yok canım oğlum bıraktı beni neredeyse 2.5 ay olacak istemediSen hala emziriyor musun canım?
Ben trendyoldan 62 tl ye aldım canım. Çok da memnunum. Boncuk elyaf.Bu gece hic uyuyamadim
Her saat basi uyandim.
Döne döne yatagi kac defa tavaf ettim bilmiyorum..
Sonra alarm caldi basladi kosturma..
Emzirme yastiklarina bakiyorum uygun hangi sitede var.
ileride destek olarak otururken kullanirim.
Yuz ustu yatiririm icine falan falan.
Hosuma gitti
Erken doğum belirtisi falan değildir değil mievet canım benim sütümde geliyordu ilk gebeliğimde 26 haftada başlamıştı haftada 2 falan böyle ıslanırdı az az .
ben ebebekten almıştım baya sağlam birşey hiç birşey olmadı oturmaya başlayınca arkasına destek koydum hala odasında bazen yaslanıyor :)Bu gece hic uyuyamadim
Her saat basi uyandim.
Döne döne yatagi kac defa tavaf ettim bilmiyorum..
Sonra alarm caldi basladi kosturma..
Emzirme yastiklarina bakiyorum uygun hangi sitede var.
ileride destek olarak otururken kullanirim.
Yuz ustu yatiririm icine falan falan.
Hosuma gitti
bende öyle biliyodum ama çok zor bıraktırabildim bu ay cinsietleri farklı tadı değişir dediler ama bişey olmadı çok şükür 1 aydır emmiyo arada unutuyo gece tutarak uyyo agzına alıcakken baba kızdı diyo emmiyoyok canım oğlum bıraktı beni neredeyse 2.5 ay olacak istemeditek iyi yanı kendi bıraktı ve kademeli yaptı bu işi. şehir efsanesi mi bilmem cinsiyet farklı olunca sütün tadı değişir istemezmiş bebişler.
hayır canım 40+0 da geldi sıpa hiç korkma. iri bir bebişin olabilir ihtiyacına göre sütün fazla olur o kadar.Erken doğum belirtisi falan değildir değil mi
kıyamam ya bebişler kuzular. ben bıraksın istemedim aslında çünkü az emiyordu çalıştığım için gece de uyanmıyordu zaten emsin ne var dedim ama 19 aylık falan olunca tamamen kesti aklına bile gelmiyor şimdi. bugünlerde de çiş çiş diyor klozetine koşuyor amma yere falan offff onu da bırakırsa harika olacakbende öyle biliyodum ama çok zor bıraktırabildim bu ay cinsietleri farklı tadı değişir dediler ama bişey olmadı çok şükür 1 aydır emmiyo arada unutuyo gece tutarak uyyo agzına alıcakken baba kızdı diyo emmiyoyaa melekler varya
bende bunu begendimBen trendyoldan 62 tl ye aldım canım. Çok da memnunum. Boncuk elyaf.
Vivyan 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı - Fiyatı, Yorumları
Vivyan 5 Farklı Bölge Destekli Hamile Yastığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
benim baktigimda bundanben ebebekten almıştım baya sağlam birşey hiç birşey olmadı oturmaya başlayınca arkasına destek koydum hala odasında bazen yaslanıyor :)Eki Görüntüle 2595638
YOK cnm bende ağrı olmuyor ilişki sonrası belki son zamanlara geliniyor hassaslaşıyordur .enfeksiyon olsada o kadar seni yürümede zorlayacak kadar olmaz heralde cnm gene dr danış sen.
açık renk beyaz akıntı bendede oluyor gebelikte normal kokusuz akıntı kaşıntı yoksa normal.
iyi bari kuzum bende çalışıyorum ama eve gelince ertesi gün işe gidene kadar memede yaşıyodu gece emzik gibiydi bunalmıştım artık neyseki bıraktı. çişini erken öğrencek baksana seninki söylüyosa benimki şuan sadece oyuncaklarını çiş diye götürüyo tuvaletekıyamam ya bebişler kuzular. ben bıraksın istemedim aslında çünkü az emiyordu çalıştığım için gece de uyanmıyordu zaten emsin ne var dedim ama 19 aylık falan olunca tamamen kesti aklına bile gelmiyor şimdi. bugünlerde de çiş çiş diyor klozetine koşuyor amma yere falan offff onu da bırakırsa harika olacak
Benim de öyle. Alttan aktığını bile hissediyorum bazen. İlk hamilelikte tecrübesizlikten koşa koşa doktora gitmiştim amniyon sıvısı mı diye.Canım benim hep akıntım var. Ama beyaz akıntı. Özellikle yürürsem artıyor. İdrar testlerim hep temiz çıkıyor. Daha yeni yaptırdım yine temizdi. Eğer kokulu ve farklı renkte değilse sorun yoktur bence.
lcw satmaya başlamış galiba bunu ama terzilerde yapıyormuş nette ölçüleri kesimi var içine elyaf alıp doldurursun tabi uyguna gelirse ya da hepsi burada da daha uyguna var benzeri.benim baktigimda bundan
aslında öğretelim canım çünkü ikinci bebek ve tuvalet eğitim aynı zamanda olmaz. biz bir klozet aldık su sesi çıkıyor onu sevdi ona koşuyor ama izne ayrılcam 32 haftada bez almıyorum son paketleri var öğretcem bağlamıcam. bir alıştırma külodu alırız başka ne lazım anneler deyin bakalım.iyi bari kuzum bende çalışıyorum ama eve gelince ertesi gün işe gidene kadar memede yaşıyodu gece emzik gibiydi bunalmıştım artık neyseki bıraktı. çişini erken öğrencek baksana seninki söylüyosa benimki şuan sadece oyuncaklarını çiş diye götürüyo tuvaletepeçeteyle siliyo ellerini yıkıyo alemler ya
lcw satmaya başlamış galiba bunu ama terzilerde yapıyormuş nette ölçüleri kesimi var içine elyaf alıp doldurursun tabi uyguna gelirse ya da hepsi burada da daha uyguna var benzeri.
evet al tabi yastıkta iyiymiş desenlerde de güzel.Bunu alicam galibaBaskaya Bebek Emzirme Destek ve Oturma Minderi -Yastığı Ana Fiyatı
Baskaya Bebek Emzirme Destek ve Oturma Minderi -Yastığı Ana en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Gozum onda kaldi
Bende 32.,haftada rapor almak zorunda kalacak gibiyim işimide cok severek yapiyorum.herseyin hayirlisi bakalim
Selamlar, akıntı sorunu yaşayan var mı? Bana bir kez antibiyotik verdiler geçmedi, sonra mantar dediler fitil verdiler yine geçmedi. Şimdi doktorum kültür alıp bakalım ona göre ilaç kullanalım dedi ama çatal masadan çekiniyorum ve spekulumu sokup açınca çok canım yanmıştı hamile olmadan önce gidip muayene ve smear yaptırmıştım, şimdi yine belki daha çok acıyacak diye nefesim daralıyor. Çok açık sarı renkli, kokusuz, kaşıntısız bir akıntı var. Günde 5-6 bazen daha fazla kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum. Boşveremiyorum da. Çünkü enfeksiyon ilerleyip yukarı çıkarsa bebeği etkiliyormuş. Diğer tarafta da o korkunç gerilim ve yine ilaç kullanımı var. Arada kaldım. Benzer durum yaşayan var mı?
En rahat hangi pozisyonda uyuyorsunuz aa dostlar ? 12 de girdim yatağa hala uyuyamadım, uykum da var. Nereye dönsem içimdeki cadı dürtüyor.
İncili baktım ben de. Yoksa kafamızda çiçek buketi frida Kahlo gibi gezeceğiz
Kızlar günaydın. Yine bir dertle geldim.Şöyle bir durum oldu kuzenim temmuza düğün kesti. Ben belki 40lı olacağım ama kanama nedeniyle yatak istirahati yaptığımdan nişanına gidememiştim çok üzülmüştüm. Şimdi diyorum ki kv ile düğün salonu arası araçla 5 6 dk ben biraz geç giderim bebek kvde de kalır 2 saat sonra gelip emziririm. Saat 10 gibi bitişine yakın alırım bebeği salona kimse kalmaz. o kadar kalabalığa sokmayayım. Ama kv ben de geleceğim düğüne diye tutturdu. Çünkü bizim oranın düğünlerine hep gelip kendini göstermesi var. Birşey olmaz götür bebeği diyor. Basık havasız bir düğün salonu en az 500 kişi dedim yüzüne de sen gidersin o zaman ben gelmem diye. İlk defa cevap verdim. O da şaşırdı. Ama kuzenim benim için önemli vefat eden dayımın emaneti onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?