Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sen hala emziriyor musun canım?
yok canım oğlum bıraktı beni neredeyse 2.5 ay olacak istemedi tek iyi yanı kendi bıraktı ve kademeli yaptı bu işi. şehir efsanesi mi bilmem cinsiyet farklı olunca sütün tadı değişir istemezmiş bebişler.

Ben trendyoldan 62 tl ye aldım canım. Çok da memnunum. Boncuk elyaf.

ben ebebekten almıştım baya sağlam birşey hiç birşey olmadı oturmaya başlayınca arkasına destek koydum hala odasında bazen yaslanıyor :)

bende öyle biliyodum ama çok zor bıraktırabildim bu ay cinsietleri farklı tadı değişir dediler ama bişey olmadı çok şükür 1 aydır emmiyo arada unutuyo gece tutarak uyyo agzına alıcakken baba kızdı diyo emmiyo yaa melekler varya

kıyamam ya bebişler kuzular. ben bıraksın istemedim aslında çünkü az emiyordu çalıştığım için gece de uyanmıyordu zaten emsin ne var dedim ama 19 aylık falan olunca tamamen kesti aklına bile gelmiyor şimdi. bugünlerde de çiş çiş diyor klozetine koşuyor amma yere falan offff onu da bırakırsa harika olacak

bende bunu begendim

turmeric ben de yazdığını görünce şaşırdım. Benim de ikinci hamileliğim. Kokusuz kaşıntısız akıntı normal diye biliyorum. Önceki hamileliğimde de vardı şimdi de var. Koku kaşıntı yoksa enfeksiyon değildir bence. Ama başka bir düşüncesi tecrübesi olan varsa arkadaşlardan bizi de bilgilendirirlerse iyi olur tabi. Doktor değiliz sonuçta. Belki biz de yanlış biliyoruzdur.

iyi bari kuzum bende çalışıyorum ama eve gelince ertesi gün işe gidene kadar memede yaşıyodu gece emzik gibiydi bunalmıştım artık neyseki bıraktı. çişini erken öğrencek baksana seninki söylüyosa benimki şuan sadece oyuncaklarını çiş diye götürüyo tuvalete peçeteyle siliyo ellerini yıkıyo alemler ya

Benim de öyle. Alttan aktığını bile hissediyorum bazen. İlk hamilelikte tecrübesizlikten koşa koşa doktora gitmiştim amniyon sıvısı mı diye.

aslında öğretelim canım çünkü ikinci bebek ve tuvalet eğitim aynı zamanda olmaz. biz bir klozet aldık su sesi çıkıyor onu sevdi ona koşuyor ama izne ayrılcam 32 haftada bez almıyorum son paketleri var öğretcem bağlamıcam. bir alıştırma külodu alırız başka ne lazım anneler deyin bakalım.

lcw satmaya başlamış galiba bunu ama terzilerde yapıyormuş nette ölçüleri kesimi var içine elyaf alıp doldurursun tabi uyguna gelirse ya da hepsi burada da daha uyguna var benzeri.
Bunu alicam galiba
Gozum onda kaldi

Bende 32.,haftada rapor almak zorunda kalacak gibiyim işimide cok severek yapiyorum.herseyin hayirlisi bakalim

Neden kuzum? Birden bire sende benim gibi kendini ağır mı hissetmeye başladın? Enteresan bir ağırlık,bazen sancı ve ağrı hissediyorum 2 gündür.

İlk günden beri akıntım var sarı renkli. Her ay idrar kültürü yapıyor doktor,enfeksiyon bakteri hiç görülmedi. Normal olduğunu söylemişti bana. İdrar kültürü yaptırmanızı öneririm.

En rahat hangi pozisyonda uyuyorsunuz aa dostlar ? 12 de girdim yatağa hala uyuyamadım, uykum da var. Nereye dönsem içimdeki cadı dürtüyor.

Çoğunlukla sola dönük rahatım ben. Asla sırt üstü uzanamıyorum

İncili baktım ben de. Yoksa kafamızda çiçek buketi frida Kahlo gibi gezeceğiz

Ahahahahaha... Kahlo yaaa evet işte bu işin özeti bu,hakkaten onun gibi oluyorlar.

Vallahi benim fikrim direkt sokaklara çıkarmak,bağışıklığı artsın,güçlensin istiyorum. Haziranda bizimde bir cemiyet var ama kızımı süsleyip püsleyip götürmek istiyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…