İncili baktım ben de. Yoksa kafamızda çiçek buketi frida Kahlo gibi gezeceğizBu lohusa taclari niye koca koca cicekli yacok kabalar kizimla bir sac bantli terlikli takimlara baktim cok kotuler
Bende tekim sanıyıdum çizimde ilay kesinleşti ama tek mi olacak ilay bera mı netleştiremedikcnm zeyd guzel ama sanki biraz agir bi isim gibi.en azindan nufus ismini baska bir isim koyup gobek adi olarak zeyd kullansaniz nasil olur. Benim isim de kesinlesti gibi aymira ilay olacak ama birde meryem vericem ezanla.kulagina 3 isimide vericem ama nufusta aymira ilay gececek.
GünaydınKızlar günaydın. Yine bir dertle geldim.Şöyle bir durum oldu kuzenim temmuza düğün kesti. Ben belki 40lı olacağım ama kanama nedeniyle yatak istirahati yaptığımdan nişanına gidememiştim çok üzülmüştüm. Şimdi diyorum ki kv ile düğün salonu arası araçla 5 6 dk ben biraz geç giderim bebek kvde de kalır 2 saat sonra gelip emziririm. Saat 10 gibi bitişine yakın alırım bebeği salona kimse kalmaz. o kadar kalabalığa sokmayayım. Ama kv ben de geleceğim düğüne diye tutturdu. Çünkü bizim oranın düğünlerine hep gelip kendini göstermesi var. Birşey olmaz götür bebeği diyor. Basık havasız bir düğün salonu en az 500 kişi dedim yüzüne de sen gidersin o zaman ben gelmem diye. İlk defa cevap verdim. O da şaşırdı. Ama kuzenim benim için önemli vefat eden dayımın emaneti onlar
Kesinlikle gelip bakacaklar. Müzik sesi de rahatsız eder bebeği. Bir de salon Bodrum gibi havasız çok.Günaydın
Benimde eşimin kardeşi evleniyor Haziran gibi istiyorlar ben asla bebeği götürmem kurum çıkmadan dedim. Kayınvalideciğim bir fikir buldu sonra annemle gelin odasında kalıcaklarmışyok artık dedim evde olurlar bende misafir gibi gelir giderim. Şimdi temmuza almaya karar vermişler. Eğer kırkı çıkarsa azcık kendini toparlarsa götürürüm. Bende senin gibi düşünüyorum birsürü salgın hastalık var daha minicikler. Meraklı herkeste gelip gidip bakarlar
Kızlar günaydın. Yine bir dertle geldim.Şöyle bir durum oldu kuzenim temmuza düğün kesti. Ben belki 40lı olacağım ama kanama nedeniyle yatak istirahati yaptığımdan nişanına gidememiştim çok üzülmüştüm. Şimdi diyorum ki kv ile düğün salonu arası araçla 5 6 dk ben biraz geç giderim bebek kvde de kalır 2 saat sonra gelip emziririm. Saat 10 gibi bitişine yakın alırım bebeği salona kimse kalmaz. o kadar kalabalığa sokmayayım. Ama kv ben de geleceğim düğüne diye tutturdu. Çünkü bizim oranın düğünlerine hep gelip kendini göstermesi var. Birşey olmaz götür bebeği diyor. Basık havasız bir düğün salonu en az 500 kişi dedim yüzüne de sen gidersin o zaman ben gelmem diye. İlk defa cevap verdim. O da şaşırdı. Ama kuzenim benim için önemli vefat eden dayımın emaneti onlar
ya idrar testinde bakteri enfeksiyon çıkar ona göre yol izlenir. bir de seni rahatsız etmiyor ise bakteri de sorun olmaz demişti bana ebem.Selamlar, akıntı sorunu yaşayan var mı? Bana bir kez antibiyotik verdiler geçmedi, sonra mantar dediler fitil verdiler yine geçmedi. Şimdi doktorum kültür alıp bakalım ona göre ilaç kullanalım dedi ama çatal masadan çekiniyorum ve spekulumu sokup açınca çok canım yanmıştı hamile olmadan önce gidip muayene ve smear yaptırmıştım, şimdi yine belki daha çok acıyacak diye nefesim daralıyor. Çok açık sarı renkli, kokusuz, kaşıntısız bir akıntı var. Günde 5-6 bazen daha fazla kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum. Boşveremiyorum da. Çünkü enfeksiyon ilerleyip yukarı çıkarsa bebeği etkiliyormuş. Diğer tarafta da o korkunç gerilim ve yine ilaç kullanımı var. Arada kaldım. Benzer durum yaşayan var mı?
ben sleppy natural aldım 2 paket 1 numara 84 lü 42 tlydi ebebekte, şimdilik katkısız ve hiç çıkarmayan olarak bununla başlayacağım. oğlumda huggies vardı piyasadan çekildi prima sleppy arası gidiyorum ama miniesten de çok olumlu yorumlar aldım bilmeyenlerin aklında olsun. primada tek sıkıntım fazla kimyasal kullanılması yoksa onunda indirimi olunca normal fiyata buluyoruz.Kizlar gunaydin jokerde premium 1 numara 54.tlye aldim 92 li bilginizemesajlara bakamadim gelince bakicam. Haber vereyim dedim
Ellerler kesin hiçbir şey yapmasalar açarlar bakarlar. Çok kalabalık olur bizim düğünler 300 kişilik salon tutmuşlar 500 kişi olurCanım bebek arabanı da alırsın yanına üstüne örtü örtersin bebeğin ilk başta değil de ortalara doğru gidersin maksat görünmek başına dik kocanı kimse elleşmesşn bebeği
Hareketli çocuk iyidir. Oksijenlenmesi güzel oluyor demek kiGece benim kız da durmadı. Yer değiştirdim durdum. Şmdi de kalktı aynı hızla devam
canım bizim aktar bana özel çay yapmıştı 2018 mayıs annelerinde çok kullandık işe yaradı. bebeğin gazı çıksın rahat uyusun diye anne içiyordu. kimyon, rezene, anason, lavanta,keten tohumu hepsinden tohum şeklinde eşit miktarda 50 şer gram mesele. üzerine sadece sıcak su çekip 5 dk sonra içiyorsun günde 2 kupa sabah akşam yeterli. oğlum gazlı bebek değil derdim şehir dışına çıktım aman aman akşam 6 oldu nasıl ayaklarını çekip ağlıyor meğerse onun faydası olurmuş. yani içeceksen bu çay aynı mantık doğum kilolarım da öyle gitti almadım süt olsun diye yiyip.humana cayi gibi caylar verimlimi? tavsiye edermisiniz süt icin almak istiyorum bende
Ben olsam o kadar insanın içine sokmazdım kuzuyu. Benim ekimde kuzenim evlenmişti. Diğer kuzenim de 1 ay önce doğum yapmıştı. Kimse gelmesini beklemedi. Gelmek istese de izin vermezlerdi hatta. Kendini iyi hissedersen sen git biraz dur gel. Ama sakın yavrunu götürme derim.Kızlar günaydın. Yine bir dertle geldim.Şöyle bir durum oldu kuzenim temmuza düğün kesti. Ben belki 40lı olacağım ama kanama nedeniyle yatak istirahati yaptığımdan nişanına gidememiştim çok üzülmüştüm. Şimdi diyorum ki kv ile düğün salonu arası araçla 5 6 dk ben biraz geç giderim bebek kvde de kalır 2 saat sonra gelip emziririm. Saat 10 gibi bitişine yakın alırım bebeği salona kimse kalmaz. o kadar kalabalığa sokmayayım. Ama kv ben de geleceğim düğüne diye tutturdu. Çünkü bizim oranın düğünlerine hep gelip kendini göstermesi var. Birşey olmaz götür bebeği diyor. Basık havasız bir düğün salonu en az 500 kişi dedim yüzüne de sen gidersin o zaman ben gelmem diye. İlk defa cevap verdim. O da şaşırdı. Ama kuzenim benim için önemli vefat eden dayımın emaneti onlar
evet canım benim sütümde geliyordu ilk gebeliğimde 26 haftada başlamıştı haftada 2 falan böyle ıslanırdı az az .Sütyenimde sağ göğsümde beyaz bi leke olmuşiç çamaşırı siyahtı fark ettim ucunda birşey yok göğsümün. Sütüm mü gelmiş acaba. Bilye kadar bi beyaz leke
Sagol canim bende aktara sorim.canım bizim aktar bana özel çay yapmıştı 2018 mayıs annelerinde çok kullandık işe yaradı. bebeğin gazı çıksın rahat uyusun diye anne içiyordu. kimyon, rezene, anason, lavanta,keten tohumu hepsinden tohum şeklinde eşit miktarda 50 şer gram mesele. üzerine sadece sıcak su çekip 5 dk sonra içiyorsun günde 2 kupa sabah akşam yeterli. oğlum gazlı bebek değil derdim şehir dışına çıktım aman aman akşam 6 oldu nasıl ayaklarını çekip ağlıyor meğerse onun faydası olurmuş. yani içeceksen bu çay aynı mantık doğum kilolarım da öyle gitti almadım süt olsun diye yiyip.
Sen hala emziriyor musun canım?evet canım benim sütümde geliyordu ilk gebeliğimde 26 haftada başlamıştı haftada 2 falan böyle ıslanırdı az az .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?