiş acaba. Bilye kadar bi beyaz leke
evet canım benim sütümde geliyordu ilk gebeliğimde 26 haftada başlamıştı haftada 2 falan böyle ıslanırdı az az .

Sagol canim bende aktara sorim.

Bu gece hic uyuyamadim
Her saat basi uyandim.
Döne döne yatagi kac defa tavaf ettim bilmiyorum..
Sonra alarm caldi basladi kosturma..

Emzirme yastiklarina bakiyorum uygun hangi sitede var.
ileride destek olarak otururken kullanirim.
Yuz ustu yatiririm icine falan falan.
Hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…